Жигуль класика то розробка кінця 50-х... яка безпекаInfernal One писав: Ше один

Всюди однаковий метал, ніяких зон деформації ніфіга там взагалі взагалі.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Жигуль класика то розробка кінця 50-х... яка безпекаInfernal One писав: Ше один
Вирішив відкрити мені америку?axel писав: Жигуль класика то розробка кінця 50-х... яка безпека
Всюди однаковий метал, ніяких зон деформації ніфіга там взагалі взагалі.
Дуже чесний тест. Особливо порадували наклейки Лада на кузовах.Infernal One писав: А от оце чудо яке випущено і розроблено вже зараз https://www.youtube.com/watch?v=HDznzMrFERsРізниця в тому, шо Класика Жигулі розробка 60-х, а китай автопром розробка сучасна, шо ми порівнюємо?
Ну так це ж авторевью, то ж вони також і Класику били.Bohdan писав: Дуже чесний тест. Особливо порадували наклейки Лада на кузовах.
Комфорт , динаміка, керованість.Bohdan писав: І тим не менше, кожен з тих китайців з тесту є комфортнішим, керується краще, динінамічніший за ВАЗ класику.
давай конкретніше.Infernal One писав: Доречі брательнік мій має китайця, 4 роки радувався-ненарадувався а рівно через роки , як поперло при чому все зразу, шо не знав за що перше хапатися.
машина китайського виробництва-це не одна лише джилі ск, доречы. подивись тести дорожчих джильок. правда, тоді нема за що вчипитись буде, ага.Infernal One писав: А от оце чудо яке випущено і розроблено вже зараз https://www.youtube.com/watch?v=HDznzMrFERs
Але ж мені хватало грошей на іномарку, а купив ланос, за готівку, новий, і шо?Infernal One писав: А кому просто треба тимчасовий підсрачник на пару років, або просто не хватило грошей на дорогу машину, але будь що хочеться "іномарку" той візьме "Ланосокитайця" , можливо в кредит.
От і вся реалія жизті
нічого, счастливий власник нового Ланоса з кулька. Поздоровляю.Ростик1 писав: Але ж мені хватало грошей на іномарку, а купив ланос, за готівку, новий, і шо?
чим моя мк не сегмент автовазу?)Infernal One писав: І ми не говоримо за дорожчі Джильки, мо говоримо за авто в сигменті Автовазу.
ланос 1.4Infernal One писав: В якій машині твій батя робив капіталку двигуна ?
Ну та десь так . Але я би не сказав шо нова Каліна чи Пріора чимось гірше .ugine31 писав: чим моя мк не сегмент автовазу?)
каліна меншаInfernal One писав: Але я би не сказав шо нова Каліна чи Пріора чимось гірше .
то один з найгірших китайців, що в нас їздятьInfernal One писав: на Китайцеві їздив, Чері Амулет.
а чого так?ugine31 писав: пріора більша, але менш комфортна, як на мене
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість