хоча маю одне пояснення: просто Діма ненавидить німців і товче її з злістю по тих ямах

шютка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не так... выставили на продажу этот кусок г.....наA1 писав: ти забув дописати, що після цього одразу поїхали на Хонду вияснити в чому проблема, нам сказали ,що це стандартний глюк Хонди. Чи не так було ?
радий старатисяcat-yellow писав: HacK, дякую за доповідь приємно читати
+1, там ще й німецький автопром рахується як розкіш, яку не кожний може собі позволити, і кредити на них не всім дають(це знаю зі слів брата який живе там і взяв собі хонду, бо на нім. йому ніхто кредит не дає)а от всяка тойота, хонда і інше дешевше, і кредити видають майже всім підряд.cat-yellow писав: Америка! А там споживач набагато й0бнутіспецифічніший...
гумору не розумієш?A1 писав: в нас також на фольцах і бехах ушатаних одна еліта їздить
то така інфа звідки?RULES писав: Дійсно в штатах німецькі авто є дуже престижними. на япошках їздять негри, на американцях реднеки, а на німцях еліта
A1 писав: і румстер купиться ?:)
входження в поворот актуальне для міста? може для траси все ж актуальніше.....DNK писав: входження в повороти і тд.карочі шо актуально для міста
в ерікса 300 та сама халепа була.....HacK писав: батько купив нульцово Lexus gs 2008 року, виїхавши з салону і доїхавши додому йому скрипіла панель
antik писав: ну вот при чем тут Румстер?!
antik писав: у этот кусок г.....на
чому взяв? А6 і 5 беха , тих років , нульцова були на порядок дорожчі, лексус зараз ще є і буде скоро продаватися,за поломки я всі написав, але батько в мене ну ДУЖЕ бережно ставиться до авто, тому я не можу стверджувати, що в когось іншого вона б не розсипалася... тепер він приглядаеться до бехи і аудюхи, і лексус не розглядає взгалі як варіант....A1 писав: HacK, краще напиши, чому батько взяв Lexus,а не нім автопром(грошей не стало ?). Скільки Lexus пробув в сім'ї/ чи ще є? Якщо продали, що взяли після нього? Які були поломки , крім вище згаданих.
Та то і так ясноLex57 писав: Хонда швидша за гольф![]()
![]()
який пробіг на сьогодні?HacK писав:A1 писав: за поломки я всі написав
бідний жті який мотор туда б не пхали не можуть галіму хонду всього на 201 конячку простий атмомотор взути .Lex57 писав: Хонда швидша за гольф
A1 писав: в нас також на фольцах і бехах ушатаних одна еліта їздить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей