Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо він справний і солярка зимова то заведеться. а якшо поломаний то може і 1 річний не завестись. розклади прості.BOXER писав:купи собі 15-річного дизеля і заведи в -30
andriy320e30 писав:подивися кількість переглядів авторіа чи автобазар по першому автомобільному .то там рейтинг бу машин 1-ваз 2-мерс 3-бмв 4 фолькс 5 опель
CAT писав:і знов все зводиться до того шо ВАЗ найліпша машина))))
от йшов сьогодні додому повз паркінг арсену і звернув увагу шо я небачу жодного вазаNovel писав:Всі через ВАЗ пройшли...
Ти якби хоча б одну 34-ку розібрав то б знав з яким запасом там усе зроблено.AnGeL писав:або вони самі сипляться
ага... ВАЗ це єдине попередження за життя про те, що після смерті грітимешся в казанках з чортикамиNovel писав:Всі через ВАЗ пройшли...
Так і є, колись я їхав на шрот брав свою архаїчну БМВ і брутально ображав на драгу новенькі хондиweber писав:- старі - на шроті,
Андрій, я за рік 40к при тому, що я не займаюсь бізнесом, який би вимагав їзди :) просто в своїх особистих цілях катаюсь.BOXER писав:я 10 к. тільки намотав за 7 місяців...
у Львові таке просто нереально. хіба шо дім десь в іншій області.BOXER писав:чувак пише шо в день проїжає дім-робота-дім
так ж можна зробити з точністю до навпаки, і результат буде такий жеaxel писав:Один клас машин... один об'єм, одна кількість сил та одна кількість циліндрів... різниця 20 років.
не розбирав, але вірю наслово... і тому вони такі важкі, і так багато жруть... ну але відповідно "надійні" і міцні...axel писав:Ти якби хоча б одну 34-ку розібрав то б знав з яким запасом там усе зроблено.
BOXER писав:cat-yellow, ну ти куди їздив? чувак пише шо в день проїжає дім-робота-дім
vovka писав:у Львові таке просто нереально. хіба шо дім десь в іншій області.
40 000 /365 = 110 км в середньому в день. без вихідних. неможу того уявити.
2,5 ванос на автоматі 12-13 літрів це не жруть.AnGeL писав:і тому вони такі важкі, і так багато жруть...
зато 2.0 жреaxel писав:2,5 ванос на автоматі 12-13 літрів це не жруть.
Ще півтора року тому накатував по 80км в день. Утомляє піпєц простоvovka писав: 110 км в середньому в день. без вихідних. неможу того уявити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей