я і не пропоную брати сівіка, бо аеродеска в нас не знайти... просто не розумію до чого тут була твоя фраза

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тему читав. Так якщо його в списку нема, для чого радити.RULES писав:а ти назву теми читавЮрій_Г писав: в списку є Civac
в твому списку є хоч один японець?
а на тобі шо шапка горить? я ж тебе і не згадував. раз сівік, то ти зразу маєш заступатись?AnGeL писав: я десь таке писав
колега, ішов би ти у відповідну тему а не засмічував ця високоморальну і систематизовану тему, дописами не потеміЮрій_Г писав: Колеги, якщо є кому що порадити щодо вибору, буду вдячний. Решта - проходимо мимо
попробуй тут подивись viewforum.php?f=14 , і скористайся пошуком.Юрій_Г писав: Колеги, якщо є кому що порадити щодо вибору, буду вдячний. Решта - проходимо мимо
+1RULES писав: колега, ішов би ти у відповідну тему а не засмічував ця високоморальну і систематизовану тему, дописами не потемі
ржу німагуvovka писав: а тут тема для піару пафосних матеріалів салону баварців і ГАМНО японське.
+1Babak писав: Жульєн ссикло
якщо ти про ту тачку, що на фото, то я би швидше сказав, щоRosko писав: німці дуже відстали в свері тюнінгу авто власного виробництва, не то шо японці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей