Stuff писав: Тема повідомлення: Нарешті купилося! Мій ланос 1,6 sportДодано: Нед, 13 листопада 2011, 09:55
От я не пойму, малишня, чьо ви досталися до старшого мужика, що він на ланосі їздить,

І чого ви тут про ланоси почали - непойняв!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Stuff писав: Тема повідомлення: Нарешті купилося! Мій ланос 1,6 sportДодано: Нед, 13 листопада 2011, 09:55
перечитай тему поймеш.Schulz писав: І чого ви тут про ланоси почали - непойняв!
Добре, старший поважний чоловік, котрий не знає віку того, до кого звертається...Schulz писав: От я не пойму, малишня
Schulz писав: Вік: 25
даблфейл...ти просто не бачиш різниці в бмв і ланосі і вважаєш що ланосів більше, вони дешевші, новіші, значить і кращі...можливо просто не варто в темі про японців і німців тобі відписуватись в силу того, що в німцях ти не дуже а японської машини ти теж не маєш, зміст тобі, як казав поважний чоловік Шульц, старшому мужчині, псувати собі нерви на старості років?Добре, давайте тако, порахуємо скільки по Львову їздить таксі БМВ?
Stuff писав: Авто: EK, CR-V
то ланосовод і почав. по суті ланос нормальна робоча машина, але ні грама більше.Schulz писав: І чого ви тут про ланоси почали - непойняв!
Speedo писав: ЯСНО ЩО ТАК! Краще взяти "ланос", "авео" чи той самий "жигуль" 10-ку чи пріору
Speedo писав: Ну, ще жигуль. Та що ви достались, чесне слово, як в дитячому садку. Машинка нормальна, їздить, не підволить, основний набір опцій є. Дочого тут ланоси в темі про німців і японцівПринаймі не маю бажання обговорювати Део саме у цій темі.
в тебе якісь комплекси)) бмв беруть не тільки заради пантів. багато хто тут бере бмв тільки по причині ходових якостейSpeedo писав: Тільки для японоводів і власників німців, а інші, тіпа "не доросли"???
Дєтскій сад!
Продам Audi A8 4.2 Long Individual 2006г.в. 43500у.е.
враховуючи, що тут ціна просіла на 100 штук за 7 років, думається мені, що для тебе ця машина має бути "величайшим в мире говном"Покупалась за 156 000 у.е. в апреле 2006года. Состояние отличное. Очень богатая комплектация. Автомобиль великолепен.
Ланос 2002 рік??? Вдумайтесь на секунду... Ланос якому 11 років!!! Що там ще може бути живого??Stuff писав: 1,6 16V (106 к. с.), 2002 р.в.,
Так БМВ дорожче в обслуговуванні і таксисти не можуть собі того дозволити, їм пофіг динаміка, комфорт і керованість. Як і тобі, а от мені не пофіг, я в машині ціню зовсім інше ніж ти. Я думаю як би то собі 540і купити, а ти думай як би то сенса купити бо в нього 1.3 і він ще менше жре і він буде НОВІШИМ!!! І ДЕШЕВШИМ! в обслуговуванні :)Speedo писав: Добре, давайте тако, порахуємо скільки по Львову їздить таксі БМВ? А скільки інших? В т.ч. і ланосів???
ну так кагбе назва теми сама за себе говорить:Speedo писав: Нащо тоді створювати такі теми?Тільки для японоводів і власників німців, а інші, тіпа "не доросли"???
Wolk писав: Японці чи Німці
axel писав: Ланос 2002 рік??? Вдумайтесь на секунду... Ланос якому 11 років!!
Різниця якщо і є то вона невелика і зкожним роком розпливається. одній машині 12 років іншій 18 років. в тих роках вік взагалі не критичний параметр. критичний тільки стан конкретного автомобіля і звертати увагу тільки на вік є ламерствомSpeedo писав: крути 2002 і 1996 є різниця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість