і взагалі, шо за??? мені вебер карту втулив за флуд в цій темі, ви собі таке представляєте!!! ??? мені, і в цій темі.... нє ну то ващє....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а в нас купують з який міркувань? долбо....их чи що? а нє, згадав, бо колись давним-давно, коли ще мій дід без штанців попідстіл бігав, ходила легенда, про силу трьох "Z", якими володів могутінй ваген, і правив він розумом людей як і тоді, так і по тепер, одурманюючи їх голови своєю безмертністю....gribkoff777 писав: самі німці в акуї від своїх машин, але купляють їх "з патріотичних міркувань".
все підлягає ремонту, питання в тому хто його буде робити? що в Європі і США купуються нові машини з гарантією 100 000 чи три роки і на 95ти тисячах продають і беруть іншу, це у нас тут: "- нащо тобі пежо 2006 року, всі купуйте е30 88го року, лучше машини нетуandriy320e30 писав: ясно шо не підлягають .платить покупець.такі вже часи що роблять максимальну ефективність остальне неважно .хочеш по прощє і надійніше є старі мотори і старі машини .
про правильну "допотопність"AnGeL писав: cat-yellow, ти ото про яку допотопність маєш наувазі?![]()
дальше сюда є30 тулиш -пежо і є30 то зовсім різні по напряму автомобілі(і по оріентації тожеStuff писав: нащо тобі пежо 2006 року, всі купуйте е30 88го року, лучше машини нету"
х-ня та атмосфераAnGeL писав: а ти думаєш що вижата атмосфера сильно менш технологічна чи як?
AnGeL писав: cat-yellow, а ти думаєш що вижата атмосфера сильно менш технологічна чи як? в хондах одної ходовки вистачить шоб вже не бути допотопною. нє, ну нову сівіки таки так, допоптопну ходову мають, але взагалом ті машини явно не просту конструкцію мають.
Міша, радной, що ти пишеш?cat-yellow писав: ходовка - то фігня, вона "ся робе"
а шо робити з двигунами? які вклєк - і піцдохиншванц... рулиш за новим за нємєряно бабок
cat-yellow писав: рулиш за новим за нємєряно бабок
AnGeL писав: cat-yellow, та мотор як би хто питав ше простіше переколхозити з іншої машини ніж ходовку![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість