да і міг би подякувати тій людині яка докинула твою модну машину в цьому прикольному ролику)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти стверджуєш що даний автор лишився без подяки з моєї сторони?Figaro писав:да і міг би подякувати тій людині яка докинула твою модну машину в цьому прикольному ролику)
я тежhrdrive писав:Vomont, я знаю хто автор гарно зроблено
hrdrive писав:Vomont, я знаю хто автор
там з моторами треба вважати..pikach00 писав:за 13к я би брав мондео 2006-го
Vectra c 2008 , 1,9cdti мех6, шкіра ну і так всякі контролі + ніштякі, чорного кольору, пробіг дес 150тис 15к$, якщо цікаво то дам номер буш балакатиWolk писав:Чи може хтось знає власника готового продати машину в нормальному стані.
Дякую але троха дорого, двушка зелених на дорозі не валяєтьсяasteroid писав:Vectra c 2008 , 1,9cdti мех6, шкіра ну і так всякі контролі + ніштякі, чорного кольору, пробіг дес 150тис 15к$, якщо цікаво то дам номер буш балакатиWolk писав:Чи може хтось знає власника готового продати машину в нормальному стані.
Якось душа моя не лежить до форда, був раніше у брата форд якось не моє воно.pikach00 писав:Wolk, за 13к я би брав мондео 2006-го
Складай ціну може я заберу, мені такий УАЗік подобається.pikach00 писав:asteroid, ех, мені б таку :) Але тре ше уазєка продать :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей