Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ауді А6 С4 2,5ТДІ
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт, маю 2 питання по своєму авто:
1)була така ситуація цілу ніч простояв в черзі відповідно пічка гріла на максимуму зараз замітив що не включається кондиціонер сніжинка при натисканні кнопки появляється і зразу гасне, пробував натиснути на золотнік той що на радіаторі тиск в системі є..... в чому може бути проблема?
2) після заміни лампочки підсвітки зовнішньої температури перестав йти годинник і бузер пищить тільки на помилки (відсутність омивача чи закінчення палива), а якшо при ввімкнених гаабаритах вимкнути запалення звичного гудка нема. Щодо годинника то він не йде тільки при виключеному запаленні, якшо машина заведена чи включене запалення то годинник працює. на приборці була згорена доріжка в районі бузера доріжку пропаяв але нічого так і не змінилось.
Може в когось є схема приборки, а може шось порадите....
1)була така ситуація цілу ніч простояв в черзі відповідно пічка гріла на максимуму зараз замітив що не включається кондиціонер сніжинка при натисканні кнопки появляється і зразу гасне, пробував натиснути на золотнік той що на радіаторі тиск в системі є..... в чому може бути проблема?
2) після заміни лампочки підсвітки зовнішньої температури перестав йти годинник і бузер пищить тільки на помилки (відсутність омивача чи закінчення палива), а якшо при ввімкнених гаабаритах вимкнути запалення звичного гудка нема. Щодо годинника то він не йде тільки при виключеному запаленні, якшо машина заведена чи включене запалення то годинник працює. на приборці була згорена доріжка в районі бузера доріжку пропаяв але нічого так і не змінилось.
Може в когось є схема приборки, а може шось порадите....
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
Re: Ауді А6 С4 2,5ТДІ
я не дуже шарю в електроніці ауді але в мене так само коли було холодно сніжинка не включалась а засвічувалась і сама гасла, мені ше колега доказував шо в мене не робить кондюх але коли жара була то включалась нормальноhaker-ok писав: сніжинка при натисканні кнопки появляється і зразу гасне
може то воно так має бути коли холодно кондюх не включається

- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
доречі коли на вилиці менше +3 чи +5 градусів, то кондюк і не має стартувати, щоб не сталось аварії в системі
VAG вже не той
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
от про шо я і говорюRULES писав: коли на вилиці менше +3 чи +5 градусів, то кондюк і не має стартувати
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
в наших машинках 100% коли холодно кондюк не включається. Має світитися сніжинка на табло де зовнішня температура, тоді не включається. По другому питанні, якісь глюк, десь щось замкнуло
- diesell
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
yurec13, Ziro-cool, 100% +, спробував в себе-- ТАКА САМА СІТУЙОВІНА! 

050-430-99-66 Денис
-
В Япошках таке ж. Кондюк десь при +5 і нижче не включається. Я про Мазда 6 єслі чьо. 

- Shaggy
- Ім'я:Шег
- Контактна інформація:
По кондюку істинна правда))) Менше ніж +3 вже не включиш)
По другому питанню. Годинник електронний в тахометрі чи на панелі додаткових приладів??
Пищати не має при фарах на виключеному запаленні, тіки при витягнутому ключі з замка запалення.
По другому питанню. Годинник електронний в тахометрі чи на панелі додаткових приладів??
Пищати не має при фарах на виключеному запаленні, тіки при витягнутому ключі з замка запалення.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
в жопелях теж при менше +5 кондер не запускається. в форді ше не пробував)
Sad, but true.
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
В Гольфі включається 

Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
- haker-ok
- Контактна інформація:
по кондюку розібрався, в гаражі включився, видно таки дійсно при температурі меншій +5 не має працювати....
по годиннику і бузеру... годинник стрілочний, на приборці знайшов згорену доріжку пропаяв, але нічого так і не змінилось треба схему приборки...
по годиннику і бузеру... годинник стрілочний, на приборці знайшов згорену доріжку пропаяв, але нічого так і не змінилось треба схему приборки...
- haker-ok
- Контактна інформація:
Все з приборкою розібрався невідомо по якій причині але .... обгоріло 3 доріжки що йдуть з 14 ноги червоного розєма (постійного +)
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
T5-R писав: BOXER, у фордах є кодиціонери??????

В мене в елантрі всьо ся включає, хоть в -20

То не наші єноти :)
- haker-ok
- Контактна інформація:
Народ така ситуація сьогодні вранці ставив акумулятор спочатку підключив "-" потім "+" заводжу а бортовий просто підсвічується і нічого не показує... думав знов на приборці шось перегоріло, але на роботі знав зняв клеми машина трошки постояла потім коротнув клеми між собою на кілька секунд, поставив на місце але вже спочатку "+" а потім мінус і все працює шо то за глюк?
- haker-ok
- Контактна інформація:
і ще замітив таке: раніше зумер пищав якшо при включених гаабаритах виключити запалення, а зараз при гаабаритах треба відкрити дверку... раніше воно без дверки пищало.... як воно має бути правильно??? де копати шоб зробити так як має бути....
І ще одне почала засвічуватись лампочка АІРБЕГ світиться приблизно 2 хвилини і гасне, раніше такого не було, в чому причина де копати?
І ще одне почала засвічуватись лампочка АІРБЕГ світиться приблизно 2 хвилини і гасне, раніше такого не було, в чому причина де копати?
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
тут же є електрики фахові - Няма і ще хтось , непамятаю вже. поїдь і не мучся. заодно продіагностують можливо все авто а не тільки щось конкретне.
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей