Infernal One писав: чорна сімка сказилася

До першого повороту

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Infernal One писав: чорна сімка сказилася
Ха-ха -хаBohdan писав: До першого повороту
а з чого така упередженність? Ти знаєш шо там за підвіска ? шини?Bohdan писав: До першого повороту
Infernal One писав: Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу.
штани виправ чи купив нові?Infernal One писав: За рульом не був - боявся
Infernal One писав: 540 бумірі Е39
Infernal One писав: Вроді їде, але якось сонно і ліниво. Ше якшо трохи навалюєш то норм, но тільки трохи вповільнюєшся укачує як на пароході
Romko писав: Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу.
щось не вяжетьсяInfernal One писав: За рульом не був - боявся, не люблю сідати за чужі машини.
ні, якщо чесно і не хочу, що там такого що могло б мене здивувати?... як мав шоху 1.6 по молодості тоже думав,що круче тачки нема - хотів 1.8, валики, горизонталки, але потім все таки Бозя дала розумInfernal One писав: Доречі зустрічне питання Romko, ти хоча б раз їздив за рульом чи поруч, в якомусь більш менш нормальному турбо Жигу? або атмо,
перша відмазка тих, хто не міг догнати .Romko писав: але воно так і залишиться Тазом
ну якшо я зі своєї іноді вилазити не хочу , всьо їздив би і їздив, хоча приїзжаєш і розумієш , шо вроді вже приїав куда нада, а воно шось і вилазити не хочеться, так би ше проїхався .Romko писав: щось не вяжеться ...а я якраз мав на увазі "за кермом", щоб відчути як машина зроблена під водія (плавність переключень КПП, мякість зчеплення, керованість, комфорт іт.д )
Romko писав: що круче тачки нема - хотів 1.8, валики, горизонталки, але потім все таки Бозя дала розум
та ото як раз та штука мене і не преT5-R писав: Така фіча присутня майже у всіх БМВ. В них не відчувається розгону і швидкості, хоча якщо звіряти спідометр або дивитись тех характеристики, машина їде досить швидко. Такий розрахунок ідеальний для автобану.Наприклад Х-5, висока машина, бобік, але по автобану в режимі овер 160-180 їдеш і навіть не думаєш про швидкість, її просто не відчуваєш...
питаннячко : які [цензура] 200???? Де ? Яка швидкість максимально дозволена? ото коли мені говорять про такі швидкості, зразу маячить питання "ви шо , на Нюрік виїхали покататися"? Про які 200 взагалі мова?HacK писав:я зрозумів інфернала йому якшо машина при швидкості 160 здається що зараз взлетить і розвалиться на ходу, то вона- ВАЛИТЬ акщо їдеш ті ж самі 160 на норм авто, і не відчуваєшся тої швидкості то воно ніц не їде логіка ппц... ти поїдь на тому ж бумері 250 і поймеш, що навіть на такій швидкості в бумері будеш впевнений і будеш відчувати, що все ок... що можна і більше...а жига, а що жига їй навіть до 200 на прямій з трудом вдасться
якщо переіначити твої слова, то виглядає так, шо жигулістам автобан наф не треба, бо дальше перемишля в своїй більшості вони не їздятьInfernal One писав: питаннячко : які [цензура] 200???? Де ? Яка швидкість максимально дозволена? ото коли мені говорять про такі швидкості, зразу маячить питання "ви шо , на Нюрік виїхали покататися"? Про які 200 взагалі мова?
На любій машині це ДУРІСТЬ , РИЗИК, не виправданний нічим.
По Німеччині на автобані будь ласка, а тут де ?
прямо все кругом не подобається?, а з Жиги вилазити не хочеться...Infernal One писав: ну якшо я зі своєї іноді вилазити не хочу , всьо їздив би і їздив, хоча приїзжаєш і розумієш , шо вроді вже приїав куда нада, а воно шось і вилазити не хочеться, так би ше проїхався .
так підійде? І наф мені їздити на машині яка мені не подобається ?
ні не бачив - за тюнінг-проектами жиг не слідкуюInfernal One писав: Ну не знаю Я дивився білу Тройку (2103) Тараса з карбами і всі діла, і я б не сказав шо в нього так вже розуму немає
Машина атлічна, по всім параметрам, не уколхожена, ухожена, добре зроблена, гарно виглядає, і їде бачив як ?
ну то про шо тоді мова, як ти не маєш з чим порівняти?Romko писав: ні не бачив - за тюнінг-проектами жиг не слідкую
потрібен як і всім нормальним водіям, бо хочеться швидко доїжджати до Києва, Харкова, Одеси, Закарпаття чи іншого куточка України, не маючи по дорозі роздовбаних доріг, населених пунктів і подібного непотребу.Infernal One писав: T5-R, а особисто тобі автобан сильно потрібен?
Хіба [цензура] ганяють по місту, я не писав що підтримую такеInfernal One писав: Не, ну якшо в тебе така потужна тачка шо в лёгку набере в місті 250 и тут же зупинеться, тоді базару ноль
БМВ це взагалі не машина, а якийсь матюкg0nzales писав: БМВ ніфіга не валять )))
100500 підписуюсь під кожним словом. Колись як взяв собі 34, дав трохи по Городоцькій, спускаюсь з мосту, мент тормозить, а на спідометр -140. Реально перший час в машині швидкості НЕ відчувається і це скоріше великий + аніж мінус, + запас потужності, можеш і на 120 і на 140 дати і на обгон, а не понижена і т.д.. Думаю з цим погодиться кожен хто їздив по Європі, з сімєю, завантаженою машиною, навіть тій же Польші по бану наприклад на Краків, а не тільки навалював жигами по Львову з світлофорівT5-R писав:Infernal One писав: Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу.штани виправ чи купив нові?Infernal One писав: За рульом не був - боявся![]()
Infernal One писав: 540 бумірі Е39Infernal One писав: Вроді їде, але якось сонно і ліниво. Ше якшо трохи навалюєш то норм, но тільки трохи вповільнюєшся укачує як на пароході![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така фіча присутня майже у всіх БМВ. В них не відчувається розгону і швидкості, хоча якщо звіряти спідометр або дивитись тех характеристики, машина їде досить швидко. Такий розрахунок ідеальний для автобану.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей