пасажирське скло,шкло поставили, а тепер прийшов час його затонувати, на сто рено за одне стікло загнули 100 грн.сума космічна,
такшо підскажіть хто знає де можна недорого, і бажано якісно (в районі 50 грн.) затонувати скло.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вона дійсно тримається, але вже два рази переклеювали два скла, а на рахунок коцання то ця плівка дуже делікатна, при неправельному користуванні коцається як дурна :lol:vovka писав:Зато з якою-неякою гарантією що буде триматися і не покоцається
вона затонована крім передньогоскла такшо і на задніх можна таке витворяти :alc: :00050:A1 писав: Менше пива попєш, зато в затонованій машині таке можна витворяти
і як я раніше сам не додумався, сьгодні поїду на підзамче куплю там найдорожчу плівку (вона здається 7 грн. коштує) і затоную сам в себе в гаражі. на свіжому повітріDenja писав:Скупий платить двічі! Якщо здається дорого купи плівку, сам затонуй.
надіюсь перетоновували вони за власні кошти. Таке буває, я в Києві в одній модній конторі тонував, коли машину віддали - побачив невеличку царапину, повідомив менеджера, вона вибачилась, машину загнали ще раз в бокс і все зробили.на сервісі її тонувати однозначно ніхто не буде, після того як нам її затонували, то прийшлось два вікна перетоновувати бо були пупиришки і кусок вікна обгризиний
спочатку ти питався де ДЕШЕВО затонувати, а тепер вже де НОРМАЛЬНО. А це різні речі.тому і питаюсь хто знає де можно нормально затонувати ОДНЕ СКЛО
В мене після них на правому трикутнику сліди від ножа, досить глибокі лишились. Хоча в цілому ніби нормальний сервіс, мож то так - випадковість. Замітив пізніше, тому назад вже не вертався.A1 писав:Якщо хоч нормально, то їдь на АННА на Стрийській 338. Але там вроді дорогувато.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей