п.с. А різницю в ціні 2 грн. і 28 бачиш, чи це все образно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і як її замінити показано ось туткупил ламы в атл, в стопы - 3.50 , а в повторитель - 12гр (золотая наверное :)
В мене якось не фордvovka писав:Донецкий, http://www.fiesta-club.com.ua/forum_new ... 7&start=45Цитата:купил ламы в атл, в стопы - 3.50 , а в повторитель - 12гр (золотая наверное і як її замінити показано ось тутhttp://www.avtomobilya.net/articles/?su ... rticleID=2
Пт фев 15, 2008vovka писав:купил ламы в атл, в стопы - 3.50 , а в повторитель - 12гр (золотая наверное
питання в тому,нащо мені це,на машині їздить мама сама вона того не зробить,добре шо є я і їй це зроблю сам,а якщо нема то шо їхати на сервіс тойсть тратити час і гроші.vovka писав:то що складно ?
DNK писав:питання в тому,нащо мені це,на машині їздить мама сама вона того не зробить,добре шо є я і їй це зроблю сам,а якщо нема то шо їхати на сервіс тойсть тратити час і гроші.
і шо ? воно зараз може на пару рублів дорожче. то принципова різниця ? :)DNK писав:Пт фев 15, 2008
vovka, одна за 3.5 роки, а не 4 за місяць :)vovka писав:у weber на хонді тоже горіли лампочки і шо хонда немашина ?то основний критерій вибору авто ? :))
я не упереджений я практичний,я вам навів приклад з життя,то шо в мене відбувається,порівняв вам япошку і німця,а ви починаїти наїжджати,один сат адекватно сказав да лампи на фієсті горять то їх хвороба.vovka писав:визнай ліпше що ти упереджений
DNK, то він сказав про колишню. Запитай за гольф, там все ідеальноDNK писав:один сат адекватно сказав да лампи на фієсті горять то їх хвороба.
і от просте питання. чого в CAT лампи горіли відносно часто (але явно не 4 в місяць), а в мене тільки один раз ?DNK писав:ну та колишня то вовкі теперішня
мене на ланосі з болота випихали так шо на крилі 3 мятинки залишилиCAT писав:п.с. власникам Корол рекомендую зимою як забуксували не просити когось шоб вас випхав, а краще трос до гаку і хай тягнуть
якшо б вона була така яку можна би було витягнути то б витягнули... я так зрозумів шо там таки серйозно зігнулось....LEgEnDA писав:Але, малярам не простіше було витягнути ту мятинку за допомогою магніта, а не малювати ще пів машини?
+1 це не тільки авео стосується, але пхаючи машину зробити сильну мятину, та ше й в стойці - це якийсь гон - може вони накосячили серйозніше?antik писав:CAT, нефиг айсберги на крыше возить
недуже добре видно.. то твоя колишня чи теперішня ?CAT писав:отак машина стояла цілий день і нічого не прогнулось....
звідки я знаю як, бляха там така, я коли в когось зі знайомих на Королі починаю пробувати прогинати метал руками то вони як бачуть як воно гнеться зразу кіпішують і кажуть шо я зараз машину поламаю... так ніколи нормально і не міг все опробуватиLEgEnDA писав:+1 це не тільки авео стосується, але пхаючи машину зробити сильну мятину, та ше й в стойці - це якийсь гон - може вони накосячили серйозніше?
вази не попали бо самі екологінчіApokalipsis писав:ваз там напевно б зайняв останю позицію![]()
![]()
![]()
а то їхні панелі роблять з самої дорого пластмаси![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей