УАЗ це не машина це всюдихідcat-yellow писав: я до УАЗа в першому попавшомуся магазині купив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
УАЗ це не машина це всюдихідcat-yellow писав: я до УАЗа в першому попавшомуся магазині купив
сагласєн :)T5-R писав: УАЗ це не машина це всюдихід
AnGeL писав: ти багато таких в львові бачив? я нє
AnGeL писав: єдине що не буде проблеми де обслужити ту машину.
ти не врахував іншого...AnGeL писав: як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот, і ставиш від любої з дюжини різних моделей і їдеш дальше.
+1 я місяць назад терміново їздив до Європи, на заправці в Городку Е-39 перестала заводитись на гарячо, потім врешті решт завелась( вертатись не було можливості), після чого ми з товаришем проїхали 2000км, вернулись в Україну і в процесі діагностики з"ясували що навернулись датчики колінчатого і розподільчого валів, от так от, в режимі "я поламалась" Бешка проїхала пів Європи.cat-yellow писав: якщо БМВ не колхожене і нормального власника має, то так просто вклякнути воно не може....
атвічаюSpeedo писав: думаєш?
хонді насрать, в мене гіперколзозна тачка, і їздить і їй попід йухcat-yellow писав: AnGeL написав:
як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот, і ставиш від любої з дюжини різних моделей і їдеш дальше.
ти не врахував іншого...
якщо БМВ не колхожене і нормального власника має, то так просто вклякнути воно не може....
а якщо ставити вінігрєт запчастин, то і очікуєш, що юхівознає.. а вдруг воно скоро вклякне....
нє тут ти неправ .по бмв якраз шротів багато і є любі зч а э36-39 напевно на 100ліття запчастин хватить. :)AnGeL писав: як тобі бмв вклякне в дорозі то тобі прийдеться по вінкоду шукати детальку іменно на твою машину, бо він іншої може не підійти, а з хондою питаєш любий ближчий шрот,
можу помилятись, але різниця в наявності чи відсутності АБСandriy320e30 писав: на щот тої піввісі шо не підійшла на є30 то є різниця на дискових і не дискових гальмах
колись практикували ставити зч від ваза на бмв є21 історія закінчилась здачею її на металоломAnGeL писав: а то і не тільки з хонди :)
нє .з абс треба зняти вінець і заходить на без абс в мене так. а в дискових тормозах більдий діаметр на вході в ступицюT5-R писав: але різниця в наявності чи відсутності АБС
власники іномарок стараються щось втулити з ваза щоб дешевше. власники вазів - з іномарок, щоб надійнішеandriy320e30 писав:колись практикували ставити зч від ваза на бмв є21 історія закінчилась здачею її на металоломAnGeL писав: а то і не тільки з хонди :)і продажем документів за 1.5к :)
rubilnik писав: власники іномарок стараються щось втулити з ваза щоб дешевше. власники вазів - з іномарок, щоб надійніше
Десь так воно і є. В 36-й так само, ітльки менше шумки.AnGeL писав: по-перше: я зауважав бмв, коли трохи ближче з ними стикнувся. наприклад е46 має непогану посадку, звісно не так як в хонді, сидиш на підлозі, але і не на табурику, як наприклад в корейцях. по комфорту тут нема що говорити, хонда - корч. ну і попри те що ями вона ковтає відмінно на любій швидкості, і любого розміру, не є галяреткою і з дороги її не зносить. ну короче дуже гарно виважений компроміс між одним і іншим.
Ну в нас так само, просто ти не вникав.AnGeL писав: для прикладу по моторах все що з одної серій практично ПОВНІСТЮ взаємозамінне, тобто можна взяти блок з одного мотора, коліно з іншого. шатуни ще з іншого, поршня з іншого, накрити головою іншою, впуск-випуск ліпиш що хоч, і складаєш різноманітні гібриди. коробки такожи з однієї серії взаємозамінні. ба навіть більше, можна блок F-серії накрити башкою від H-серії. і взагалі ці дві серії двигунів мають практично всі вузли взаємозамінні. йдем дальше, привода для прикладу в цивіках, crx, акорд, прелюд теж однакові і взаємозамінні. тобто на цивік можна поставити піввісь з прелюда і навпаки.
Там є різниця між 6 і 4 циліндровими моделями, а також різниця чи акпп чи ручка.AnGeL писав: а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла, привід по вінкоду замовляли, з точно такої самої бмв, то теж не підійшов, закороткий і т.д. модифікацій міліон, і в всіх все різне. розумію, можливо то розкіш, робити на кожну машину індивідуальні деталі, а хонда типу зекономила, але це як мінімум нерозумно, і призводить до не порозумінь з пошуком запчастин.
але я бачу шо полюбому наплужили цибульникиAnGeL писав: а я тобі навів живі факти. привід підбирали не до колхоженої бмв, а до свіжопригнаної. в бмв по тій розшифровці вінкоду там така туча інформації що просто капєц, і модифікацій багато, і факт в тому що не проблема по вінкоду найти запчастини, може там хтось наплужив, буває, а проблема що їх є дуже багато різних, і вони не є взаємозамінні.
Якщо руки з жопи то навіть сніданок може викликати труднощіAnGeL писав: але з іншої через це часто виникають труднощі.
Скільки колхозуAnGeL писав: в мене до прикладу стоїть ліва граната з црх. а ще ідентична по розмірах піввісь від ніссан прімера вроді. болти гбц пуля в пулю від ланоса піходять, а масляний фільтр в мене зараз стоїть оригінальний від кіа/хюндай.
Не підійде. Піввісі від Е46 розраховані на більшу потужність вони міцніші більші. Ці хлопці не стоять на місці і роблять щось нове, а не розраховують на те що зробили їхні пращуриAnGeL писав: чи давай в тебе з е30 піввісь знімем і поставим на першу попавшу е46.
я от не поняв, в бмв чи в хонді сидиш на підлозі?AnGeL писав: наприклад е46 має непогану посадку, звісно не так як в хонді, сидиш на підлозі, але і не на табурику, як наприклад в корейцях
+1, гранату підібрати по Віну так як і шарові на мій цівік майже анріал, Лесик чуть не посивів...до БМВ був трабл тільки з коробасом ібо там ще до нас намудрилиT5-R писав: AnGeL написав:
а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла, привід по вінкоду замовляли, з точно такої самої бмв, то теж не підійшов, закороткий і т.д. модифікацій міліон, і в всіх все різне. розумію, можливо то розкіш, робити на кожну машину індивідуальні деталі, а хонда типу зекономила, але це як мінімум нерозумно, і призводить до не порозумінь з пошуком запчастин.
Якби я не мав БМВ і японця то я б тобі повірив! в БМВ яке не колхожене нашими биками, зпчастини підбираються по ВІНу і підходять на ура, що не скажу про японців ТОЙОТА і СУЗУКІ, ті машини як з космоса, ВІН в них слугує для факультативного підбору з.ч., це при тому що машини з салону обслуовувались на оф сервісах.....
ну видиш, а ти все кажеш що я підпижд*уюaxel писав: Десь так воно і є. В 36-й так само, ітльки менше шумки.
а я і не писав що в вас не так :)axel писав: Ну в нас так само, просто ти не вникав.
ну точно не буду стверджувати, ну але в сrx можна втулити j32 v6 з легенди. правда в нас такого ще ніхто не робив.axel писав: Але в нас є ще крутіша фішка... у Вас там можна на найменшу в модельному ряді машину поставити двигун найбільший який виготовляв завод?
А у нас можна, ми ставили в Е30 V12 5.0.
в мене нема болтів від ланоса, просто кажу що підходять, і то не на мій моторaxel писав: Скільки колхозу Болти від Ланоса... це ппц
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість