Kost писав: тут не можна наших машин з андерграунда показувати і згадувати про андерграунд даже

в абрезках я тепер точно шарюaxel писав:Stuff, Бачу ти нічо не шариш в калбасних атрєзках

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Kost писав: тут не можна наших машин з андерграунда показувати і згадувати про андерграунд даже
в абрезках я тепер точно шарюaxel писав:Stuff, Бачу ти нічо не шариш в калбасних атрєзках
Якщо не важко, розкажи про всю "прелєсть" володіння німецького шроту БМВ 1993 р.в.Stuff писав:можу багато чого розказати при бажанні
неа... просто 34 має коштувати мінімум 9 штук, а не 5. За 5 нормальну машину, тим більше 93 року тобі ніхто не продасть.M@sTeR писав:Stuff, тобто з товїх слів БМВ це взагалі невдала машина і недосконала
цікавоM@sTeR писав:ну що б стоковий ВАЗ 2109 не взути з світлофора.
якщо так то згідний.....cdrom писав:може то не стоковий був
M@sTeR писав:axel, та я то розумію, ну що б стоковий ВАЗ 2109 не взути з світлофора.
Віталік просто не написав, що машина весь час їздила без другої передачі.cdrom писав:цікаво може то не стоковий був
тоді про розхід в 16,6 літра треба витерти, і про 2109 тежaxel писав:Віталік просто не написав, що машина весь час їздила без другої передачі.І розхід великий теж через її відсутність.
залатиє слава, Юрій БенедіктавічLEgEnDA писав:та бо труп-бмв це ще гірше ніж труп-інакше відро.
відмовлюсь в користь Хонди Аккорд 2004го року 2.4 АТ і навіть оком не дригнуM@sTeR писав:Stuff, але про привсе вищ написане тобою ,я думаю ти невімовишся від е38![]()
![]()
пів року з другою але без датчика розподільного валу і лямбдиStuff писав:axel, віталік зараз дописав що машина їздила перші пів року з другою і останній місяць теж
давай, і я тебе вздрючу на корпуси так 4-5. своїм старим і неїдучим і гнилим відром. І навіть оком не дригнуStuff писав:відмовлюсь в користь Хонди Аккорд 2004го року 2.4 АТ і навіть оком не дригну
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей