Ну та, так само як в Японії шумки не потрібноRULES писав: в німеччині бризговики [цензура] непотрібні. просто там навіть після дощу машина чиста

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну та, так само як в Японії шумки не потрібноRULES писав: в німеччині бризговики [цензура] непотрібні. просто там навіть після дощу машина чиста
в мене на фієсті є значить тема бризговиків не розкритаvovka писав: в мене на форді теж нема ніяких бризговиків
в тебе сток фієста. а в мене бампера низько дуже і є пороги спорт ))) там ті страшні бризговики явно не пасують. їх і приліпити толком нема куда.DNK писав: в мене на фієсті є значить тема бризговиків не розкрита
пріплиліvovka писав: не то шо в японців, ліплять всього чим побільше
BOXER писав: а японці про клієнта не думають - ліплять все, шо вважають за потрібне
Ну якщо для форда відстійні бризговики, то sorry for party rockingvovka писав:в мене на форді теж нема ніяких бризговиків. а нащо вони там ? з ним вигляд шкарадний.
форд настільки досконалий що йому непотрібні бризговики :)weber писав: Ну якщо для форда відстійні бризговики, то sorry for party rocking
зайва запчастина :)weber писав: В мене в колір кузова, гарненькі
weber писав: хтось там збирає в Німеччині
я не казав що не обляпається. воно обляпуєтьсяweber писав: цікаво з чого ти взяв, що той бобік не обляпається так само, як опель вище
Проїхався ти б там де я вчора, не був би таким чистенькимweber писав: а ми чистенькі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей