Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
AnGeL, тобі не лише я це пишу, В 20 років в мене взагалі машини не було ні в моіх батьків, і в той час я лиш міг мріяти про якусь девятку. Я твоєі машини не обсираю, просто говорю тобі все як є, так як і інші. А ти пересів з вісіпки на Апреля і модний пацик, і став шарити в тюнінгу, за ті гроші шо витратив на диски доя секс меншин краще бзробив порядок з корозіює і був би нормальним пацаном, а не скиглив мол, судент, грошей нема. В своі студентські роки, я робив на стройці підсобником і заробляв 25 грн в день. Так що, нема грошей, продаю Апрель, і соплю в дві дирки, а не розказую який я мега тюнер
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Японці чи Німці
я знаю... зате лише на цьому форумі таке пишутьEnter писав: AnGeL, тобі не лише я це пишу,

ну так,Enter писав: Я твоєі машини не обсираю, просто говорю тобі все як є, так як і інші.
Enter писав: в самого шрот.
це тільки на попередній сторінці.Enter писав: після зими не буде на чому іхати бо зігниє
я весь цей рік вникав в це все, читав купу літератури і форумів інших, а не отак хопа, і всьо, став матьорим пацаном!Enter писав: А ти пересів з вісіпки на Апреля і модний пацик, і став шарити в тюнінгу,

ти так говориш про ту корозію, наче це незнати що. більш нема до чого домахатись? ти тільки про неї і говориш, тільки це від тебе і чути. а там всього навсього ржавчини розіром 3х6 см на краях арок, І ВСЕ! пороги, днище, і все-все інше ціле, бо кузов оцинкований! а арки то слабке місце всіх машин! а ти "корозія, корозія" як бабка базарна, чесне слово.Enter писав: за ті гроші шо витратив на диски доя секс меншин краще бзробив порядок з корозіює і був би нормальним пацаном,
і так ,я міг би поварити ті арки, і бути нормальним пацаном в очах цього форуму, але це не є пріоритетом в мому житті, і краще ви собі тут говоріть що заманеться, а я буду їздити на 17 колесах по причині того що люблю керованість і ненавиджу коли машина плаває на високому профілі. мене це страшенно бісило.
це не тобі вирішувати що мені робити... давайте всі в кого нема кількох штук баксів на машину отак одразу, щоб зробити все задумане, продавати їх і сопіти в 2 дирки. тобто всім хто роками будував корчі, треба було так робити, я складати гроші, шоб купити все одразу і зробити все одразу!Enter писав: Так що, нема грошей, продаю Апрель, і соплю в дві дирки, а не розказую який я мега тюнер
і я не розказую що я мега тюнер, я говорю, що навідміну від більшості форуму цікавлюсь тематикою форуму, набираюсь для початку теоретичних знань, які пригодяться в майбутньому, а не бакланю всіх хто сам собі поварив вихлоп, бо це була необхідність, чи поставив 17 колеса за для керованості, а не поварив арки, і не пофарбував машини, шоб бути "нормальним пацаном".
ти знов бакланиш мене і мою машину, пишеш одну і ту ж фразу "зроби машину а тоді пиши", при тому що я тільки спростовую те, що ти пишеш. тобі не встидно?
Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
AnGeL, сам ти Овен
Я пишу по суті. А не скиглю. Ну невистарчає тобі грошей, йди працюй, а не чекайпоки тобв мама дасть гроші. Про яку керованість ти говориш як виізжаєш лише на машині по потребі, отже ти противорічиш своім словам

Я пишу по суті. А не скиглю. Ну невистарчає тобі грошей, йди працюй, а не чекайпоки тобв мама дасть гроші. Про яку керованість ти говориш як виізжаєш лише на машині по потребі, отже ти противорічиш своім словам
- AnGeL
Enter, ну ти б совість хоть мав би
не виривай слів з тексту!!!
а так то часто їжджу нею в львів, їздив літом відпочивати, батьки їздять при потребі, і коли не їду машиною в львів, то на вихідних просто катаюсь вдома в своє задоволення.
я тут ніде не скиглив, я просто писав і робив все в міру необхідності і можливостей. а тут ви всі налетіли, і починаєте бакланити мене, і я вам поясню, поясню що і до чого - та де там, абсолютно нічого не доходить
"зроби машину, тоді пиши" і там на протязі місяця в кожному повідомленні
клінікою пахне
ну, що ще ти напишеш??? які ще не обгрунтовані звинувачення, базовані на словах вирваних з різних текстів ти хочеш висунути? що ще тобі не зрозуміло? ти не встидайся, питай, я попробую тобі це все пояснити.
і доречі, ти заміть, ти вже не те що говориш суто про мою машину, а переходиш на особистості

по потребі я їжджу ТІЛЬКИ ЗАРАЗ, бо чекаю на дроти нові ВВ, і тоді заодно поміняю маховик, пильник порваний і т.д., бо не хочу їздити на ній ,коли є якісь несправності. і я невинен що треба так довго чекати щоб воно все приїхало, з польщі, з америки і т.д.Enter писав: виізжаєш лише на машині по потребі, отже ти противорічиш своім словам
а так то часто їжджу нею в львів, їздив літом відпочивати, батьки їздять при потребі, і коли не їду машиною в львів, то на вихідних просто катаюсь вдома в своє задоволення.

я тут ніде не скиглив, я просто писав і робив все в міру необхідності і можливостей. а тут ви всі налетіли, і починаєте бакланити мене, і я вам поясню, поясню що і до чого - та де там, абсолютно нічого не доходить

ну от вимушений я навчатись на стаціонарі, через обставини з військовою кафедрою,Enter писав: Ну невистарчає тобі грошей, йди працюй, а не чекайпоки тобв мама дасть гроші.
ну якщо ти так їздиш, що не відчуваєш різниці в керованості на 15 і 17 колесах, то висновок про твій стиль їзди напрошується самEnter писав: Про яку керованість ти говориш

ну, що ще ти напишеш??? які ще не обгрунтовані звинувачення, базовані на словах вирваних з різних текстів ти хочеш висунути? що ще тобі не зрозуміло? ти не встидайся, питай, я попробую тобі це все пояснити.
і доречі, ти заміть, ти вже не те що говориш суто про мою машину, а переходиш на особистості

Enter писав: Ну невистарчає тобі грошей, йди працюй, а не чекайпоки тобв мама дасть гроші.

- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
китайці також за німецький автопром
шутка
Китайцы продолжают срывать злость на японских машинах. Toyota, Nissan и Honda закрывают заводы
Демонстранты в Пекине начали крушить автомобили японского производства. Компании Toyota, Nissan и Honda приостановили работу заводов в Китае.
Тихий и мирный, казалось бы, народ Китая, не такой уж тихий и мирный. Жители Пекина продолжают срывать свою злость на автомобилях японского производства и уже дошли до стадии чистого вандализма. Демонстранты крушат все японские машины, которые встречаются на их пути.
Кроме того, возле одного из местных автосалонов Audi жители выставили плакат с довольно пугающими призывами следующего содержания: «Даже если от Китая останутся одни могилы, мы должны уничтожить японцев; даже если мы должны уничтожить нашу страну, мы должны вернуть острова Дяоюйдао».
Напомним, что речь идет об островах Сенкаку (Дяоюйдао), которые находятся в Восточно-Китайском море. Жители Поднебесной протестуют против национализации Японией этих островов, три из пяти которых уже присвоило правительство Японии. В связи с агрессивным настроением местных жителей компании Toyota, Nissan и Honda приняли решение приостановить производство на территории КНР. Продажи японских машин в стране стремительно падают. По прогнозам, сентябрь 2012 года будет худшим месяцем для дилеров указанных компаний.
Напомним, что изначально акции протестов в Китае носили довольно безобидный характер, хотя «доставалось» в первую очередь именно японским автомобилям.
http://avto.kontrakty.ua/news/events/201912

Китайцы продолжают срывать злость на японских машинах. Toyota, Nissan и Honda закрывают заводы
Демонстранты в Пекине начали крушить автомобили японского производства. Компании Toyota, Nissan и Honda приостановили работу заводов в Китае.
Тихий и мирный, казалось бы, народ Китая, не такой уж тихий и мирный. Жители Пекина продолжают срывать свою злость на автомобилях японского производства и уже дошли до стадии чистого вандализма. Демонстранты крушат все японские машины, которые встречаются на их пути.
Кроме того, возле одного из местных автосалонов Audi жители выставили плакат с довольно пугающими призывами следующего содержания: «Даже если от Китая останутся одни могилы, мы должны уничтожить японцев; даже если мы должны уничтожить нашу страну, мы должны вернуть острова Дяоюйдао».
Напомним, что речь идет об островах Сенкаку (Дяоюйдао), которые находятся в Восточно-Китайском море. Жители Поднебесной протестуют против национализации Японией этих островов, три из пяти которых уже присвоило правительство Японии. В связи с агрессивным настроением местных жителей компании Toyota, Nissan и Honda приняли решение приостановить производство на территории КНР. Продажи японских машин в стране стремительно падают. По прогнозам, сентябрь 2012 года будет худшим месяцем для дилеров указанных компаний.
Напомним, что изначально акции протестов в Китае носили довольно безобидный характер, хотя «доставалось» в первую очередь именно японским автомобилям.
http://avto.kontrakty.ua/news/events/201912
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
їй-Богу навіть не починаю перечитувати, задофіга текстуAnGeL писав: дивись, от наприклад є 2 машини: - одна має цікаву оригінальну зовнішність, цікавий салон, надійна, але має такі несуттєві недоліки як відсутність пластику під капотом який закриває дроти, дротик замість газових упорів капоту, певний дефіцит і дороговизна запчастин, чи там ковролін під ногами в верху криво десь порізаний, чи пластик трошки жорсткіший, і відносно недорога. і на ній ти їздиш, люди на неї звертають уваги, бо то щось незвичне, не таке як інші, виділяється з маси. і не відкриваєш капот, бо вона не ломиться і навіть не знаєш що там нема тої пластмаски і газових упорів, не знаєш що той ковролін криво порізаний, бо туди нема потреби заглядати. вобщем їздиш, і не стикаєшся з тими недоліками. - інша має строгий заїжджений дизайн, строгу панель яка толком особо нічим незвичним не вирізняється, зате там дроти під капотом сховані пластиком, якого ти не мав би відкривати взагалі, і капот на газових упорах, пластик салону типу на дотик і самовнушеніє дорожчий, рівненько порізаний ковролін, якого ти не бачиш і не повинен бачити за умов що машина не ломиться і треба самому туда лізти, і запчастини дешевші, і їх купа, купа шротів по тому, + ціна більша, бо тут типу бренд і країна виробник ппц авторитетні. і ти на ній їздиш, а вона нічим не цікава, для перехожих в ній нічого нового, приблизно така ж як і інші. і вона ломиться в дорозі, але ж не біда, ти відкриваєш капот, а він з газовими упорами, дрібничка, приємна, важлива! ну відкрив, а там красота! ніодного дротика не видно все сховано! теж приємна і важлива дрібничка! якщо банально злетів роз'єм, який можна миттєво полагодити, ти цього не побачиш, бо він схований, щоб було все красиво.чи сталось щось з мафоном, чи ще чимось, і тоді доводиться лізти під панель, а там теж красота! все чітко і рівно порізано! це теж дуже важлива деталь, в якій істина! і треба щось замінити, і знов все прекрасно! запчастин і шротів море, ціни прийнятні, одразу все поміняв, і їздиш дальше, тішачи себе, що тут велику увагу приділили деталям.що обрав би ти?

Sad, but true.
- AnGeL
BOXER, це ще фігня, почитай переписку з ентером

- Стать:жінка
"Машина перш за все має естетично виглядати" - це не правда, зовнішність в машині не головне, а головне шо знаходиться під капотом... :)
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Контактна інформація:
Ц_И_Г_А_Н_К_А, корчований ВАЗ тобі в помощь 

количество слов не определяет качество речи...
- AnGeL
то капєц... тут новоспечена форумчанка і то шарить в чому суть. ото дожились, що жінки більше цікавляться підкапоткою, а мужики гарною покраскою машиниЦ_И_Г_А_Н_К_А писав: "Машина перш за все має естетично виглядати" - це не правда, зовнішність в машині не головне, а головне шо знаходиться під капотом...

- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Машина має мати акуратний вигляд, щоб на ній було не встидно показатись на публіку, з"їздити куди небуль чи просто в компанії серед друзів сміло сказати: Це моя машина!AnGeL писав:то капєц... тут новоспечена форумчанка і то шарить в чому суть. ото дожились, що жінки більше цікавляться підкапоткою, а мужики гарною покраскою машиниЦ_И_Г_А_Н_К_А писав: "Машина перш за все має естетично виглядати" - це не правда, зовнішність в машині не головне, а головне шо знаходиться під капотом...![]()
Вже як на то пішло, то навіть дівчатам в першу чергу подобаються акуратні машини, мало кого з них цікавить скільки сил під капотом та яка система впуску - випуску.....
Impossible is Nothing
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
+100T5-R писав: Машина має мати акуратний вигляд, щоб на ній було не встидно показатись на публіку, з"їздити куди небуль чи просто в компанії серед друзів
треба нову тему створити, Естетика чи технічка
)))
має авто виглядати, я б навіть вніс, що на змаганнях авто має мати свій стиль, чи то класичний чи то бла бла, ніякої корозії(корозія ослаблення жорсткості кузова)
- AnGeL
то точно... і розділи окремі зробити...Igor4ik писав: треба нову тему створити, Естетика чи технічка
бо естетика, тобто зовнішність здебільшого оманлива... машина може бути вилизана ззовні, а в реалі там дряхлий 1.2, гниле дно, пороги і т.д., ходова нікакуща, а може бути кривомальована, десь чуть ржава, коцана трохи, за те мотор звір, все решта ціле, ходова в порядку і т.д. (машина тігера зразковий екземпляр

та ви всі подуріли чи що? ви бачили в мене ту корозію на власні очі що всі одноголосно про то так говорите? чи всі ведетесь на слухи роздуті тут бемевістами зависними, які машини вживу ніколи не бачили!!!Igor4ik писав: ніякої корозії(корозія ослаблення жорсткості кузова)
покажіть мені тут де та корозія через яку моя машина виглядає не естетично????

?????? це від коли отака цятка стала настільки псувати вигляд машини, що воно прям неестетично виглядає, гнила в решето, ослабнена жорсткість кузова, за зиму зігниє в купу лайна! і через це треба тут басні роводити і т.д. ???
на ній присутні набагато суттєвіші недоліки по кузову, такі як заднє крило криво фарбоване, ліве переднє крило і дверка іншого відтінку, весь бампер в сколах, живого місця нема, вся права сторона поцарапана, по всі довжині, переднє праве крило таке вже затерте що аж матове. такою вона була на момент покупки! це дійсно проблеми! а ви про корозію всі п*цдете, хоча нічого не знаєте, а так, аби по триндіти!!! купка некомпетентих естетів

ніц в твою сторону не казав)
- AnGeL
Igor4ik,
але про корозію чого тоді сказав? просто в такт з всіма?

але про корозію чого тоді сказав? просто в такт з всіма?

казав, бо треба то вмправляти, краще з латкою їздити ніж з бульками
імхо
імхо
- axel
Чому тут завидувати??? Тут спiвчувати треба.AnGeL писав: тут бемевістами зависними

bmw-club.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей