Особливо її "3 поверхневий фаро освітлювач" який ІМХО мене пугає на трасі, якесь чудище

"ричаг не ричаг" В мене біля руля ричажок, зручно та й привик так, як його зламати я просто не знаю?? Про шо ви?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
для жінки купив би, мені подобаєтьсяGleb писав: Хто що скаже про Nissan Juke?
в мене на вагені ручник приводить в дію штатні задні дискові гальма.Novel писав: Не простіше було один комплект дискових тормозів виконував подвійну функцію? Приходиться тратитись на задні колеса подвійний комплект тормозних колодок.
В японці (друге авто) якось - це реалізовано два в одному.
скажу, шо кльова і модна тачкаGleb писав: Хто що скаже про Nissan Juke?
в пасаті то самеNovel писав: От реально мені не подобається режим включалки двірників в Віто.
В середньому положенні - вимкнуті двірники. Щоб включити режим 1 - це махалка з певним інтервалом - необхідно опустити правий ричаг включалки вниз. Якщо дощ посилився і для того щоб включити більшу швидкість необхідно подати ричах переключалки двірників вгору тим самим пройти режим виключення. Чому не можна зробити по простому вниз чи вверх 1,2,3 як - це є в більш. авто. Поясність?
для того є програмований режим паузи двірників, ним і користуюсь. 1 і2 шв майже не юзаю.LEgEnDA писав: в пасаті то саме
я не кажу що це не зручно, запрограмував собі і труть як тобі зручно..RULES писав: для того є програмований режим паузи двірників, ним і користуюсь. 1 і2 шв майже не юзаю.
Ага тільки німаки зажали галіму релюшку і не на всі комплектації її ставилиRULES писав: для того є програмований режим паузи двірників, ним і користуюсь. 1 і2 шв майже не юзаю.
може і не на всі, але робоча зі шроту коштує 20грн і є їх валом. нова 300грн або 70 за вазівську(вона повіністю підходить).Sluva писав: Ага тільки німаки зажали галіму релюшку і не на всі комплектації її ставилиі після виключення запалення знову треба програмувати
А нашо за 300грн городити город?ВАГу тих 300грн щось рішало?Ну я свою машину поважаю тому навіть якби не було на шротах тої релюхи №19 то з ВАЗа точно б не поставивRULES писав: може і не на всі, але робоча зі шроту коштує 20грн і є їх валом. нова 300грн або 70 за вазівську(вона повіністю підходить).
Ти що при зміні інтенсивності дощу глушиш машину на ходуRULES писав: інтенсивність дощу і так постійно змінюється, тому в обнуленні на початкове значення при скидуванні запалюванням навпаки є перевага
ні, ти мене неправильно зрозумів.Sluva писав: Ти що при зміні інтенсивності дощу глушиш машину на ходу
Там смайлик в кінціRULES писав: ні, ти мене неправильно зрозумів.
якось пофіг. пп мерседес якось ж пережилиAnGeL писав: передньопривідним бмв![]()
чому ж, давно пережили. Volkswagen Beetle, 411, 412, type 14, type 3, ну і буси T1,T2,T3, LT, CrafterAnGeL писав: RULES, угу... а до задньопривідного фв ще не дожили
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість