так було за часів Гітлера, а зараз........зараз я б не проти "бідувати" на фольці фаетонAnGeL писав: фольксваген то взагалі машини "для бідних", для народу типу...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так було за часів Гітлера, а зараз........зараз я б не проти "бідувати" на фольці фаетонAnGeL писав: фольксваген то взагалі машини "для бідних", для народу типу...
але ідея ізначально така булаT5-R писав: так було за часів Гітлера,
і японотачки.AnGeL писав: може хіба опель гірше..
AnGeL писав: хондоводи, хондоводи, зловили вагфіла,посадили на пеньокі відтяли всьо шо висіло йа поет блєать
ти був в США?RULES писав: і взагалі в США сівік, то типова машина бідних домогосподарок і бідних студентів. згадайте фільм "Правдива брехня" з шварцом, так от, там його жінка, звичайна сіра миша-клерк-офісний планктон їздила на CRX на якого Angel майже кінчає
і кому він там треба? якщо ауді то крута тачка, бмв і мерседес то дорога тачка, то ФВ вважається автомобілем непомірно дорогим ніхто не віддає їм перевагу в порівнянні з тим самим цициком...RULES писав: а VAG в штатах вважається німецьким автопромом і є куди круче від японопрому. там навіть Jetta в універсалі називається Sportwagon і коштує як базовий Mustang
головне не лагуну 1-го поколінняDexter писав: п.с. тільки не лахайте, але вже дивлюся на французів, рено лагуну
назва ще ні про що не говорить, он на Ланосі теж пише спорт, до якого йому ще як до неба......RULES писав: Jetta в універсалі називається Sportwagon
AnGeL писав: Dexter, +1 фольксваген то взагалі машини "для бідних", для народу типу...
Dexter писав:T5-R писав: головне не лагуну 1-го покоління![]()
![]()
чого?
ні, тільки чув розповідь мого родича звідти(чуть старшого за мене, але який там народився). так от він казав що chevrolet то типу як в нас жигулі, ford взагалі кал, японотачки звичайних брендів - то для бідних, ну а німецько тачки то круто, в т.ч. навіть Volkswagen. з їхнього автопрому круто хіба Caddilac, Lincoln,.... з японотачок круто то їхні преміум бренди - Lexus, InfinityStuff писав: ти був в США?
і напів німець - фордAnGeL писав: дешевше фолькса напевне тільки опель.
а шо в французів є вдала конструкціяT5-R писав: не зовсім вдала конструкція, дорогі запчастини.....
AnGeL писав: cat-yellow, почитай пост вище, я ж написав шо ідея ізначально така. в німців гірше і дешевше фолькса напевне тільки опель.
andriy320e30 писав: а шо в французів є вдала конструкція![]()
![]()
![]()
ну так завжди, чув бо хтось казав...RULES писав: ні, тільки чув розповідь мого родича звідти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість