Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Danko, круто. круто :) 

TURBO -POWER
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
andriy320e30
Ага

Ага

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
Якщо ти не замітив ще комбєз Спарко, автошкари, рукавиці і футболка Japan style ,біля японського заряженого ЖДМ авто...нє,нє, незнаю...чому я зробив це фото....
х.з. може сподобався задум фотографа...хотя нє.... це не для твоїх мозгів зрозуміти...навіщо люди роблять фотосесії різного плану!?!?!?хммм...треба задуматись....
х.з. може сподобався задум фотографа...хотя нє.... це не для твоїх мозгів зрозуміти...навіщо люди роблять фотосесії різного плану!?!?!?хммм...треба задуматись....
NISMO DRIFT TEAM///
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
ламботавр це було викидання грошей на вітер,ІМХО. цей ніссан інша справа, мені 240 дуже подобається, ще з часів НФС, бачив пару живих фото зроблених Юрком легендою, ще бабла + часу + зусиль і мав би поїхати боком)))))
купиш раритаса, відреставруєш його до такого стану щоб всі охали і ахали поруч тоді зможеш критикувати акселя і його машину, наразі тобі того не дано з певних причин......Speedo писав: Підписуюсь під кожним твоїм словом!!! Ось такі люди як axel і йому подібні, які дупля не ріжуть в тюнінгу, бо він "купив беемве" "бо це крутО" і схопив Бога за бороду
Востаннє редагувалось Суб, 16 березня 2013, 16:29 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
угуT5-R писав: ламботавр це було викидання грошей на вітер,ІМХО. цей ніссан інша справа,

TURBO -POWER
- Danko
- Контактна інформація:
T5-R, знов починається...Ламботавр -один із небагатьох у Львові стрітових авто, який заслужив своє належне,він же його і получив... по грамотах і кубках у мене в дома....і він із зовсім іншої серії(Тази валят), а тут набагато серйозніший і доросліший конструктор...порівнювати не можливо...
NISMO DRIFT TEAM///
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ну походу шлем був ще тоді коли і тавроламб?Danko писав: Якщо ти не замітив ще комбєз Спарко, автошкари, рукавиці і футболка Japan style ,біля японського заряженого ЖДМ авто...нє,нє, незнаю...чому я зробив це фото....
чи я помиляюсь?
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Danko, я ж написав ІМХО, з моєї сторни, сторони пересічного автолюбителя та таврія виглядала смішно, розумію що роботи і сил було вкладено багато, за це окрема повага, але сам проект, як на мене був покійником з самого початку.
я ніссан не порівнюю по класах, а по перспективності, думаю це була одна з причин зміни бритванки на ес-ікс. ПІС
я ніссан не порівнюю по класах, а по перспективності, думаю це була одна з причин зміни бритванки на ес-ікс. ПІС

Impossible is Nothing
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
а ви що з ним, тут, пляtь, третейські судді, що будете вирішувати кому що писати і кому кого критикувати???T5-R писав: купиш раритаса, відреставруєш його до такого стану щоб всі охали і ахали поруч тоді зможеш критикувати акселя і його машину, наразі тобі того не дано з певних причин......

Коли буду мати натхнення взяти собі щось під проект, то заведу бортовий журнал, а небуду розводити флуду з такими "спєцами"

- cat-yellow
Speedo писав: а ви що з ним, тут, пляtь, третейські судді, що будете вирішувати кому що писати і кому кого критикувати???
Коли буду мати натхнення взяти собі щось під проект, то заведу бортовий журнал, а небуду розводити флуду з такими "спєцами"
от коли те "коли" станеться - тоді і ніхто не буде заперечувати
- axel
Speedo писав: які дупля не ріжуть в тюнінгу,
Speedo Не знаю наскільки я розбираюся, але достойні тюнінг проекти я ніразу в житті не баклани будь то Dancer`a Taunus, чи почата Fikus'ом 9-ка яку згодом до пуття довів Mu$day. Чи взагалі любий Вовки автомобіль. А якшо машина рагульська то я не буду стримуватися і писати шо вона кльова, а візьму і напишу усе як є. Якщо тобі моя думка не подобається... то йди краще послухай тих хто вважатиме його рагульським, але писатиме тобі шо він круто дороблений.Speedo писав: М-да, обси*ати то твоє прізваніє, що тут скажеш

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
ото ви розвели тут срач...
До Спідо, чесно, не хочу тебе ображати, але ти несеш нісенітниці, і безпідставно наганяєш на акселя. Так, нехай він доволі своєрідна особистість, але він заслуговує поваги за свою е30. Тут спору нема. А ти б сам заміть того щоб печатати тут краще б накладки на фари зняв.
До Данко: ніссан, дріфт, всі приколи то добре, я то підтримую, але по-перше - ждм то є правий руль, і тільки... в тебе "аля"-ждм, як і в мене. Тому давай називати речі своїми іменами...
І друге, не треба аж так величати свій проект, то не гарно збоку виглядає...
Ше шось хотів написати але забув) згадаю допишу)
До Спідо, чесно, не хочу тебе ображати, але ти несеш нісенітниці, і безпідставно наганяєш на акселя. Так, нехай він доволі своєрідна особистість, але він заслуговує поваги за свою е30. Тут спору нема. А ти б сам заміть того щоб печатати тут краще б накладки на фари зняв.
До Данко: ніссан, дріфт, всі приколи то добре, я то підтримую, але по-перше - ждм то є правий руль, і тільки... в тебе "аля"-ждм, як і в мене. Тому давай називати речі своїми іменами...
Хондоводи настільки сурові....
AnGeL писав: ото ви розвели тут срач...
просто плюсанусь
причому до двох пунктів відразу, щодо axel-я і Danko
- Danko
- Контактна інформація:
AnGeL, свій проект не величаю....прочитай уважно... ЖДМ по світовим міркам ми не судим.... а наразі по таких як маємо...українським..
І САМЕ ГОЛОВНЕ не став мою машину в ряд із своєю, бо мене це сильно обурює...Абсолютно різні авто...Різні класи...Різні Фінанси!...і саме головне,що я кров'ю і потом складаю своє авто власноруч... Дай Бог щоб хоть 5 ЖДемів подібних до моїх їздило у Львові.
І САМЕ ГОЛОВНЕ не став мою машину в ряд із своєю, бо мене це сильно обурює...Абсолютно різні авто...Різні класи...Різні Фінанси!...і саме головне,що я кров'ю і потом складаю своє авто власноруч... Дай Бог щоб хоть 5 ЖДемів подібних до моїх їздило у Львові.
NISMO DRIFT TEAM///
- AnGeL
Danko, ну як тобі сказати... Враховуючи специфіку свого тарантаса я вже давно не обмежуюсь українським чи російськими форумами, і все оціню так як оцінюють в світі... Ждм то є правий руль онлі... В нас же ж ждм то напрям тюнінгу.
Ну і наші машини дійсно порівнювати некоректно, дуже довго розписувати з телефона чому саме, але скажу що не по тих причинах що ти написав. В плані "ждм" то твоя блжче до того поняття ніж моя. Але то таке...
Ну і наші машини дійсно порівнювати некоректно, дуже довго розписувати з телефона чому саме, але скажу що не по тих причинах що ти написав. В плані "ждм" то твоя блжче до того поняття ніж моя. Але то таке...
Danko, AnGeL, от ви скажіть мені недалекому, до чого тут шльом? якщо AnGeL говорить про right steering only
- AnGeL
cat-yellow, шльом до того, шо він кагбе намікає шо чувак буде діфтити на тій тачці, а там на перекладках тобою по машині кидає як сраним віником, навіть в ковшах, і розбити голову об каркас бе шльома дуже просто. Вроді норм пояснив, поправте якшо не правий...
- Контактна інформація:
cat-yellow,ПРОЧИТАЙ ВИЩЕ!ПОЯСНЕННЯ!
...бо задум фотки ТАКИЙ...ФОТОГРАФА ЗАДУМ! ФОТОСЕСІЇ! по твоєму в тій фотці лишній шльом?
...бо задум фотки ТАКИЙ...ФОТОГРАФА ЗАДУМ! ФОТОСЕСІЇ! по твоєму в тій фотці лишній шльом?
NISMO DRIFT TEAM///
- Danko
- Контактна інформація:
AnGeL, я взагалі не розумію, нахєра ти задіваєш тут ту тему?... Хочеш приєднатись до всієї моєї Фан-групи-Бакланщиків чи що? ЖДМ, не ЖДМ...спорити будем вічно...Я собі знаю, на скільки в мене ЖДМ на фоні Львова і мене це тішить, а ти собі Думай що хочеш...
Я взагалі неодноразово повторююсь....я ще не виїхав на 200SX а уже починається історія Ламботавра...Я ложив йух на всі ваші думки...авто роблю для себе! так само як і ЛамбоТавра і як написав axel, а
Будь ласка приклад того, що я не один такої думки -
...а більше мені нічого і не потрібно...
а ты дрочи дальше на NFS и обсирай все что видишь олигофрен
Я взагалі неодноразово повторююсь....я ще не виїхав на 200SX а уже починається історія Ламботавра...Я ложив йух на всі ваші думки...авто роблю для себе! так само як і ЛамбоТавра і як написав axel, а
Я кожен день відповідаю на купу повідомлень в ВК і мені це подобається, і навіть тут у ЛТК находяться люди,які запитують у приват чи у мене дійсно 200SX і чи можу я кинути ссилку на БЖ... Я кожного дня роблю комусь екскурсію в НІСМО ГАРАЖ...і причому 35% людей тут із форуму, але вони тут ніколи не обсирають нікого, а тільки читають і сміються з вас...axel писав: Не ти маєш говорити, що твій проект хороший. А оточуючі
Будь ласка приклад того, що я не один такої думки -
...а більше мені нічого і не потрібно...
а ты дрочи дальше на NFS и обсирай все что видишь олигофрен
NISMO DRIFT TEAM///
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість