Sluva писав: Цивік-фолькс

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sluva писав: Цивік-фолькс
andriy320e30 писав:нє ну універсал то внатурєBOXER писав: так як кузови універсалтай дерево я тоже не люблю як і є39 для мене завелика покишо .може ше недоріс до важких машин :)
нє ну є46 то казка в міру комфортна в міру спортивна .була в мене 328BOXER писав: хочу Е46, а не Е39, хоч в ціні різниці нема по суті...
та вони двоє мене не пруть тільки Х5-6 але то [цензура] бо вони всі мені не цікаві.зараз треба 300конів на 1200кг масси неіпеAnGeL писав: х3 не файний, а х1 прикольно виглядає...
рівняли,тут все рівняли і хонди і тойоти і доводили багато чого,але відповідь як хавжди одна, беха це найкраща машина, а вольц це ZZZ і це взагалі неубіваєма тачка і стоє немереннаrubilnik писав: а субару тут вже з чимось рівняли? стільки сторінок теми я точно не подолаю
Він ше просто молодий, я на перших листках теми теж усе обгрунтовував.Fobos писав: Енджел хоч конструктивний діалог намагається вести,
ааа!! танцюючий трольaxel писав: а зараз мені пофіг, я пляшу і тролю
Остап, я тебе попросив пипинити з наркотиками. Будь свідомимAnGeL писав:ааа!! танцюючий трольaxel писав: а зараз мені пофіг, я пляшу і тролю![]()
![]()
фоткайте, фоткайте!!!
![]()
відколи то шкода німецькаDNK писав: з останніх проблем німців в моїй сімї.в суперб просто так на ходу відклеєлось зеркало(дзвоним на шкоду оф сервіс ,кажуть в вас напевно китайське зеркало і ми то не робим ,купуйте нове зеркало([цензура] [цензура]),а форд з пробігом 45 тис км 2009 року просто незавівся бо нехтів
таке саме було .купили ескорта до дому недоїхати просто незавівся потім на оф сервісі виявили що трісла плата запобіжниківDNK писав: ,а форд з пробігом 45 тис км 2009 року просто незавівся бо нехтів,
тут і недадуть вона дуже складнаFobos писав: у мене у знайомого бмв Е60 ніхто дупля не міг дати,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей