T5-R надзвичайно розумний і хитрий джек, він скинув потужність 286 сил, і підписав 540і, а ти це пропустив. Він спеціально тримав козиря в рукавіAnGeL писав: axel, там тоді мені T5-R, скинув саме такі спеки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R надзвичайно розумний і хитрий джек, він скинув потужність 286 сил, і підписав 540і, а ти це пропустив. Він спеціально тримав козиря в рукавіAnGeL писав: axel, там тоді мені T5-R, скинув саме такі спеки
марна справа, в М5 до 94 року були 5 мкпп, з 94 дали 6мкпп і передачі вкоротили і вона відповідно дістала чуток більшу максималку (не значно) і значно кращу динаміку.AnGeL писав: ну і крім того ще варто враховувати передаточні числа коробки, так як Марк має найменшу максималку, можна припустит що в нього коробка коротша, звідси динаміка краща, але то тільки припущення, зараз попробую найти інфу про то...
блєать, мовчки, за рахунок ваги!!! питома потужність більша, і все, то факт і якщо ти цього не усвідомлюєш, то фразаT5-R писав: Як тойота 280 сильна може бути потужніша за е500 326 к.с.
викликає певні сумнівиaxel писав: T5-R надзвичайно розумний
до когось тут зле доходить інформація, твої суб"єктивні розрахунки гівна варті,........співстав РЕАЛЬНІ ЗАВОДСЬКІ характеристики двох авто: мкаксималку, розгін і матимеш результат хто швидший......AnGeL писав: блєать, мовчки, за рахунок ваги!!!
WRX легкий, дуже. 1380 кг. наскільки пам'ятаю, а 540і E39 1630 кг. зі слів власника в WRX було 260 сил. 540і була в стоку 286. WRX їхав перші 50 м. далі в нього шансів не було. Думаю WRX не дуже програє Марку, і в 540і аж на 50 сил менше ніж в Е34 М5.AnGeL писав: блєать, мовчки, за рахунок ваги!!!
Він там в ютубі відео шукає з японськими машинами, а ми йому зараз кинем німецьке відео без машин і буде по всьому... натягувати буде по повній, і забуде за ті японські машиниДонецкий писав: AnGeL, Остапко - ти б краще якусь кобіту натягнув
прель тоже 6 сек до сотні їде, що виходить прель буде швидшим ніж Е500 ???T5-R писав: розгін мерса 6.1 сек,
при чому тут прель?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????AnGeL писав: прель тоже 6 сек до сотні їде
та... дай му німецкє кіно, не буде більше для Остапка JDM... буде тільки BDSMEnter писав: axel, він дивиться ці японські мультики. Жанр Хінтай чи хентай
та при тому що ти вцепився до розгону 0-100, я просто згадав що прель тоже так їде, але явно слабший за Марк, і за Е500 і воопше ПП. хонди всякі з б16 тоже десь так само розганяються, то що виходить вони потужніші? розгін 0-100 не дає обєктивної оцінки, навідміну від сухої питомої потужності.T5-R писав: AnGeL написав:
прель тоже 6 сек до сотні їде
при чому тут прель?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
не маєш аргументів починаєш зїжджати з теми....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість