Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ВАЗ проти Китайців
Bohdan
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: ВАЗ проти Китайців

Повідомлення Bohdan » Пон, 12 січня 2015, 15:36

Infernal One писав: чорна сімка сказилася
:facepalm
До першого повороту :D

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 15:46

Bohdan писав: До першого повороту
Ха-ха -ха :shout
Джип важить 2400кг :D

Romko
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » Пон, 12 січня 2015, 16:21

Infernal One, мені от просто цікаво? ти хоть раз катався за рульом якоїсь більш-менш їдучої іномарки? бо я щось дійсно не можу зрозуміти ті всі пости про "величність" жигуля і т.д. %) ...

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 18:22

Romko,
Я не катався. Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу. Можу усьо подробно описати:
Не памятаю яка коробка , помоєму ручка. на скільки знаю там в районі 280 кобил , чи шось таке, яких для неї явно мало. З місця на світлофорі вроді їде, але якось гнило . Так по прямі наче нічого валить, по місту 180 запросто. 160 їхали, трохи жорстка, .
Здається таки була палка-мішалка. :|
відчуття : ЇДЕ :D як в тому онегдоті - могу копать - могу не копать :sing
так само воно: могу ехать - могу не ехать. Вроді їде, але якось сонно і ліниво. Ше якшо трохи навалюєш то норм, но тільки трохи вповільнюєшся :bad :bad :bad укачує як на пароході, ненавиджу такі брічки, шо за на.... Шо, постійно з відкритим вікном їздити, чи шо?
За рульом не був - боявся, не люблю сідати за чужі машини.

Якраз коли приїхав у Львів хлопці забрали "Копійку" на коротких шатунах 1,8 з верховим валом,
відчуття :shock :shock :shock :shock :shock був теж не за рульом, розгін і в мене очі, як в інопланетянина :shock :shock
той дохлий бумірок показався плюшивим мішкою. Реально ...
а коли почався дріфт на Стрийській біля монументу, то , [цензура], шоб моя так валила, шоб я так жил короче .... :confused
Перша , пробуксовка, друга - сцеплення , пробуксовка, третя - сцеплення , букс. Ну понавалювали ми троха по Львову . Підвіска жорстка, колеса не памятаю 14 чи 15, але резина дуже низька. Дуже хотів купити ту Копу , але як назло тоді грошей не було. Тоді хотіли за неї 2800 "вбитих енотозаврів", за 2600 продали.
відчуття крдинально протилежні.
як карусель і американські гірки.
ну десь так.

Доречі зустрічне питання Romko, ти хоча б раз їздив за рульом чи поруч, в якомусь більш менш нормальному турбо Жигу? або атмо,
Я маю на увазі не голий корч з каркасом , голими дверками і без сидінь, з пластиковими вікнами, а нормальна машина з музикою , шумкою, всі діла?

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 18:31

Bohdan писав: До першого повороту
а з чого така упередженність? Ти знаєш шо там за підвіска ? шини?
Чи якшо ВАЗ, то :bad ?
Той Есертешнік дійсно важить як гора Еверест, Жига ж має тонну ваги, ше плюс мяко кажучи, підвіска там далеко не стандартна, на любому треку той Джипак обкакається :oops

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Пон, 12 січня 2015, 18:36

Infernal One писав: Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу.
Infernal One писав: За рульом не був - боявся
штани виправ чи купив нові? :shout :facepalm
Infernal One писав: 540 бумірі Е39
Infernal One писав: Вроді їде, але якось сонно і ліниво. Ше якшо трохи навалюєш то норм, но тільки трохи вповільнюєшся укачує як на пароході
:facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm
Така фіча присутня майже у всіх БМВ. В них не відчувається розгону і швидкості, хоча якщо звіряти спідометр або дивитись тех характеристики, машина їде досить швидко. Такий розрахунок ідеальний для автобану.
Наприклад Х-5, висока машина, бобік, але по автобану в режимі овер 160-180 їдеш і навіть не думаєш про швидкість, її просто не відчуваєш...
Impossible is Nothing

Romko

Повідомлення Romko » Пон, 12 січня 2015, 19:01

Romko писав: Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу.
Infernal One писав: За рульом не був - боявся, не люблю сідати за чужі машини.
щось не вяжеться ;) ...а я якраз мав на увазі "за кермом", щоб відчути як машина зроблена під водія :-) (плавність переключень КПП, мякість зчеплення, керованість, комфорт іт.д ), бо я пам'ятається років 10 або більше тому, як пересів покататись з своєї жиги 1.6 на старенький Галант Е33 то в мене :shock очі були :D
Infernal One писав: Доречі зустрічне питання Romko, ти хоча б раз їздив за рульом чи поруч, в якомусь більш менш нормальному турбо Жигу? або атмо,
ні, якщо чесно і не хочу, що там такого що могло б мене здивувати?... як мав шоху 1.6 по молодості тоже думав,що круче тачки нема - хотів 1.8, валики, горизонталки, але потім все таки Бозя дала розум :-) ...
так не спорю, з Таза по мінімуму бюджету легко зробити, щось їдуче по прямій, чи навіть трошки кероване, але воно так і залишиться Тазом :sad

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Пон, 12 січня 2015, 19:29

Дай угла - говорили они, будет весело - говорили они...
:shout :shout :shout :shout :shout :shout
Вкладення
10931259_10152553320172124_3926755944116978802_n.jpg
Impossible is Nothing

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Пон, 12 січня 2015, 19:30

я зрозумів інфернала :D йому якшо машина при швидкості 160 здається що зараз взлетить і розвалиться на ходу, то вона- ВАЛИТЬ :shout акщо їдеш ті ж самі 160 на норм авто, і не відчуваєшся тої швидкості то воно ніц не їде :facepalm логіка ппц... ти поїдь на тому ж бумері 250 і поймеш, що навіть на такій швидкості в бумері будеш впевнений і будеш відчувати, що все ок... що можна і більше...а жига, а що жига :bad їй навіть до 200 на прямій з трудом вдасться :sing

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 19:35

Romko писав: але воно так і залишиться Тазом
перша відмазка тих, хто не міг догнати .
То вони себе так заспокоюють. ;)
Romko писав: щось не вяжеться ...а я якраз мав на увазі "за кермом", щоб відчути як машина зроблена під водія (плавність переключень КПП, мякість зчеплення, керованість, комфорт іт.д )
ну якшо я зі своєї іноді вилазити не хочу , всьо їздив би і їздив, хоча приїзжаєш і розумієш , шо вроді вже приїав куда нада, а воно шось і вилазити не хочеться, так би ше проїхався .
так підійде? І наф мені їздити на машині яка мені не подобається ? :surprised
Я б на Корветі проїхався , чисто в прикол , десь на Арені чи на Північні і то так , в режимі прогулочного катера. А так шоб їздити і іноді навалювати, то та машина шо в мене є взагалі ідеальна, от ше за зиму допрацюю і на літо має бути норм.
Romko писав: що круче тачки нема - хотів 1.8, валики, горизонталки, але потім все таки Бозя дала розум

Ну не знаю :surprised Я дивився білу Тройку (2103) Тараса з карбами і всі діла, і я б не сказав шо в нього так вже розуму немає :sing :|
Машина атлічна, по всім параметрам, не уколхожена, ухожена, добре зроблена, гарно виглядає, і їде бачив як ? Шо там в тій машині такого "нерозумного"? Ось хлоп вже інжектор ставить , буде турбу дути.
І люба машина залишиться любою машиною, до чого тут "воно так і залишиться Тазом"??? :surprised
T5-R писав: Така фіча присутня майже у всіх БМВ. В них не відчувається розгону і швидкості, хоча якщо звіряти спідометр або дивитись тех характеристики, машина їде досить швидко. Такий розрахунок ідеальний для автобану.Наприклад Х-5, висока машина, бобік, але по автобану в режимі овер 160-180 їдеш і навіть не думаєш про швидкість, її просто не відчуваєш...
та ото як раз та штука мене і не пре :sad
люблю коли "ветер в харю - я ху...рю!!! :shock
Автобанів в нас як кіт наср..., тому більшість часу тошниш по пробкам чи обїздиш колдоёбіни. А ше якшо сидиш на задньому сидінні .... ібанись :bad
Люблю коли швидкість відчувається, коли чуєш шо ти їдеш.

Що до теми то я вже казав шо їздив на деяких не самих хороших китайцях. Однокласників , так сказать, 2107 на сьогодняшній день. Нууу тепер є з чим порівняти і мою машину в своєму классі :D :happy
HacK писав:я зрозумів інфернала йому якшо машина при швидкості 160 здається що зараз взлетить і розвалиться на ходу, то вона- ВАЛИТЬ акщо їдеш ті ж самі 160 на норм авто, і не відчуваєшся тої швидкості то воно ніц не їде логіка ппц... ти поїдь на тому ж бумері 250 і поймеш, що навіть на такій швидкості в бумері будеш впевнений і будеш відчувати, що все ок... що можна і більше...а жига, а що жига їй навіть до 200 на прямій з трудом вдасться
питаннячко : які [цензура] 200???? Де ? Яка швидкість максимально дозволена? ото коли мені говорять про такі швидкості, зразу маячить питання "ви шо , на Нюрік виїхали покататися"? Про які 200 взагалі мова?
На любій машині це ДУРІСТЬ , РИЗИК, не виправданний нічим.
По Німеччині на автобані будь ласка, а тут де ?

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Пон, 12 січня 2015, 19:45

Infernal One писав: питаннячко : які [цензура] 200???? Де ? Яка швидкість максимально дозволена? ото коли мені говорять про такі швидкості, зразу маячить питання "ви шо , на Нюрік виїхали покататися"? Про які 200 взагалі мова?
На любій машині це ДУРІСТЬ , РИЗИК, не виправданний нічим.
По Німеччині на автобані будь ласка, а тут де ?
якщо переіначити твої слова, то виглядає так, шо жигулістам автобан наф не треба, бо дальше перемишля в своїй більшості вони не їздять ;)
Impossible is Nothing

Romko

Повідомлення Romko » Пон, 12 січня 2015, 19:46

Infernal One писав: ну якшо я зі своєї іноді вилазити не хочу , всьо їздив би і їздив, хоча приїзжаєш і розумієш , шо вроді вже приїав куда нада, а воно шось і вилазити не хочеться, так би ше проїхався .
так підійде? І наф мені їздити на машині яка мені не подобається ?
прямо все кругом не подобається?, а з Жиги вилазити не хочеться... :shock ...
мда... попахує дійсно якимось збоченням :cry :facepalm
Infernal One писав: Ну не знаю Я дивився білу Тройку (2103) Тараса з карбами і всі діла, і я б не сказав шо в нього так вже розуму немає
Машина атлічна, по всім параметрам, не уколхожена, ухожена, добре зроблена, гарно виглядає, і їде бачив як ?
ні не бачив - за тюнінг-проектами жиг не слідкую ;)

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 20:02

Romko писав: ні не бачив - за тюнінг-проектами жиг не слідкую
ну то про шо тоді мова, як ти не маєш з чим порівняти?
T5-R, а особисто тобі автобан сильно потрібен? Чи просто душу гріє відчуття того , шо твоя машина шось там може, якшо 95% всього часу ти їздеш не по автобану.
Не, ну якшо в тебе така потужна тачка шо в лёгку набере в місті 250 и тут же зупинеться, тоді базару ноль :-)
Скажу від себе , їхав пару раз надальняк, шо їхав , шо книжку читав. меньше 130 не їхав , ну чого ж така їзмєна якось швидко приїзжаю, чи то так здається? :surprised Короч, проїхав би ше , і їхав би поки б не звалився як пьяний дальнобойщик :happy . Просто машина подобається і ппц!
Нічего не могу з собой подєлать :roll

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Пон, 12 січня 2015, 20:15

Три мінєти топєг на "ВАЗ проти усіх", бо схоже вже і БМВ ніфіга не валять )))
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Пон, 12 січня 2015, 20:16

Infernal One писав: T5-R, а особисто тобі автобан сильно потрібен?
потрібен як і всім нормальним водіям, бо хочеться швидко доїжджати до Києва, Харкова, Одеси, Закарпаття чи іншого куточка України, не маючи по дорозі роздовбаних доріг, населених пунктів і подібного непотребу.
Їдучи в Європу чому я маю тошнити 100км год, якщо можна їхати не менше 160? ;) і не переживати за безпеку в першу чергу машини і дороги.
Я собі не уявлаю свою поїздку у ВАЗ 2107 чи любому іншому ВАЗі до Гановера %) :facepalm
Infernal One писав: Не, ну якшо в тебе така потужна тачка шо в лёгку набере в місті 250 и тут же зупинеться, тоді базару ноль
Хіба [цензура] ганяють по місту, я не писав що підтримую таке ;)
g0nzales писав: БМВ ніфіга не валять )))
БМВ це взагалі не машина, а якийсь матюк :facepalm
Impossible is Nothing

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 20:30

Ну свої відчуття я описав, якшо хтось образився , я ся дико вибачаю :sing
Особисто мені автобан наф не треба . В країні де я живу можна на пальцях перерахувати містя , де можна їздити з більшою швидкістю ніж 110. А закидати про 200-250 :shock
І після цього нити про безпеку :cry .... :facepalm
Мда, для когось год КОЗЛА , таки може стати останнім :ninja

Юрій_Г
Ім'я:Юра

Повідомлення Юрій_Г » Пон, 12 січня 2015, 20:33

T5-R писав:
Infernal One писав: Я можна сказати, шо називається, навалював на 540 бумірі Е39 по Київу.
Infernal One писав: За рульом не був - боявся
штани виправ чи купив нові? :shout :facepalm
Infernal One писав: 540 бумірі Е39
Infernal One писав: Вроді їде, але якось сонно і ліниво. Ше якшо трохи навалюєш то норм, но тільки трохи вповільнюєшся укачує як на пароході
:facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm :facepalm
Така фіча присутня майже у всіх БМВ. В них не відчувається розгону і швидкості, хоча якщо звіряти спідометр або дивитись тех характеристики, машина їде досить швидко. Такий розрахунок ідеальний для автобану.
100500 підписуюсь під кожним словом. Колись як взяв собі 34, дав трохи по Городоцькій, спускаюсь з мосту, мент тормозить, а на спідометр -140. Реально перший час в машині швидкості НЕ відчувається і це скоріше великий + аніж мінус, + запас потужності, можеш і на 120 і на 140 дати і на обгон, а не понижена і т.д.. Думаю з цим погодиться кожен хто їздив по Європі, з сімєю, завантаженою машиною, навіть тій же Польші по бану наприклад на Краків, а не тільки навалював жигами по Львову з світлофорів

axel

Повідомлення axel » Пон, 12 січня 2015, 20:38

540 не їде.... або видали 520 за 540, або "галя балувана" :D
Схиляюся до першого варіанту, так як автор темний в автомобілях, але світлий в жигулях... що не є ніяким чином пов'язано.
bmw-club.lviv.ua

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 20:43

Юрій_Г, А режим Фура , 100 МЕТРІВ, ШЕ ОДНА ФУРА, РІЗКИЙ ОБГІН, 100МЕТРІВ ШЕ ОДНА ФУРА.
І так кілометрыв 150 , як тобі? При чому з 3000 об абалдєнний момент і аж до 7500.
А 140 дав ........ і заснууууууууууууув :shout :shout це якось не по нашому.
Нє-не, то не то пальто.

А в чому + невідчуваємості швидкості? Шо це взагалі за машина яка не дає тобі реальних відчуттів швидкості , з я кою ти їдеш?
Це як вибачте, трах....ся з бревном :confused , ти стараєшся аж очі на лоб лізуть , а воно тільки бурчить і спати хоче :shout :shout :facepalm
Тут потрібна су...а, трохи стерва, і шоб в настрою була, тоді всё класно і аж тазік сі гойдає :shout :shout %) %)

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 12 січня 2015, 20:46

axel, а , якого лешого вона їде ? 8,8 до 100.
Ну той Жигуль шо я юзав теж їхав десь так само, то на тому Жигу я чуть галстук не зьїв, а на Бумірі чуть не скуксився від скуки %)
В неї на сраці було хромованим по сірому намальовано 540і !!!
Власник казав, шо то сама потужна версія перед М версією. Отак :-)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей