Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

T5-R
Стать:чоловік
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 18:18

cat-yellow писав: я до УАЗа в першому попавшомуся магазині купив
УАЗ це не машина це всюдихід :D
Impossible is Nothing

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 22 травня 2013, 18:32

T5-R писав: УАЗ це не машина це всюдихід :D
сагласєн :)
і пшистковоз :)

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 18:42

BOXER, :facepalm це говорить: уніфікація => простота => надійність. як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот, і ставиш від любої з дюжини різних моделей і їдеш дальше. а тобі креативізм подавай :facepalm купи собі креативну альфу чи лянчу, чо нє? креативна ж машина ;)
Хондоводи настільки сурові....

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 22 травня 2013, 18:57

AnGeL писав: ти багато таких в львові бачив? я нє

і я - нє, але виглядає прикольніше ніж "перероблені" буси, хоч заводський "пасажир" і не що небудь, а "ХОНДА"!
AnGeL писав: єдине що не буде проблеми де обслужити ту машину.

думаєш? :|
Наші майстри бояться навіть v-подібного движка "омеги Б", а тут таке... їм би тійко з "жегульме" мати справу і то напартачать :facepalm
Сервіс для такої будки буде знайти не так просто... :surprised

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Сер, 22 травня 2013, 19:08

AnGeL писав: як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот, і ставиш від любої з дюжини різних моделей і їдеш дальше.
ти не врахував іншого...
якщо БМВ не колхожене і нормального власника має, то так просто вклякнути воно не може....
а якщо ставити вінігрєт запчастин, то і очікуєш, що юхівознає.. а вдруг воно скоро вклякне....

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 19:14

cat-yellow писав: якщо БМВ не колхожене і нормального власника має, то так просто вклякнути воно не може....
+1 я місяць назад терміново їздив до Європи, на заправці в Городку Е-39 перестала заводитись на гарячо, потім врешті решт завелась( вертатись не було можливості), після чого ми з товаришем проїхали 2000км, вернулись в Україну і в процесі діагностики з"ясували що навернулись датчики колінчатого і розподільчого валів, от так от, в режимі "я поламалась" Бешка проїхала пів Європи.

Щодо несподіваних поломок, то БМВ перед мерседесом програє, Мерсик довше вмирає і натякає на те що зараз стане, в баварців воно якось спонтанніше :D
Востаннє редагувалось Сер, 22 травня 2013, 19:19 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 19:15

Speedo писав: думаєш?
атвічаю ;) маю майстра який не боїться нічого, навіть капіталки субаровського опозита не те що якийсь там v6, а такі речі як впихнути невпихуєме і схрестити несхрещуване то як 2 пальці ;)

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 19:20

cat-yellow писав: AnGeL написав:
як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот, і ставиш від любої з дюжини різних моделей і їдеш дальше.

ти не врахував іншого...
якщо БМВ не колхожене і нормального власника має, то так просто вклякнути воно не може....
а якщо ставити вінігрєт запчастин, то і очікуєш, що юхівознає.. а вдруг воно скоро вклякне....
хонді насрать, в мене гіперколзозна тачка, і їздить і їй попід йух :D :D :D і я не переживаю що в ній щось вклякне ;) і в київ їздив, і в шацьк, і попередній власник на море їздив, і в самий лютий мороз завів і погнав на львів бо опалення вдома вклякло, і в любий момент сідаю і їду, і не іпу собі моцк чи підходять пі деталі по він-коду чи нє. головне що там все ОЕМ, і не важливо хонда то чи бубару чи кія чи бмв в кінці-кінців :D :D :D

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 19:30

AnGeL, цікаво як би ти співав в Європі, Німеччині чи австрії якби твоя людка (не дай Боже) поламалась ;)
Impossible is Nothing

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Сер, 22 травня 2013, 19:35

AnGeL писав: як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот,
нє тут ти неправ .по бмв якраз шротів багато і є любі зч а э36-39 напевно на 100ліття запчастин хватить. :) ;) по є30 вже важче але ше є.
на щот тої піввісі шо не підійшла на є30 то є різниця на дискових і не дискових гальмах
TURBO -POWER

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 19:44

andriy320e30 писав: на щот тої піввісі шо не підійшла на є30 то є різниця на дискових і не дискових гальмах
можу помилятись, але різниця в наявності чи відсутності АБС
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 19:48

T5-R, абсолютно так само, в мене мінімум тюнячок, все оем просто з різних машин, які доречі куди популярніші ніж прелюд. та сама турбіна - 250 баксів. мотор взборі за 350 - як гною. про решту я писав вже.

andriy320e30, так шротів куди більше, але вірогідність що там буде деталь саме для твоєї машини менша. а на хонду підійде з любої хонди, а то і не тільки з хонди :)

andriy320e30
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Сер, 22 травня 2013, 19:51

AnGeL писав: а то і не тільки з хонди :)
колись практикували ставити зч від ваза на бмв є21 історія закінчилась здачею її на металолом :D і продажем документів за 1.5к :)
TURBO -POWER

andriy320e30
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Сер, 22 травня 2013, 19:54

T5-R писав: але різниця в наявності чи відсутності АБС
нє .з абс треба зняти вінець і заходить на без абс в мене так. а в дискових тормозах більдий діаметр на вході в ступицю
TURBO -POWER

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Сер, 22 травня 2013, 19:58

andriy320e30 писав:
AnGeL писав: а то і не тільки з хонди :)
колись практикували ставити зч від ваза на бмв є21 історія закінчилась здачею її на металолом :D і продажем документів за 1.5к :)
власники іномарок стараються щось втулити з ваза щоб дешевше. власники вазів - з іномарок, щоб надійніше :D :facepalm

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 20:04

rubilnik писав: власники іномарок стараються щось втулити з ваза щоб дешевше. власники вазів - з іномарок, щоб надійніше
:shout :shout :shout правда життя :)

але в мене ніодної детальки нема з жигуля. є від бмв, є від кіа, є від субару, є від вагена, є з різних хонд, ще планую дешо від міцубіші прикупити. але від жигулика - но-но :nono

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Сер, 22 травня 2013, 20:06

AnGeL, прикрути си жигульовський шильдік - він не менш надійніший, ніж іномарочний, тому не повинно бути так страшно :)

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » Сер, 22 травня 2013, 20:09

AnGeL писав: по-перше: я зауважав бмв, коли трохи ближче з ними стикнувся. наприклад е46 має непогану посадку, звісно не так як в хонді, сидиш на підлозі, але і не на табурику, як наприклад в корейцях. по комфорту тут нема що говорити, хонда - корч. ну і попри те що ями вона ковтає відмінно на любій швидкості, і любого розміру, не є галяреткою і з дороги її не зносить. ну короче дуже гарно виважений компроміс між одним і іншим.
Десь так воно і є. В 36-й так само, ітльки менше шумки.
AnGeL писав: для прикладу по моторах все що з одної серій практично ПОВНІСТЮ взаємозамінне, тобто можна взяти блок з одного мотора, коліно з іншого. шатуни ще з іншого, поршня з іншого, накрити головою іншою, впуск-випуск ліпиш що хоч, і складаєш різноманітні гібриди. коробки такожи з однієї серії взаємозамінні. ба навіть більше, можна блок F-серії накрити башкою від H-серії. і взагалі ці дві серії двигунів мають практично всі вузли взаємозамінні. йдем дальше, привода для прикладу в цивіках, crx, акорд, прелюд теж однакові і взаємозамінні. тобто на цивік можна поставити піввісь з прелюда і навпаки.
Ну в нас так само, просто ти не вникав.
Береш двигун 2,8 М52 ставиш на нього колінвал від М54В30 поршні від М3, вали від американської М3 і маєш моцний двигун.
Або береш мій М42 ставиш на нього голову від М44, коліно з шатунами від 2,0 дизель поршні від М3 3,0 і маєш 4 циліндровий 2,1, який їде ого-го.
Але в нас є ще крутіша фішка... у Вас там можна на найменшу в модельному ряді машину поставити двигун найбільший який виготовляв завод?
А у нас можна, ми ставили в Е30 V12 5.0.
Хочеш 30-ку з 2,8 М52? нема питань.
Берем М52В28 ставимо його на лапи від Е36 2,0-3,2 даємо піддон від Е34 М50 2,0, або від Е38 728, ставимо вакуум від E34 E32 3.0-4.0, кардан від Е36 і радіатор від E30 2.4 дизель.
AnGeL писав: а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла, привід по вінкоду замовляли, з точно такої самої бмв, то теж не підійшов, закороткий і т.д. модифікацій міліон, і в всіх все різне. розумію, можливо то розкіш, робити на кожну машину індивідуальні деталі, а хонда типу зекономила, але це як мінімум нерозумно, і призводить до не порозумінь з пошуком запчастин.
Там є різниця між 6 і 4 циліндровими моделями, а також різниця чи акпп чи ручка.
AnGeL писав: а я тобі навів живі факти. привід підбирали не до колхоженої бмв, а до свіжопригнаної. в бмв по тій розшифровці вінкоду там така туча інформації що просто капєц, і модифікацій багато, і факт в тому що не проблема по вінкоду найти запчастини, може там хтось наплужив, буває, а проблема що їх є дуже багато різних, і вони не є взаємозамінні.
але я бачу шо полюбому наплужили цибульники :facepalm
AnGeL писав: але з іншої через це часто виникають труднощі.
Якщо руки з жопи то навіть сніданок може викликати труднощі :D
AnGeL писав: в мене до прикладу стоїть ліва граната з црх. а ще ідентична по розмірах піввісь від ніссан прімера вроді. болти гбц пуля в пулю від ланоса піходять, а масляний фільтр в мене зараз стоїть оригінальний від кіа/хюндай.
Скільки колхозу :D Болти від Ланоса... це ппц :facepalm
AnGeL писав: чи давай в тебе з е30 піввісь знімем і поставим на першу попавшу е46.
Не підійде. Піввісі від Е46 розраховані на більшу потужність вони міцніші більші. Ці хлопці не стоять на місці і роблять щось нове, а не розраховують на те що зробили їхні пращури :D
bmw-club.lviv.ua

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Сер, 22 травня 2013, 20:26

AnGeL писав: наприклад е46 має непогану посадку, звісно не так як в хонді, сидиш на підлозі, але і не на табурику, як наприклад в корейцях
я от не поняв, в бмв чи в хонді сидиш на підлозі? ;)
T5-R писав: AnGeL написав:
а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла, привід по вінкоду замовляли, з точно такої самої бмв, то теж не підійшов, закороткий і т.д. модифікацій міліон, і в всіх все різне. розумію, можливо то розкіш, робити на кожну машину індивідуальні деталі, а хонда типу зекономила, але це як мінімум нерозумно, і призводить до не порозумінь з пошуком запчастин.

Якби я не мав БМВ і японця то я б тобі повірив! в БМВ яке не колхожене нашими биками, зпчастини підбираються по ВІНу і підходять на ура, що не скажу про японців ТОЙОТА і СУЗУКІ, ті машини як з космоса, ВІН в них слугує для факультативного підбору з.ч., це при тому що машини з салону обслуовувались на оф сервісах.....
+1, гранату підібрати по Віну так як і шарові на мій цівік майже анріал, Лесик чуть не посивів...до БМВ був трабл тільки з коробасом ібо там ще до нас намудрили ;)
количество слов не определяет качество речи...

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 20:27

axel писав: Десь так воно і є. В 36-й так само, ітльки менше шумки.
ну видиш, а ти все кажеш що я підпижд*ую :D :D :D
axel писав: Ну в нас так само, просто ти не вникав.
а я і не писав що в вас не так :)
axel писав: Але в нас є ще крутіша фішка... у Вас там можна на найменшу в модельному ряді машину поставити двигун найбільший який виготовляв завод?
А у нас можна, ми ставили в Е30 V12 5.0.
ну точно не буду стверджувати, ну але в сrx можна втулити j32 v6 з легенди. правда в нас такого ще ніхто не робив.
axel писав: Скільки колхозу Болти від Ланоса... це ппц
в мене нема болтів від ланоса, просто кажу що підходять, і то не на мій мотор :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість