http://auto.ria.ua/auto_nissan_2484797.html
і нафіг нада ті сімейті розкладушки))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Taras:) писав:там 98 п"яних "рускіх" коней налякали 140 породистих німців
всьо чув нема питань))))axel писав:Taras:) писав:там 98 п"яних "рускіх" коней налякали 140 породистих німців
Чув таку штуку як забитий каталізатор?
Вибачаюсь що пропав, все ж таки щоб на нову машину заробити потрібно час від часу і працювати.Vitalik-first писав:Taras:), тарас,воно тобі треба?ну Андрій,так,тут розмова,а всі інші то просто ппцЬ....
До речі,що цікаво,всі то треба крім аФфФтара)))
ну так питання відкрите :) нова машина (але менш надійна і безпечна) чи старша, але мега безпечна :)Vitalik-first писав:так я не можу зрозуміти,в чому зараз питання стоїть? тобі ж сказали,нове воно нове,2006й рік то не 1998й полюбасу,в чЬом питання ще,що ми з чим рівняємо?).
просто написав власник Мазди 6 про свою машину.Vitalik-first писав:і не напише,ххочеш про бумер щось взнати толкове то пиши в приват до Sem'а ,імхо
а ця тема вже баян :)BOXER писав:нова машина (але менш надійна і безпечна) чи старша, але мега безпечна
А шо ти злий такий я ж в темі листа чітко написав які машини порівнюю, і про 98 рік там мова не йшла, Мазда 2003 р. БМВ 2001 р. А то шо нові машини з салону не ломаються це брехня, просто ніхто з власників не буде обкакувати свою машину да ще й на людях. В Авео з салону стойки по гарантії не раз приходилось міняти.Vitalik-first писав:Wolk, так я не можу зрозуміти,в чому зараз питання стоїть?тобі ж сказали,нове воно нове,2006й рік то не 1998й полюбасу,в чЬом питання ще,що ми з чим рівняємо?)...
![]()
Доречі про БМВ такої інформації ніхто не написав.
і не напише,ххочеш про бумер щось взнати толкове то пиши в приват до Sem'а ,імхо
тут старий я би сказав що Бмв буде краща по всіх параметрах,в принципі тут є люди які аргументовано тобі то пояснять,два роки то не велика різниця...Wolk писав:Мазда 2003 р. БМВ 2001 р.
не говори про всі машини так однозначноWolk писав:А то шо нові машини з салону не ломаються це брехня
Так я для того тут тему і створив щоб до тих людей достукатись, а то на базарі всі як один кажуть: Машина бомба, бери не пожалієш, свіжо пригнана, бензини взагалі не п'є...... і так далі. Сам колись був продавцем, їм головне продати а там вже мені паритись...Vitalik-first писав:тут старий я би сказав що Бмв буде краща по всіх параметрах,в принципі тут є люди які аргументовано тобі то пояснять,два роки то не велика різниця...
Дякую за порадуVitalik-first писав:Wolk, базар то жесть,там аби впарити,я собі машину два місяці майже шукав і то на тих базарах толком нічого не було,карочь хочеш щось почути про бмв то стукай в пп до Sem,Vomont,Axel
відкриють-відкриють, вони хароші тіпиWolk писав: буду стукати, авось відкриють.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей