от дивись їду я на своїй сієрі 2.9 кос і ти на прелюді і ми вирішили зупинитись щоб купити пиріжок, я можу спокійно заглушити двигун і купити його,а ти мусиш ще 3 хв охолоджувати турбіну, за цей час я зїм пиріжок і втечу далеко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
васса ото ти тупишApokalipsis писав: от дивись їду я на своїй сієрі 2.9 кос і ти на прелюді і ми вирішили зупинитись щоб купити пиріжок, я можу спокійно заглушити двигун і купити його,а ти мусиш ще 3 хв охолоджувати турбіну, за цей час я зїм пиріжок і втечу далеко
з V6-V8 серйозні дядьки знімають пару тисячAnGeL писав: то з 2-літрового евіка 800 знімають як пити дати, і [цензура] ті важкі v6 s v8
та не варто.. бо там ті коні після 7000. так в місті ніхто не їздить. то незручно. машина суто для спорту. але для спорту нормальні європейські вироники мають шось типу M3, Focus RS і т.п. - тут хонда не конкурент :)AnGeL писав: думаю не варто в котрк наводити приклади двигунів к-серії, де по 220 коняк
Cат читай уважніше про колодки там не написано шо вони не мінялись ,там написано що блінам і колодкам настав кінець і їх поміняли на німецькі.vovik писав: Па пєрше - на 239000 рішив я все-таки поміняти тормозні диски,
T5-R писав: я особисто не бачу нічого гарного в дизайні (салон, екстерєр) в супри (окрім тої що була в 2гому НФС), скайлана, екліпса. з виду лайно паражнякове
я писав щось про БМВ? Чувак тобі треба лікуватись і то серйозно, втебе параноя на яп кари і їх протистояння з БМВDNK писав: жесть,ну да квадратна беха то мечта дизайнера
лікуватись треба тобі бо ми в темі джапан проти німаків,як шо ти дупля не нарізаєш шо беха німець то хулі тут мурчиш про лікування.а то шо ти небачив квадратних бех то може вони тобі круглими здаються я хз яка там в тебе картинка в мозкахT5-R писав: увак тобі треба лікуватись
друже, я на німецькій власній машині їздив коли ти на форумі дрочив на 08, не тобі мені розказувати про те хто німець а хто ні. Таке враження що ти вперше купив нормальну машину і тепер рушту вважаєш лайном. На якісь комплекси схоже....DNK писав: не нарізаєш шо беха німець то хулі тут мурчиш про лікування
в мене є япошка і два німця,я маю що порівнювати,але не втому тема,ти пишеш маразм про супру скайлайн і еклайпса,машини в яких супер дизайн порівняно з простими німаками,і потім зїжджаєш шо ти мав власну машину (хоча вона татова булаі є)T5-R писав: Таке враження що ти вперше купив нормальну машину і тепер рушту вважаєш лайном. На якісь комплекси схоже....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість