Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
більше в тому плані підйшла би "очкаста" Е-шка. Он-то поновеє буде... ніж 124Demyan писав: 124-го універсала, але то на любітєля.
так і вигляд краще, я наприклад дуже не люблю універсалів 124 - катафалки. Але в очкаріків є вже ряд своїх проблем, звісно вони лікуються, але досить дорого.Speedo писав: більше в тому плані підйшла би "очкаста" Е-шка. Он-то поновеє буде... ніж 124
а що взяв?Demyan писав: взяв нову, нехай троха гірша але мені приємно їздити
Варіанти порад:RULES писав: "мерс" C-класу, бажано 2,2 дизель 1993-2000, чи сді або "пассат" Б-5 1,9 тді 1996-2001
Demyan писав: Одним словом я б радив на МСВ
KLOyH писав: бери кадди свіжого, економний і поновіше. зробиш пасажира і для сімї те шо треба.
T5-R писав: Анекдот в тєму:- Правда шо Вася виграв в лотерею Москвича?- Правда, тільки на Вася, а Коля, не Москвича, а Волгу, не в лотерею, а в карти, не виграв, а програв.
ну якщо вже так, тоді зразу і конкретний варіант, хоч і не дизель, його тяжко живим знайтиcat-yellow писав: Питання:
де БМВ? 3 сторінки теми, а про нього ще ні слова...
на форумі пише, що в продажі(22.07.) і я ссилку кинув, на оголошення не заходив, може і дійсно вже продав або передумав продаватиVexler писав: Bumer, продано ж вроді
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей