за всіх незнаю,за лагуну 1шу чув не раз.......нові мегани чи лагуни чим поганіandriy320e30 писав: а шо в французів є вдала конструкція

тачка як у Фантомаса - круть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
за всіх незнаю,за лагуну 1шу чув не раз.......нові мегани чи лагуни чим поганіandriy320e30 писав: а шо в французів є вдала конструкція
Stuff писав: ну так завжди, чув бо хтось казав...
я тобі так скажу, повторюсь, фольц дорого, і там і тут, але це дорого а не круто! круто це М3, круто це інфініті...а поло універсал це не круто
тільки початково хонда дешевша на вторринку від фольців чи нєAnGeL писав: виходить які машини в нас "для бідних"
а для кого він? за всі поїздки в Європу побачив одну річ, Шкоди - в Чехії, як лайна, і Будапешті, більше ніде їх нема, ні в Німеччині, ні в Барселоні, ні у Відні, дуже рідко пролітають шкоди...в багатій Європі, Австрії, Німеччині, ауді і бумери нові, мерси на таксі і всі які хочешь моделі, а фольквагенів, як і пижиків багато саме в пересічного європейця...cat-yellow писав: зараз ту нішу заняла частково Шкода і особиво Сеат, які розробляються "під ВАГом", а VW, як бренд давно вже перестав бути "автом для бідних", не ВІП-Преміум, але вже і не для кожного пересічного
AnGeL писав: RULES, от тепер давай проаналізуємо як в нас, а не в сша. в нас народ бере ваген, бо він не ламається, бо шрот під кожним стовпом, бо зч дешеві, а ту ж хонду не дуже беруть через те що ходова там складніша, відповідно обслуговування дорожче, запчастини не завжди найдеш і т.д. виходить які машини в нас "для бідних"
не плутай пересічний і біднийStuff писав: а фольквагенів, як і пижиків багато саме в пересічного європейця...
Міша, ти не читаєш чи що?cat-yellow писав: думаю, що з хандарьом так самоакордС - це кльово, Pilot - кльово, а всьо остальне - на любітєля
не спорю :)AnGeL писав: cat-yellow, тре тобі обязатєльно дати покататись на перлюді
а знаєш чому? а тому що ще з давніх давен, ходить легенда, шо ваген то є ваген, і шоб всі собі знали, шо є чарівне буквосочітаніє "ZZZ" яке відганяє всяку порчу і т.д., і він полюбе буде коштувати дорожче за однокласників...T5-R писав: AnGeL написав:
виходить які машини в нас "для бідних"
тільки початково хонда дешевша на вторринку від фольців чи нє
Stuff писав: думаю, що з хандарьом так самоакордС - це кльово, Pilot - кльово, а всьо остальне - на любітєля
от тут - да, смисла ноль (ТАМ), а тут фсьопадругому :)Stuff писав:Міша, ти не читаєш чи що?cat-yellow писав: думаю, що з хандарьом так самоакордС - це кльово, Pilot - кльово, а всьо остальне - на любітєля
смисл купляти поло в тридорого в порівнянні з цівіком якщо в нього страховка дорожча, обслуга дорожча, з.ч. меньше, вигляд нічим не кращий і за 5 років як одне так і друге не поломається? тим паче що ДСГ полюбому поломається або відкличуть машину![]()
я нічого не путаю і не бачу Європейця вcat-yellow писав: не плутай пересічний і бідний
cat-yellow писав: турку, який сидить в Німеччині, Алжирецю у Франції на "пособії по безробіттю"
видно шо ти з ними справи не мав. а я раз пробував робитиT5-R писав: нові мегани чи лагуни чим погані
вот на ту машину я мало не кічаю, а не на цирік першого поколінняTimeKeeper писав: А S2000?
AnGeL писав: а знаєш чому? а тому що ще з давніх давен, ходить легенда, шо ваген то є ваген, і шоб всі собі знали, шо є чарівне буквосочітаніє "ZZZ" яке відганяє всяку порчу і т.д., і він полюбе буде коштувати дорожче за однокласників...
cat-yellow, а ти роки порівняв? давай я тобі підбері аналоги тих самих років, глянем шо тоді буде дешевше, і шо буде дешевше і експлуатації
Вєталь, а вони європейці !!! в контесті нашої розмови, бо вони є водіями на еуро-дорогахStuff писав:я нічого не путаю і не бачу Європейця вcat-yellow писав: не плутай пересічний і біднийcat-yellow писав: турку, який сидить в Німеччині, Алжирецю у Франції на "пособії по безробіттю"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість