Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Стать:чоловік
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення cat-yellow » Сер, 22 травня 2013, 16:05

Для любителів рейтингів.
Дана стаття свідчить про повний поюхізм америкосів... Їм - аби їхало, а шо саме - поюх, навіть ванюче гамно на чотирьох колесах, якщо на нього є маломальська гарантія - "будут брать"...

Країна споживачів, які тупо беруть те, що їм підсовують...
Так шо до зди ті всі їхні рейтинги

І це не заслуга автівок, а заслуга япо-маркетологів...

http://korrespondent.net/lifestyle/moto ... trebitelej

Пять лучших компактных кроссоверов - версия американских потребителей
Пять лучших компактных кроссоверов на основе мнения своих читателей составило издание Consumer Reports.
На первое место американские потребители поместили Subaru Forester 2014 модельного года. Машину в США высоко ценят за ее простоту и надежность. Плюс ко всему, автомобиль практичен: у него большие окна и дверные проемы, лучшая в своем классе обзорность, удобная посадка. В смешанном цикле автомобиль потребляет всего 9 литров горючего на 100 км пути. Среди основных минусов машины - посредственная управляемость и не слишком впечатляющие ходовые качества.

фото Honda

Высокую оценку Consumer Reports получил кроссовер Honda CR-V. Его ценят за просторный салон, широкий спектр настроек и регулировок, огромное количество электронных "помощников", которые могут избавить от ДТП. Автомобиль удобен, красив и эргономичен.

АР

На третьем месте рейтинга оказался кроссовер Mazda CX-5. Большинству покупателей очень нравится, насколько приятно им легко управлять. Интерьер машины продуман, а ходовые качества - отменны. Минусы, впрочем, тоже есть. В отделке автомобиля используются исключительно дешевые материалы, а шумоизоляция - одно из самых слабых мест этой Mazda.

АР

Следующим в рейтинге оказалось четвертое поколение Toyota RAV4. Автомобиль отлично управляется, очень практичен, но в интерьере используются слишком дешевые материалы, а дизайн оказался на этот раз совсем невыразителен. Toyota - практичный и приятный автомобиль, который, однако, не вызывает никаких сильных эмоций.

АР

Замыкает пятерку лидеров Ford Escape, в Европе известный как Kuga. Этот кроссовер хорошо управляется и обладает спортивным характером. Нравится покупателям и внутреннее убранство автомобиля. А вот раздражают в нем высокий расход топлива, низкий уровень комфорта и не всегда корректно работающая мультимедийная система.

Напомним, недавно британское издание Auto Express провело масштабный опрос читателей и выяснило, какие модели автомобилей 2013 года выпуска больше всего радуют потребителей страны.

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 16:48

о, знов підняли темку :D блін в мене стільки є всього, що написати, що просто капєц :D

по-перше: я зауважав бмв, коли трохи ближче з ними стикнувся. наприклад е46 має непогану посадку, звісно не так як в хонді, сидиш на підлозі, але і не на табурику, як наприклад в корейцях. по комфорту тут нема що говорити, хонда - корч. ну і попри те що ями вона ковтає відмінно на любій швидкості, і любого розміру, не є галяреткою і з дороги її не зносить. ну короче дуже гарно виважений компроміс між одним і іншим. от тільки шкода що їх обирають не через це, а просто бо має бути бумер і фсьо :sad

а потім коли мова зайшла за запчастини я зауважав Хонду :D :D :D бо наприклад в хондах настільке все уніфіковано, що можна тулити хз що в хз шо. для прикладу по моторах все що з одної серій практично ПОВНІСТЮ взаємозамінне, тобто можна взяти блок з одного мотора, коліно з іншого. шатуни ще з іншого, поршня з іншого, накрити головою іншою, впуск-випуск ліпиш що хоч, і складаєш різноманітні гібриди. коробки такожи з однієї серії взаємозамінні. ба навіть більше, можна блок F-серії накрити башкою від H-серії. і взагалі ці дві серії двигунів мають практично всі вузли взаємозамінні. йдем дальше, привода для прикладу в цивіках, crx, акорд, прелюд теж однакові і взаємозамінні. тобто на цивік можна поставити піввісь з прелюда і навпаки. в мене до прикладу стоїть ліва граната з црх. а ще ідентична по розмірах піввісь від ніссан прімера вроді. болти гбц пуля в пулю від ланоса піходять, а масляний фільтр в мене зараз стоїть оригінальний від кіа/хюндай. можна сміло пересипати прелюд в акорд. і то все без всяких колхозів, я не кажу про свапи К-серії в йожики, чи V6 J серії, де вже купуються спеціальні подушки мотора, але тим не менше все також встає, і лонжеронів підрізати не треба.

а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла, привід по вінкоду замовляли, з точно такої самої бмв, то теж не підійшов, закороткий і т.д. модифікацій міліон, і в всіх все різне. розумію, можливо то розкіш, робити на кожну машину індивідуальні деталі, а хонда типу зекономила, але це як мінімум нерозумно, і призводить до не порозумінь з пошуком запчастин.

про а8 я вже писав в флудиці. про корейців тут не буду писати. вроді все... :)
Хондоводи настільки сурові....

A1
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення A1 » Сер, 22 травня 2013, 16:57

cat-yellow, повний фейл німецького шроту описаний в твоїй статі :)

Маю одну сенсаційну фотку, яка розкриє секрет якості Хонди, і дасть відповідь на питання "Чому вона ніколи не ламається" :ninja

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 16:58

A1, давай :ninja

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 17:11

AnGeL писав: а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла, привід по вінкоду замовляли, з точно такої самої бмв, то теж не підійшов, закороткий і т.д. модифікацій міліон, і в всіх все різне. розумію, можливо то розкіш, робити на кожну машину індивідуальні деталі, а хонда типу зекономила, але це як мінімум нерозумно, і призводить до не порозумінь з пошуком запчастин.
Якби я не мав БМВ і японця то я б тобі повірив! в БМВ яке не колхожене нашими биками, зпчастини підбираються по ВІНу і підходять на ура, що не скажу про японців ТОЙОТА і СУЗУКІ, ті машини як з космоса, ВІН в них слугує для факультативного підбору з.ч., це при тому що машини з салону обслуовувались на оф сервісах.....
Impossible is Nothing

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Сер, 22 травня 2013, 17:21

AnGeL писав: для прикладу по моторах все що з одної серій практично
в бмв по моторах теж саме .колынвали шатуни поршні можна підбирати голови тоже деякі .наприклад до мого мотора ставиш поршні від м40 проточуєш виємки під клапана і маєш степінь 8.5-8.7. .колінвал також від 1.9 можна поставити .в м50 тоже купа варіантів з тим всім .
TURBO -POWER

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 17:22

T5-R, угу, всьо саме так як ти кажеш. в хонді не то що вінкод не потрібен, можна тільки модель і рік знати, і вже з запчастинами не прогадаєш. а я тобі навів живі факти. привід підбирали не до колхоженої бмв, а до свіжопригнаної. в бмв по тій розшифровці вінкоду там така туча інформації що просто капєц, і модифікацій багато, і факт в тому що не проблема по вінкоду найти запчастини, може там хтось наплужив, буває, а проблема що їх є дуже багато різних, і вони не є взаємозамінні. з однієї сторони то недоліком не назвеш, але з іншої через це часто виникають труднощі.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 17:22

andriy320e30, ну за мотори я вкурсі, ти мені казав, тому я нічого не писав. але про решту запчастин?

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Сер, 22 травня 2013, 17:24

AnGeL писав: а з бмв, люди 3 коробки привезли ніодна не підійшла,
вони напевно тупі .все там підходить .в мене всі коробки підходять шо починаються на м40-41-і тд .так само м50 ітд . всі бмвісти то давно вже знають
TURBO -POWER

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 17:26

AnGeL, це виглядає страшно для тих хто вперше зіткнувся з підбором з.ч. до БМВ. Опишу наглядний приклад, мені треба було купити сальник піввісі в редуктор, програма для моєї моделі, року і місяця випуску видає 2 різних сальника під різні фланці. Спершу мене це теж здивувало, але....у електронному каталозі є така штука як уведення ВІНкоду, після чого каталог видає і відмічає лише ті які підходять на саме мій автомобіль......
Через тиждень-два буду на " ХРИСТИНІ" замовляти одну важливу деталь, ще рез буде нагода пересвідчитись у відповідності запчастин....
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 17:47

T5-R, ну я не сумніваюсь, що ви, бемевісти вмієте підібрати запчастини нормально і зразу, бо вже з тим стикались і розібрались що і до чого. але погодьтесь що труднощі з тим є. от мені треба піввісь, і просто кажеш з акорда 90-х років, і все. ніяких вінкодів, нічого такого. треба тільки оріентуватись трохи в модельному ряді і все, можна підібрати любе-голубе. та й і то, кажеш їдеш на христину, шоб щось тобі там підібрали що підійте власне тобі. з хондою в рази простіше. уніфікація рулєз :facepalm

наприклад треба було прокладку клапанної кришки, то коли кажеш на прелюд, зразу такі серйозні очі, довгі пошуки, і ціна пздц, а коли сказав на акорд дволітровий, то все зразу найшлось, і дешевше, хоча вони ідентичні, хотіли націнку зробити через то що то прелюд :D

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 17:50

AnGeL писав: кажеш їдеш на христину, шоб щось тобі там підібрали що підійте власне тобі. з хондою в рази простіше. уніфікація рулєз
замок запалювання який мені потрібен, можна купити лише в офф дилера, і це в любої марки автомашин так

піввісі для всіх е30 теж однакові, крім ІХ ;) е34, е36 теж, вони взаємозамінні, та сама історія з редукторами, радіаторами, кпп
Impossible is Nothing

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 22 травня 2013, 17:51

AnGeL писав: просто кажеш з акорда 90-х років, і все. ніяких вінкодів, нічого такого.
і шо це показує? шо купу років ніхрена в тих акордах не мінялось, кузова хіба нові клєпали :facepalm і ше говорять про креативність япошок :shout
Sad, but true.

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Сер, 22 травня 2013, 17:53

якв тій картинці про еволюцію ВАЗів і БМВ :D
Impossible is Nothing

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Сер, 22 травня 2013, 17:54

T5-R писав: каталозі є така штука як уведення ВІНкоду, після чого каталог видає і відмічає лише ті які підходять на саме мій автомобіль......
+1 на екзісті так замовляв до своєї, труднощів не було ніколи... замовляти можна все: що хочеш, від шайби до мотору і кузова... ;)

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 22 травня 2013, 18:01

Хрен з ними з тими купешками і седанами...
AnGeL Маю питання до тебе та і до інших цінителів "хонд" (чи просто знаючих).
Що можеш сказати про таке авто як Honda Stream 1.7 16V???
Власник б"ється в груди, що розхід там максимум 6-7л. в змішаному циклі, а по місту - то 10 виходить тільки в саму люту зиму з прогріваннями, а так 8-9. Хто взагалі що може сказати про "стріми" яко з сімейні мінівени? Чи краще таки "премасі", але дизель %) ?
Що в цьому діапазоні (ціна/якість) можуть запропонуваи німці (крім "зафіри") ???

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 18:04

T5-R писав: піввісі для всіх е30 теж однакові, крім ІХ е34, е36 теж, вони взаємозамінні, та сама історія з редукторами, радіаторами, кпп
і всі піввісі між редукторами також взаємозамінні? як тоді та піввісь виявилась на 10 мм тоншою і коротшою, вона що з жигуля була, раз вони всі повінстю взаємозамінні. чи давай в тебе з е30 піввісь знімем і поставим на першу попавшу е46. якшо таке проканає ставлю пиво :) бо я з преля можу вже знімати і ставити в цивік, а це вже рівнозначно що з е39 поставити в е36.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 22 травня 2013, 18:06

Speedo писав: Хрен з ними з тими купешками і седанами...
:angry но-но!!!
за той сарай нічо незнаю. ти багато таких в львові бачив? я нє. єдине що не буде проблеми де обслужити ту машину.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 22 травня 2013, 18:14

T5-R писав: замок запалювання який мені потрібен, можна купити лише в офф дилера, і це в любої марки автомашин так
не зовсім в любої :)
я до УАЗа в першому попавшомуся магазині купив :)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 22 травня 2013, 18:16

AnGeL, може ти ше хочеш клімат-контроль від Е38 шоб ідеально став в Е21? :shout :facepalm
Sad, but true.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей