та власне, шо більша, а ефективності не більше. якась вона "громадна" шолі... мене більше пре компактна і вертка. ну то не враховуючи Е38, Таурега і Ніссан АрмадуVitalik-first писав:астра просто хоч чуток побільше будя

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та власне, шо більша, а ефективності не більше. якась вона "громадна" шолі... мене більше пре компактна і вертка. ну то не враховуючи Е38, Таурега і Ніссан АрмадуVitalik-first писав:астра просто хоч чуток побільше будя
а чо нема RS ? бо вона нафіг нікому нетреба ? :) а фієст штуки 4 наскільки я знаю є вже у Львові.antik писав:а так бы поржали тогда с Форда
якось паркувався у центрі, то пару дівок мало не в салон залізли, так щось розглядалиVitalik-first писав:а неї хтось увагу звертає?
тоді навряд чи тобі фієста підійде. але то треба попробувати. все залежить з чим рівняти. може після партнера вона і не є така жостка.. а після майбаха звичайно що ппц яка жостка.BOXER писав:на жосткій машині не дуже маю охоту їздити
після партнера точно жостка буде, пиж хаває ями і бруківку як має бути. Т5-ий пожостче за партнера буде...vovka писав: все залежить з чим рівняти. може після партнера вона і не є така жостка..
В нової фієсти таки да, дизайн в тищу раз яскравіший. А старі що фієста що фаба просто уродци... Астра-купе рішаєVitalik-first писав: "фієста підійде більше тому хто любить динамічну їзду і яскравий дизайн..."
5-дверний хетч ляля. але старі собакаpikach00 писав:Астра-купе рішає
по той же причине, почему нету и Corsa OPC - на рынок завозят масовый продукт...vovka писав:а чо нема RS ? бо вона нафіг нікому нетреба ?
бєшана табуреткаantik писав:Corsa OPC
та нічого різкого тут нема. я цілком згоден з тобою. хоча допускаю й інших німців...cat-yellow писав:вибачте за такий різкий комент
яка вміє їхати тільки по прямій :)asteroid писав:бєшана табуретка
нє, тих тут точно не будеvovka писав:зараз ще хондоводи підтянуться
та я вже власне трохи "призупинив" тему, але глянув на фієсту і почав думати, чим вона краща за фабію... от і у вас спитав. итого - додалось 3 сторінки до темиvovka писав:ти шось дуже довго вибираєш. тре то робити енергійніше ))
ну от нафіга таке писати як не знаєш діла? це шераз свідчить про твою некомпетентність або невміння правильно висловлювати свою думку. от чому ми маємо посміятись з форда? може на 402 метри він і програє, але 402 метри то не єдиний критерій оцінки машини.antik писав:нету во Львове Fabia RS а так бы поржали тогда с Форда
тоді розкажи чому ми би сміялись з Фієсти СТ коли б приїхала Фабія РС?antik писав:CAT, кросавчег, я катался как на Фабе РС (правда дорестайл, дизельной) и на Фиесте СТ... поэтому говорю по личному опыту!
теж цікавоCAT писав:тоді розкажи чому ми би сміялись з Фієсти СТ коли б приїхала Фабія РС?
cat-yellow писав:Приїду я і з обох поржу...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей