От рiзниця

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лекс непиши фігні ,тут ітак ясно шо краще гольфа нема,хоть він і не коштує тих грошей,але як пише авторитетна людина.Ви шо непанімаєте шо то є ВАГ і то є тачка і якшо в вас нема каси на ВАГ то нех тут писати.Lex57 писав: http://passat.biz/volkswagen_golf_gti
От рiзниця
відколи це новий гольф коштує як нове ферарі чи порше?Lex57 писав: ну так фтопку порше,ферарi I остальне , гольф рулить нашо платити за аудi,як можна взяти гольф
ну то нашо ти тут пишеш якшо ти його не бачив і не рухав і не катався навіть на ньомуT5-R писав: людям які бачили Гольф тим більше ЖТІ лише на картинці, цьогго не зрозуміти
в мене такі на роторі вже зараз стоять :)DNK писав: новые агрегаты получат лазерные свечи зажигания
я про новий ротор від мазди чую вже багато років.. мав бути 16x, але щось заглох.. відать щось нове вже придумали, а попередній так і не осилили.. ну я тільки "за" якщо в них щось получиться.DNK писав: Как сообщалось ранее, при разработке новых двигателей основной задачей инженеров «Мазды» станет избавление от технических недостатков роторных двигателей предыдущих поколений — низкой топливной экономичности, нехватки крутящего момента и несоответствия современным экологическим стандартам.
я вчився їздити на такому, коли він в батька був , такщо тусуй мимоDNK писав: ну то нашо ти тут пишеш якшо ти його не бачив і не рухав і не катався навіть на ньому
ти про яке саме покоління? якщо про останнє, то цілком можливо, особисто найновішого ЖТІ ще в живу не бачивLex57 писав: так,правда,вiн на картинцi набагато кращий нiж в реальностi
T5-R писав: я вчився їздити на такому, коли він в батька був , такщо тусуй мимо
Lex57 написав:
T5-R писав: ти про яке саме покоління? якщо про останнє, то цілком можливо, особисто найновішого ЖТІ ще в живу не бачив
мова йшла про останні моделі ГТІT5-R писав: я писав не про останній гольф, не реба перекручувати слова
розмова почалась про ЖТІ в загальному та їх відмінності. Вони є і досить суттєві у всіх відомих мені моделях. Можливо в останньому різниця меншаDNK писав: мова йшла про останні моделі ГТІ
DNK писав: ти на токих вчився їздити 10 років назад?
якшо ти не вмієш читати- читати уважно -то там мова йшла про супер мега гольф данила ,а ти тут зараз розказуєш про якісь там далекі історії які колись були у твоєму життіT5-R писав: розмова почалась про ЖТІ в загальному
маю, що не скажу про фієсту з 57к пробігуDNK писав: зди на бмв 90 років і май щастя
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей