для мене Мікра - авто для Львова, а Т5 - авто для багажника, а УАЗ - авто для повний привід

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чого я нічого не чіпляю ? що я роблю не так ?DNK писав: чіпляю все шо є на шляху
ти їздеш по городоцькій біля магнуса ,ти їздиш по привокзальній по федьковича,ти їздеш десь по селах,де нема доріг?vovka писав: чого я нічого не чіпляю ? що я роблю не так ?
ясно що їжджуDNK писав: ти їздеш по городоцькій біля магнуса ,ти їздиш по привокзальній по федьковича,ти їздеш десь по селах,де нема доріг?
може купи собі танк..DNK писав: а якщо в мому стилі не нижче 20-30 км на годину то мені це не підходить.
читай вище,тому на танку і їжджуvovka писав: може купи собі танк..
тоді причому тут фієста і причому тут те що вона німецька ?DNK писав: тому на танку і їжджу
ми з кет єловом говорили про машину для львова,в мене думка шо для львова тількт сюв канає,шоб необмежувати себе,а так то можна і на поршику їздити,але зубами щолкатиvovka писав: тоді причому тут фієста і причому тут те що вона німецька ?
на 160 тис я поміняв всю ходову на оригінал,такшо ше 160 можна їздити,коли ти купуєш машину то можна її оглянути,в тебе ж машину купили і за місяць кпп поломалась,то шо ти теж її вбивав?cat-yellow писав: Але неубієнність її смахує на той Форд, що Олег купив (в Mc) - по словам була золота машина а поміняла власника - розсипалась нафуй
Всі хто знає яка в мене машина думаю розуміють що вона нижча ніж твоя і навіть від Вовкиної. Кожен день від Рудного до центру, регулярно біля магнуса в обі сторони, і федьковича проїжджав, і Конюшинну від а до я, і в Славськ заїжджав, ти не повіриш, дно не зачіплене ніразу.DNK писав: ти їздеш по городоцькій біля магнуса ,ти їздиш по привокзальній по федьковича,ти їздеш десь по селах,де нема доріг?
та нє, Толік (покупець) походу вбивавDNK писав: в тебе ж машину купили і за місяць кпп поломалась,то шо ти теж її вбивав?
скинь смскою адресок Хердрайву він з болгаркою завітає :)DNK писав: тому на танку і їжджу
та лана,брехня то всеDNK писав: в мене думка шо для львова тількт сюв канає,шоб необмежувати себе
спокійно і без проблем можна.Sluva писав: на заниженій машині можна вільно пересуватись по Львову
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість