результат, я б сказав, рукалицоaxel писав: так шо результат на ліцо

бо результат на ліцо може бути лише у дівок

можемо про максималку, але відчуваю що ти всерівно не знайдеш кращих показників ніж у мб е500

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
результат, я б сказав, рукалицоaxel писав: так шо результат на ліцо
AnGeL в узкоглазих там вроді спідометр до 180 намальований, правильно?AnGeL писав: їдем дальше говоримо про максималку,
в мене мотор настроєний на режим "пенсія", 0,5 бар то дуже мало в таку степінь, про що ще й свідчить те що вона настроєна на 92 бензу. тому так. зато на ньому можна валити як хоч і куда хоч, кожен день, в дальняк і т.д. і не боятись що воно дрисне, так як то всьо самокльоп. надіюсь доступно пояснивaxel писав: AnGeL написав:
шоно глянув, кращий результат 7,1
Слухай, ну от в тебе спортивна машина. турбо, валить вона там вроді. Ти там інтеркулери мінЄв шось там тюниш, стараєшся, а в мене диван повний електрики з автономним п'єцом кліматконтролями телефонами і купою всяких штук. Твоя машина їде до 100 за 7,1 з гулами пшиканнями, а моя молчя за 7,5. Питання... це так має бути, чи просто "жизнь вася це така штука..." ну ви поняли
зараз Боксер прийдеAnGeL писав: на режим "пенсія"
ну Петре, у всіх би така "пенсія" була як ото в мене :)Петро писав: AnGeL написав:
на режим "пенсія"
зараз Боксер прийде
мммм... те що требаaxel писав: BMW 4 series
Остапе це ти?AnGeL писав: мммм... те що треба
Ти став старший за пару годин, не намагаєшся оспорювати очевидні речіAnGeL писав: T5-R, та я що чисто дурний чи шо... я об'єктивно оцінюю речі, а не тупо-сліпо намагаюсь доказати, що машина яка важить 1,7 тони, на явно не спортивному автоматі швидша на Марк ІІ
ну от і файно що хоть ти тут не пишеш всяку єрестьEnter писав: AnGeL, ну в даній темі з моїх дописіа ти не знайдеш тексту де я пишу що бемеве то мега тачка і т.п.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість