axel, до чого? ще один доказ того,що багато чого ви нерозумыёте.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та до свопу, котрий супроводжується переконанням, що е30 - вершина автодумкиaxel писав: до чого тут це?
чесслово, можете хоч Славуту називати ретро і любити її (були б вони з шильдиками БНВ - так би і булоT5-R писав:Любити Ретро це стан душі, це як потяг до драгу, слаломів, тюнінгу іт.д.....в кожного свої таргани в голові.
я не про себе конкретно...Thorn писав: T5-R, а це якого вона року випуску що вона стала ретро?
вусатішіThug писав: але беемвісти чомусь переконані, що їхні таргани тарганястіші, нажористіші
Я тебе не можу зрозуміти, бо ти білорус і не можеш навчитися писати українською.Thorn писав: axel, до чого? ще один доказ того,що багато чого ви нерозумыёте.
ніфіга :) є ше мерс ауді порше пару япошок незкажу яких :)Thug писав: але беемвісти чомусь переконані, що їхні таргани тарганястіші, нажористіші
коми розставляй, грамар-наці знайшовсяaxel писав: Я тебе не можу зрозуміти бо ти білорус і не можеш навитися писати українською.
помилуй... їх машини їхні задрочуютьThug писав: якось мало японоводів... ще б їх позадрочувати хотілося
нє, абажжи! десь тут на попередній сторінці було написано, що хонда - це легендаaxel писав:помилуй... їх машини їхні задрочуютьThug писав: якось мало японоводів... ще б їх позадрочувати хотілося
Аааа!!! відрубав однакоThug писав: Це типу як лансер х. Ти йому номер хоч цвяхами прибий на ліву сторону бампера - він еволюшином не стане
він має на увазі що звичайна е30 то не М3, тобто серійна дуповозка.axel писав: до чого тут це?
та бо смислу вам німцям шось дакозувати?Thug писав: якось мало японоводів... ще б їх позадрочувати хотілося
на м3 грошисок треба дофіга.... дуже дофіга... :)AnGeL писав: він має на увазі що звичайна е30 то не М3, тобто серійна дуповозка.
не так...швидше через те, що за один рік згниває одна хонда, тому ціна ростеAnGeL писав: цінять ніби вона з кожним роком покривається 1-мм золота
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей