Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Apokalipsis, справді? 

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- S_V_B
- Номер:0990
Re: Японці чи Німці
все вірно)))) сумніваюсь що там подушки мають декілька режимів спрацьовування, краще нехай не вистрілить аніж доб'єApokalipsis писав:Хахаха я тільки, що дізнався що подушки безпеки на калині спрацьовують тільки коли ремінь безепеки прищіплений![]()
![]()

- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Apokalipsis, а як ти думаэш, чому так зроблено? як в тебе спрацьовують на сієрі подушки? 

количество слов не определяет качество речи...
- Apokalipsis
так само як на е30Stuff писав: Apokalipsis, а як ти думаэш, чому так зроблено? як в тебе спрацьовують на сієрі подушки?

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- axel
Тобто ти маєш на увазі що їх там взагалі нема?Apokalipsis писав:так само як на е30Stuff писав: Apokalipsis, а як ти думаэш, чому так зроблено? як в тебе спрацьовують на сієрі подушки?![]()

bmw-club.lviv.ua
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
antik, Суперб з машинами вище класу не я почав зрівнювати, я просто привів живий, правдивий приклад, то, що Суперб дешевший від своїх аналогів було вказано, звичайна машина Е-класу, не більше,і комплектація в нього ніколи не біла більша від комплектацій інших машин того ж класу. мож то заперечити?
про гольф і окташу тур я не хіба правий?, точно та сама, мотори і КПП, комплектації, різниця мінімум(кузов,...мелоч), розрекламована в нас як панацея(значеня того слова мав би вже знати), цінять її в нас космічно, тих грошей реально вона не вартує, фсьо....
ага і ше згадав на додачу, Г і О однаково дубові, в плані жорсткості,
про гольф і окташу тур я не хіба правий?, точно та сама, мотори і КПП, комплектації, різниця мінімум(кузов,...мелоч), розрекламована в нас як панацея(значеня того слова мав би вже знати), цінять її в нас космічно, тих грошей реально вона не вартує, фсьо....
ага і ше згадав на додачу, Г і О однаково дубові, в плані жорсткості,
Quattro
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
конечно могу! тот же автопилот (тачка сама паркуется без вмешательства водителя)... назови мне конкуренов, у которых есть такое :) а примеров могу таких навести очень много!Ziro-cool писав: і комплектація в нього ніколи не біла більша від комплектацій інших машин того ж класу. мож то заперечити?
ну ценят у нас качественные европейские машины, что поделатьZiro-cool писав: цінять її в нас космічно, тих грошей реально вона не вартує, фсьо....

дело таки довольно субьективное... ездил со мной владелец Аккорда (предпоследней генерации) - сказал что Окташка в разы мягчеZiro-cool писав: ага і ше згадав на додачу, Г і О однаково дубові, в плані жорсткості

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
-
Apokalipsis,
Ти не уважно дивися чи слухав виложений док. ролик про авто-ВАЗ.
Там було сказано, що не можна використовувати/застосовувати аірбеги (подушки безпеки) не будучи пристібнутим ремнями безпеки!
І взагалі то це вірно сказано - бо.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Подушка_безопасности
Ти не уважно дивися чи слухав виложений док. ролик про авто-ВАЗ.
Там було сказано, що не можна використовувати/застосовувати аірбеги (подушки безпеки) не будучи пристібнутим ремнями безпеки!
І взагалі то це вірно сказано - бо.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Подушка_безопасности
В некоторых современных автомобилях раскрытие подушек безопасности при непристегнутых ремнях блокируется, так как даже современные подушки являются эффективными только при одновременном использовании коленного или плечевого ремней безопасности.
Необходимо находиться на расстоянии около 25 см от подушки безопасности. Расстояние замеряется от центра руля до грудины. Слишком близкое расстояние опасно и может повлечь серьезные травмы.
Подушка может серьезно ранить или убить непристегнутого ребенка, который сидит слишком близко к ней или же был выброшен вперед при экстренном торможении. Дети до 12 лет должны ездить закрепленными в правильно установленом, соответствующем возрасту автомобильном кресле на заднем сиденье.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Apokalipsis, я догадувався що ти латентний прихильник ВАЗ, весь час відео про них дивишся і статті читаєш...... 

Impossible is Nothing
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
antik, форд мондео (фуфа) але також має ту систеу парковки принаймі в рекламі точно має,
сам катався на акорді, согласен, "ето табурет", но керованість краща від окташі, і до всього то класи авто різні,
не перекручуй мої слова, цінник космос тіко на окташу, ціни на остальне +- нормальні, сам пришильник і власник європейця, те, що в нас поціновують європеців тут ні до чого, про сто окташа розрекламована, тому і цінник зависокий,antik писав: ну ценят у нас качественные европейские машины, что поделать
ти б ше з чері амулетом порівняв(або любим іншим говеном), наведи паралель з німаком (кроме опель), тоді сам поймеш.antik писав: ездил со мной владелец Аккорда (предпоследней генерации) - сказал что Окташка в разы мягче
сам катався на акорді, согласен, "ето табурет", но керованість краща від окташі, і до всього то класи авто різні,
Quattro
- Apokalipsis
від коли то ваз став такимNovel писав: В некоторых современных автомобилях раскрытие подушек безопасности

вивчаю психіку людей які на них їздятьT5-R писав: , я догадувався що ти латентний прихильник ВАЗ, весь час відео про них дивишся і статті читаєш......

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
-
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=25931

Honda досрочно обновила Civic
тепер сівік буде з мягеньким салоном, таке враження шо всі їдуть і тільки щупають ту панель весь часHonda распространила фотографии обновленного «заряженного» варианта седана Civic и его интерьера. Премьера модели, которую японскому производителю пришлось модернизировать раньше срока из-за критики в СМИ, состоялась на моторшоу в Лос-Анджелесе.
Ранее посредственное качество материалов отделки интерьера стало одной из причин недовольства экспертов популярного американского издания Consumer Reports, которое исключило семейство Civic из своего списка «рекомендуемых машин», назвав модель «дешевой» и «неосновательной».

- Stuff
- Контактна інформація:
special for dream of "ragul"
- Вкладення
-
- honda.jpg (6.08Кіб)Переглянуто 785 разів
-
- Ім'я:Андрій
то до часу поки він шось інше не купить))))))Ziro-cool писав: певно той малюнок в тебе я кості фонового на кампе
потім буде Опель рулити)) або Беха)))) або ше шось)))))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Stuff
- Контактна інформація:
Ziro-cool, нэ
Kost, не умнічай, це раз, ВВ там точно не буде, це два...

Kost, не умнічай, це раз, ВВ там точно не буде, це два...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість