AnGeL,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і їздив би на правому руліShpioner писав: А я би взяв Toyota Chaser Tourer V чи Mark 2 Tourer V
і шо з того, якщо ми говоримо про сток, а не тюнінгShpioner писав: T5-R, той 1JZ і 2JZ в льогку по 800-1000 к.с витримують
там є коробка на 6 передачT5-R писав:AnGeL, в тої уйоти 4 передачіа максималка і розгін така слабі, що про це навіть встидаються писати на більшості сайтах
так то воно так, але ми наразі сток порівнюємShpioner писав: ой 1JZ і 2JZ в льогку по 800-1000 к.с витримують
попрошу посилання,AnGeL писав: там є коробка на 6 передач
мало смайлів, я б ще добавивAnGeL писав:на 4 передачі то автомат![]()
е500 їздять, я на е420 АКПП буду їздити і мені [цензура] хто там шо каже старий чи не старийAnGeL писав: T5-R, хто на автоматі їздить??? то для стриків
ну ти і лінивий, забий в гуглі і найдеш все, я тобі взяв масу авто і поділив на стокову потужність, от тобі і вуаля!!! всі характеристики!!!T5-R писав: AnGeL, дай мені характеристики,
Ти вступаєш в спір, отже надай свої аргументи на користь тойоти.AnGeL писав: ну ти і лінивий, забий в гуглі і найдеш все, я тобі взяв масу авто і поділив на стокову потужність, от тобі і вуаля!!! всі характеристики!!!
AnGeL писав: Макс. скорость: 240км/ч.
щось я не бачу повільніших характеристик, не буть таким нагло суб"єктивнимAnGeL писав: а в мерса автомат який явно повільніший за ручку.
T5-R писав: Общие характеристики Е500:
проти тойотиT5-R писав: Максимальная скорость, км/ч 250
Разгон 0-100 км/ч, с 6.5
решта характеристик немаєAnGeL писав: Макс. скорость: 240км/ч.
мде.......по твоєму максималка не показник потужності і швидкості авто? не пиши таких небелиць будь-ласкаAnGeL писав: T5-R, а шо максималька рішає???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей