На заправці чеків не дають, за обід також, в магазинах за продукти також не завжди.azakharchuk писав:чтобы внести все данные с чеков
Але дя педантів це не проблема я так розумію

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На заправці чеків не дають, за обід також, в магазинах за продукти також не завжди.azakharchuk писав:чтобы внести все данные с чеков
це відколи? я завжди беру чек..pikach00 писав:На заправці чеків не дають
Ну, есть немного :)pikach00 писав:педантів
Mc писав:Кот д"Івуар, Абіджан
Мінус один рік користування машиною і наступний випуск „Автостатистики”. Попри прогнозовані витрати і ремонти ходової, цього року машину спіткало одразу декілька нещасть – погані українські дороги і.. „жінка на кораблі”
Ось так от і збігло три роки(звіт 2008-2009, звіт 2009-2010). Загальний пробіг склав 60000 км. Загальна вартість користування авто за цей час переважила вартість самого авто (в гривні на момент купівлі форд коштував мені 68314 грн) і склала ...
він спойлер від ферарі купив чи шо ?adron писав:друг купив нового лансера Х
затонував+спойлер+ксенон
ще титани має ставити.....
йому вже в 3тис.$ обійшлося
розвели людинуvovka писав:неясно як то на тоніровку спойлер і ксенон можна 3к потратити
Воду в омивайку лобовухи тоже будеш враховувати по лічильнику?adron писав:це не рах. бензи
дуже просто...3тис.$поставив собі оригінал і все найкращеvovka писав:він спойлер від ферарі купив чи шо ? неясно як то на тоніровку спойлер і ксенон можна 3к потратити
не розвели там де хотіли розвести то це все в 2 рази дорожче получалосяLADA писав:розвели людину
це ще мало...не в дєда в гаражі робилиKritik писав:може то перша реєстрація + все вказане + обмивання нової машини
блін... всьоравно багато получається))))
я не говорив що не має на бензуpikach00 писав:Катайтесь на маршрутках, раз нема на бєнзу
озвався найбільший роззвіздяй. цікаво буде тебе послухати, глянути на твої витрати і панти, коли (якщо) будеш мати сім"ю або коли буде знов якась кризаpikach00 писав:Воду в омивайку лобовухи тоже будеш враховувати по лічильнику? Катайтесь на маршрутках, раз нема на бєнзу
При чому тут криза, сім*я і т.д.? Катайся далі на дизелях і доказуй іншим що німці купляють дизеляку щоб кататись 15 тис в рік. НаівнийBOXER писав:озвався найбільший роззвіздяй. цікаво буде тебе послухати, глянути на твої витрати і панти, коли (якщо) будеш мати сім"ю або коли буде знов якась криза до 2007-го багато було умніків, які клали на економію, а тепер
есть люди, которые дальше Крывчыць не смотрят... а есть те, кто ценят брендvovka писав:він спойлер від ферарі купив чи шо ? неясно як то на тоніровку спойлер і ксенон можна 3к потратити
То для чого писати таку фігню:adron писав:я не говорив що не має на бензу
adron писав:це не рах. бензи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей