Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

axel
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Японці чи Німці

Повідомлення axel » Нед, 29 липня 2012, 18:35

AnGeL писав: так само як "бо там v10 і тим все сказано" ппц яка аргументація
vovka писав:
axel писав:мабуть S85B50 порівняно з ними виглядає смішно
подумаєш відсічка на 8250, степінь сжатія 12, ковані поршні, 10 дроселів :ninja , система сухого картера, якихось 100 сил з літра. хіба то мотор ))) інша справа японці ))
AnGeL писав: ну бач, японці більше себе люблять, і тому машини для внутрішнього ринку на голову кращі за екпортні.
о то аргумент :facepalm
AnGeL писав: та практично будь-яка машина на внутрішньому ринку краза, потужніша ніж експортна
то тільки в косорилих так.
AnGeL писав: ти ж не мав змоги порівняти з істинно японським праворульним седаном так шо давай, до свиданія
Вона була праворульна писало mazda 929 і ще назва там якась. Ми мали таких 2 одну темно синю з лівим кермом і одну з правим. ПО ЯКОСТІ ВОНИ НЕ ВІДРІЗНЯЛИСЯ ВЗАГАЛІ!!!. то шо ти там про "досвидания" казав?
AnGeL писав: в 80 турбіни йшли чуть не на кожному авто!!!
В нас япошки 80-х всі турбовані? :D
Малий не пиши всяку чєпуху. Я скажу так, японські машини не погані. Але вони уступають німцям у якості.
І хочеш ображайся хочеш нє, але у Львові є такий Стьопа у нього Прелюд 3 покоління сірий, красивий такий. О то є машина, решта всьо шрот.
AnGeL, Давай до свидания.
bmw-club.lviv.ua

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 18:37

T5-R писав: Та будь де, європа, вся америка, австралія. Шейхи чомусь їздили на 126 мерсах а не на хер зна яких уйотах для внутрішнього ринку. Те саме америкоси чи автралійці, чи це таж не показник?
ну і що??? ну ж я кажу що в япошок нема машин аже такого супер преміум класу як мерседес s-class, тому шейхи і їздили на мерседасах, бо ті мерси продавались по всьому світі, рекламувались, і немали ніяких аналогів... та й ті тойотиі не претендували на місце 126 аж ніяк. чи ти вважаєш шо найкращий автобудівник той, хто випустив найкраще авто преміум класу??? хіба тільки по такому типу машин можна опреділити який виробник кращий??? скільки людей можуть/могли собі їх дозволити??? до чого тут шейхи??? світ визнав, шо тойота королла то найбільш продаваєма машина в світі, в книгу рекордів гіннеса внесли її, це вже про щось говорить!!!
T5-R писав: В тебе ж не стокова машина
а яка різниця??? дехто ж вважає шо в мене до 6000 неїде машина, от я і відповів, шо їде... може і злі атмосферники і не їдуть, але мені не треба розказувати шо таке крутний момент ;)
Хондоводи настільки сурові....

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Нед, 29 липня 2012, 18:42

AnGeL писав: а яка різниця???
різниця принципова, це так само як ти писав про с клас, тюнінгована тачка не показник бренду, бо натюнінгувати можна навіть жигулі яке буде дерти твою Людмилку :D у всі дирки, якщо доказуєш про те що япи кращі то давайте говорити про заводські версії.
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 18:47

axel писав: AnGeL написав:
ну бач, японці більше себе люблять, і тому машини для внутрішнього ринку на голову кращі за екпортні.

о то аргумент
то факт, і про то знають всі !!!
axel писав: AnGeL написав:
та практично будь-яка машина на внутрішньому ринку краза, потужніша ніж експортна

то тільки в косорилих так.
то тоже факт!!! :D :D :D
axel писав: Вона була праворульна писало mazda 929 і ще назва там якась. Ми мали таких 2 одну темно синю з лівим кермом і одну з правим. ПО ЯКОСТІ ВОНИ НЕ ВІДРІЗНЯЛИСЯ ВЗАГАЛІ!!!. то шо ти там про "досвидания" казав?
ну ти вибач мені мазда то не найкращий японський автовиробник, так само як і опель ;)
axel писав: В нас япошки 80-х всі турбовані?
Малий не пиши всяку чєпуху.
в нас нє, в японії - більшість ;)
Восьмидесятые прошли зря

Тюнинговые турбины для легальных соревнований практически не применялись в 80-е годы. Казалось, что увлеченные строители мощных машин перестали заниматься наддувными машинами. В регламентах самых разных соревнований на них распространялись всевозможные ограничивающие коэффициенты. Стабильный успех турбин в Европе и гонках Indycar почему-то игнорировался в США, где турбины стали считаться чем-то «чрезмерным» и даже «нечестным».

Roto-Master купил Rajay в 1982 году. А в 1986-м Roto-Master, в свою очередь, был перекуплен компанией Garrett. Так была установлена монополия Garrett на турбины для тюнинга. А потом, в середине 80-х, на американском рынке началась великая битва: японские производители пошли в массированное наступление против «большой тройки» американских автогигантов. Garrett, оказавшийся неспособным принять новые правила игры, начал терять рынок сбыта в Америке. Загляните под капот большинства турбомашин в США, и вы увидите на турбинах логотипы Mitsubishi, Hitachi, IHI и так далее. Однако в последнее время Garrett снова переживает успех и вновь проходит долгий путь к завоеванию Детройта.

Энергичные девяностые, далее везде

В 1990-х появились новые потребители турбин. В отличие от США, Япония продолжала в большом количестве разрабатывать и производить машины с турбонаддувом. И эти машины, прекрасно спроектированные и надежные (в основном благодаря стабильным системам управления двигателем, чего так не хватало большинству продукции Детройта десятилетием раньше), стали появляться в Америке. И с их прибытием появилась неудовлетворенная потребность в турбинах – например, для моделей Honda.
Успех в деле прикручивания турбин к двигателям и популярность японских автомобилей зажгли искру интереса к турбонаддуву. И этот интерес находится сейчас на пике популярности. Появилось уже новое поколение производителей обеспечения для тюнинга. Подчас они занимаются не только турбинами, но и системами управления двигателем, и прочим. На гоночных трассах снова приняли турбонаддув как неотъемлемую часть доводки автомобиля для спорта, и новые компании постоянно изобретают что-то новое на радость энтузиастам. Сейчас на модифицированных машинах установлено уже больше турбин, чем это было в благодатные 1950-е. Крупнейшими производителями на данном рынке в данный момент являются HKS, Trust-Greddy и Turbonetics. Они нашли свой рынок сбыта и обеспечивают его потребности - ко всеобщему удовлетворению.
взято з http://www.ladyauto.ru/index.php?mod=13&id=5919
axel писав: Прелюд 3 покоління сірий, красивий такий.
ну та, трьошка найкрасивіший з прелюдів, далі йде 4 8-)
axel писав: Я скажу так, японські машини не погані. Але вони уступають німцям у якості.
ото аж тепер до тебе дойшло???? :D :D :D :shout :facepalm так ,вони мають гірші матеріали обробки салону, так вони в більші мірі менш комфортні в порінянні з німцями, але вони в більші мірі більш технологічні, більше мають натяку на спортивність (особливо стосується хонд ;) ) і просто кращі :D :D :D :D :D :D :D :D :D

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 18:49

T5-R писав: то давайте говорити про заводські версії.
ну ок, тоді є заводські турбонісани, 200sx, 350z, s12, s13, s14, s15, skyline, і пішло і поїхало :D , які мають того моменту ще більше ніж Людмилка :D :D :D

axel

Повідомлення axel » Нед, 29 липня 2012, 18:50

AnGeL писав: але вони в більші мірі більш технологічні,
AnGeL писав: більше мають натяку на спортивність (особливо стосується хонд
Що у хонди змінилося за останні 20 років?
Аккорд 91 року і 2011 однакові машини, тільки кузов інший :facepalm
bmw-club.lviv.ua

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Нед, 29 липня 2012, 18:51

AnGeL писав: але вони в більші мірі більш технологічні, більше мають натяку на спортивність (особливо стосується хонд ) і просто кращі
наша пісня гарна нова, починаєм її знову :facepalm
Тойота пріус явно з натяком на спортивність :ninja

не можна казати про всіх, бо в японців не одні Субару Імпрези і Ланцери Еволюшин. Гавна вони понавипускали ого-го
Impossible is Nothing

axel

Повідомлення axel » Нед, 29 липня 2012, 18:54

AnGeL писав: так ,вони мають гірші матеріали обробки салону, так вони в більші мірі менш комфортні в порінянні з німцями,
але
AnGeL писав: кращі
Остап зав'язуй з тими наркотиками. До добра воно не доведе. :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 18:58

axel, просто в них в той час був такий стрибок вперед, шо його і до теперішнього часу хватає :D :D :D :shout :facepalm
та візьміть любий сівік - все воно зубодробильне, все рулиться на ура, і їде непогано, причому в стоці навіть. там про комфорт якийсь навіть близько не їдеться (п.с. тільки до 2001 року), і взвгвлі вже хтось говорив, шо і німці і японці нові - все гамно :bad
нормальні машини робились до 2000 року!!! а дальше одиниці заслуговують уваги....

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Нед, 29 липня 2012, 19:07

axel, ну розкажи мены будь-ласка на скылькох японських автомобылях ти ыздив, яких рокыв, ы т.д.????
Воно :bad

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Нед, 29 липня 2012, 19:13

AnGeL писав: все рулиться на ура
не може на ура рулитись машина з балкою ззаду, в порівнянні з ричажкою
Impossible is Nothing

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 19:17

T5-R, а ти покажи мені балку взаді??? де??? в новому сівіку??? я ж написав що до 2000 року, а там всі хонди йшли багаторичажні, то є раз, по-друге балка не завжди погано, в фієсти ST тоже балка, але рулиться вона теж непогано!!!

та й рулиться воно не тільки за рахонк багаторичажної підвіски ззаду, а й за рахунок низького центру ваги, великої жорсткості підвіски і кузова в цілому ;)

Thorn
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Нед, 29 липня 2012, 19:19

T5-R, краще,настройки не в сторону комфорту,хыд пыдвыски,дещо там конструктивно ынше ныж в нымцыв,ну ы жорсткысть в цылому,вага мала

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 19:20

Thorn писав: вага мала
о, я про то забув...

axel

Повідомлення axel » Нед, 29 липня 2012, 19:27

Thorn, Honda. Civic 99" (1.4),| Prelude 92" 95" (2.0), Accord 2.4 MT 2007.
Mazda 929 87" (2.2) 90" (3.0) | Xedos 6 95" (2.0 V6), 323f 96" (1.5), 01" (1.5), 626 94" 2.0 d Comprex.
Mitsubishi: Lancer 9 2006 1.6, Lancer Evo9, Outlander 2005 2.4 AT sport, Colt 2010 (1.3 AT).
Nissan: Note 1.4 2008, Almera Classic хз якого року вона була. 2007 вроді.
Subaru: XT Turbo 88" , SVX 94" 3.3, WRX 2004, Outback H6 3.0 2005.
Toyota: Yaris 1.0 01", Avensis 1 покоління, року не знаю точно, але дизельн d4d, Avensis 07" 1.8, Avensis 10" 2.0/
Вроді нічого не забув.
bmw-club.lviv.ua

Thorn
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Нед, 29 липня 2012, 19:31

AnGeL, але ти мене випередив :D
Ти знаэш що на кыльцевих змаганнях Civic Type R ыде практично в стоцы на выдмыну выд ынших авто :shock давно колись я був на змаганнях ы говорив з кылькома пылотами

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 19:31

axel писав: Honda. Civic 99" (1.4),| Prelude 92" 95" (2.0),
ну нут я в то ше вмішаюсь) ти вибач, але шо на сівіку, шо на прелюді ти їздив на самих овощних моторах, от якби ти проїхався на b16, b18, h22 моторі, думаю в тебе трошки б помінялась думка на рахунок хонд.

Thorn
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Нед, 29 липня 2012, 19:34

axel, нЭ, я не питав якы машини ти знаэш ;) :D. А на яких рельно поыздив шоть трошки!!!не 2км

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Нед, 29 липня 2012, 19:34

аж самому не віриться, але і таке є...
якшо прислухатись, то можна почути звук втеку 8-)

axel

Повідомлення axel » Нед, 29 липня 2012, 19:37

Thorn, на 80% з тих машин проїхав більше 800 км, так як віз з-за кордону.
bmw-club.lviv.ua

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей