тільки от не шарю в чому прикол того що клапан швидко закривається, тобто права гілка графіку стрімка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну слухай .1- вейлвтронік.2-ванос.3-прямий вприск пезофорсунками .4-генератор працює в режимі хх і малих нагрузках.4 електроводяна помпаAnGeL писав: бо не знаю шо там зараз в нових моторах....
менше повітря потрапляє до циліндра тому і менше бензиниAnGeL писав: тільки от не шарю в чому прикол того що клапан швидко закривається, тобто права гілка графіку стрімка
я думаю ще далеко до максимуму..andriy320e30 писав: з часом.мені здається
зараз вже максимальну ефективність витягнули з двз тепер будуть електромоторами і батарейками займатись
точноvovka писав: в формулі один от взагалі распредвалів нема. пневнопривід наскільки я знаю
во таке здибавvovka писав:
в формулі один от взагалі распредвалів нема. пневнопривід наскільки я знаю. думаю з часом то і в серійних буде.
безраспредвальний мотор з пневмоприводом клапанів.Koenigsegg is developing a camless engine which is based on their twin-turbo V8.
engine will use pneumatic-controlled valves to individually regulate each cylinder.
ну думаю ти знаэш репутацію надійності альф тих років.Romko писав: Фіат то фігня і [цензура].. що італійці (Альфа)
шо то за така страшна технологія?Romko писав: про технологію TWIN SPARK вообще промовчу
то напевно технологія майбутьньгоKritik писав: 2 свічки на циліндр)
ну репутація альфи підхромала після того як її купив Фіат - криза тоді була ...andriy320e30 писав: ну думаю ти знаэш репутацію надійності альф тих років.
ну то я в курсі, спеціально окремо написав ВТЕК, і ВВТІ для тих хто не розрізняє шо таке зміна фази відкриття клапанів, а що збільшення підйому клапана, (третій кулачок як писав Ангел)...andriy320e30 писав: Romko написав: VVT-I то той самий ванос бмв 90х років
ГУГЛ виключили?andriy320e30 писав: шо то за така страшна технологія?
andriy320e30 писав: ну думаю ти знаэш репутацію надійності альф тих років.
тільки так і будеRomko писав: ..погоджуюсь з Vovkaмайбутнє все таке за малообємними моторами+ турбо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей