Yelik писав: +1 в мене складається таке враження, що двигуни і налаштування трансмісії у сітроенів розраховані виключно під пенсіонерів... Навіть якщо порівнювати пежо 308 і сітро С4 з одинаковим двигуном, сітроен завжди програє у швидкості

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Yelik писав: +1 в мене складається таке враження, що двигуни і налаштування трансмісії у сітроенів розраховані виключно під пенсіонерів... Навіть якщо порівнювати пежо 308 і сітро С4 з одинаковим двигуном, сітроен завжди програє у швидкості
то я вже поняв, а чьо салон (крім руля) такий конченийBOXER писав: гарний французький Гольф
який вже є :)BOXER писав: а чьо салон (крім руля) такий кончений
дизайн японський, чи як? бо думаю ще нікому не вийшло пощупати салонBOXER писав: ззовні класичний німець, всередині дешевий іпонець, от вам і француз
відкіля інфа??wazzup писав:є шанси шо новий 308 sw не буде![]()
чим? стандартний для 308 пердок....стандартний для 307/308СВ задок..в чому уродство??pavlo09 писав: Теперішній 308 SW це урод нереальний
Я про зад в універсалі. Люблю я універсали, але 308 це...crush писав:чим? стандартний для 308 пердок....стандартний для 307/308СВ задок..в чому уродство??pavlo09 писав: Теперішній 308 SW це урод нереальний
не маю на увазі що він красень...просто з таким успіхом можна це узагальнити на 308 в цілому
можна відео в студію, самому цікаво? :)Felix писав: недавно дивися один тест нового 308-го в неті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість