Ну про один факт ти мені розкажеш, а розкажи про два. У тебе це дуже рідкісний випадок. Краще розкажи за скільки часу ти її помінявStuff писав: розказати про вічну коробку на е34?

Babak, На 850csi 1600 баксів.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну про один факт ти мені розкажеш, а розкажи про два. У тебе це дуже рідкісний випадок. Краще розкажи за скільки часу ти її помінявStuff писав: розказати про вічну коробку на е34?
неперспективно де ?andriy320e30 писав: атмо зовсім не перспективно
помню недавно на турбо гаражі хтось питався чи варто робити атмо бмв на драг в клас до 2.0 в Кубок України на базі мотора M52 який тут ніби всі хвалять.T5-R писав:
є в одесі пару машин
хонда рулить ))))все равно S2000 будет быстрее
не забувай шо та коробка розрахована під 120 нютонів. але 200 переварює нормально. 300 ще не знаю. кажуть тоже нормально якщо з трампліна не попадати в крутий зацеп ))andriy320e30 писав: їм бо по 300-400Нм і більші колеса тоді б подивилися
як воно тримає
конкурентів нема тому і їде :)andriy320e30 писав: ну во в е30 аеродинаміка цеглини але Олег купе якось їде
коли ти борешся за перше місце в чемпіонаті то якось воно не тойво купляти непонятно шо зі шроту. воно то може і ходить.. а може і не походити.. а головне надійність і впевненість що до фінішу воно доїде )) коробка то як приклад був.axel писав: А нащо її нову купувати? Ті коробки ходять і ходять, можливість на шроті купити ушатану БМВ коробку прирівнюється до 5-10%
Особисто в мене лежить 2 мкпп з БМВ. і їх ніхто не купує, бо в них ресурс величезний. Стокові БМВ-шні коробки мають величезний запас для витримування моменту, коробки те редуктори держать момент як мінімум в 2 рази більший ніж має стоковий автомобіль.
про раллі тут нема питань .бмв не для ралліvovka писав: а в раллі, в кубку україни по драгу досить таки перспективно і на атмосфері, можна получити яке не яке звання майстра спорту.
також перспективно в ЧУ по кільцю.
я зразу казав що атмо неварто .а турбо варто в класі стрітvovka писав: помню недавно на турбо гаражі хтось питався чи варто робити атмо бмв на драг в клас до 2.0
ну по місту може і недуже але на трасі якусь фуру чи дві обігнати то треба .собі їдеш на 5ті на 3000об газ натиснув і в тебе 300-400нютонів о то вєщь.а тут приходиться на 3тю і крутити майже до відсічки щоб скоро обігнатиvovka писав: місто я взагалі не розглядаю. по місту і тих турбін нетреба ))))
там так просто коробка не ламаєтьсь спочатку може гудіти або синхронізатор зламати ручкою .шоб розлетілася то треба хіба моментом її розвалити.vovka писав: а може і не походити.. а головне надійність і впевненість що до фінішу воно доїде )) коробка то як приклад був.
так незабулиAnGeL писав: А про атмо-тюнінг, то чому про хонду забули?
vovka писав: все равно S2000 будет быстрее
зато все є в магазинахAnGeL писав: Про вазівські коробки начитався багато в бортовику турбо2114, де в них шестерні злизувало за 2-3 заїзди, а там люди замахались на кожну гонку ряд новий купляти,
хонда то малолітражкаAnGeL писав: шо в атмо - хонда рулить
...але потім шоб шось їхати заганяють мотор в 9к обертів і жужать, як газонокосарки.AnGeL писав: з 2,0 заводських 250 і там ше вижимають 5-10...
так хонді 360 лс і не снилося .там мотоциклетний мотор можна і з літра 160конівRULES писав: BMW M3 CSL E46 3.2 360к.с. або 112,5к.с.\літр наближається до показників хонди
ну то давай список перших місць україни по слалому чи кільці :) бо я нецікавився такимAnGeL писав: За то хонда в слаломі і кільці рішає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей