Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- antik
- Ім'я:Антоха
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
wazzup,
Toyota Camry Седан класса E
http://www.drive.ru/toyota/models/2011/camry/
Volkswagen Passat Седан класса D
http://www.drive.ru/volkswagen/models/2010/passat/
Это разного класса машины!
Toyota Camry Седан класса E
http://www.drive.ru/toyota/models/2011/camry/
Volkswagen Passat Седан класса D
http://www.drive.ru/volkswagen/models/2010/passat/
Это разного класса машины!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Японці чи Німці
Jarevych, ага.... странно 

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
а по всім характеристикам passat cc менший за новий сьомий, тільки задня колія на паро міліметрів більша
- pilotlviv
- Ім'я:oleh
Японцы придумали новый способ контрабанды стали в США: они ее красят, ставят на 4и колеса и утверждают что это автомобиль. Г. Форд

- axel
Розміри не грають ключову роль.wazzup писав:Toyota Camry:Длина, мм: 4825Ширина, мм: 1825Высота, мм: 1480Колесная база, мм: 2775Колея передних колес, мм: 1570Колея задних колес, мм: 1580Клиренс, мм: 160Снаряженная масса, кг: 1450Полная масса (максимально допустимая), кг: 2100Объем топливного бака, л: 70VW PassatДлина, мм: 4874Ширина, мм: 1820Высота, мм: 1470Колесная база, мм: 2712Колея передних колес, мм: 1552Колея задних колес, мм: 1551Снаряженная масса, кг: 1502Полная масса (максимально допустимая), кг: 2030Объем багажника, л: 565Объем топливного бака, л: 70та ну один клас машинок
bmw-club.lviv.ua
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
axel писав:Розміри не грають ключову роль.
то дівчатам буш розказувати

Машина не жінка , помилок не пробачає
німці на порше рулять, всі решта на німцях - по сервісах
http://legavto.ru/article/read/TUV_2011.html

http://legavto.ru/article/read/TUV_2011.html
- pilotlviv
- Ім'я:oleh
как я уже заметил, японцы выигрывают в рейтинге 2-3 летних авто, но зато потом - отзывают миллионами.A1 писав:німці на порше рулять, всі решта на німцях - по сервісах
я никогда не верю рейтингам по такому пробегу. мало кто может себе позволить покупать новый автомобиль каждые два года, а особенно у нас в стране.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
я взагалі не зважаю на ці рейтинги бо вони складаються на основі кількості заїздів на сервіс, а не на основі серйозності і вартості поломок які спричинили ці заїзди...
не можна ж вважати машину надійнішою за іншу якшо вона тільки раз в рік заїхала на сервіс для ремонту коробки автомат, а інша була там 3 рази протягом року, але ремонтувала магнітолу, кнопку електросклопідйомника і бризговик....
це все відносні речі!
вся суть в підході виробника до того яку машину він робить і що він думає про людину яка буде на ній їздити....
мені особисто для того щоб вважати японські машини тільки №2 в світовому автопромі, достатньо заяв самих ж японців про те, що вони при розробці своїх чергових новинок рівнялись на німецьких автовиробників... а німці ніколи не рівнялись на японців, вони просто придумують і роблять хороші машини! лідери класів.
не можна ж вважати машину надійнішою за іншу якшо вона тільки раз в рік заїхала на сервіс для ремонту коробки автомат, а інша була там 3 рази протягом року, але ремонтувала магнітолу, кнопку електросклопідйомника і бризговик....
це все відносні речі!
вся суть в підході виробника до того яку машину він робить і що він думає про людину яка буде на ній їздити....
мені особисто для того щоб вважати японські машини тільки №2 в світовому автопромі, достатньо заяв самих ж японців про те, що вони при розробці своїх чергових новинок рівнялись на німецьких автовиробників... а німці ніколи не рівнялись на японців, вони просто придумують і роблять хороші машини! лідери класів.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
ну ви дивні, то ж НІМЕЦЬКІ рейтинги, так і ж надійні як і авто мали б бути :)
- CAT
- Контактна інформація:
A1, вони достовірні, але показують виключно співвідношення кількості разів коли власники тих чи інших машин звертались на сервіс - а це не коректний показник надійності бо він не враховує складність поломок, а також специфіку експлуатації кожним окремим власником...
Особисто для мене найкращи показником надійності чи не надійності машини є те коли в одного і того ж власника одна машина ламається, а друга ні... або незалежні тести на надійність які проводять автомобільні видання - як скажемо Авторевю. Вони купують тачку і нещадно ганяють її по полігону, в різних режимах, по різних покриттях і крім того постійно юзають всі елементи - відкривають закривають двері, вікна, багажник і т.п... і для всіх машин які тестуються умови одинакові - відповідно рівень надійності визначається обєктивно..
доречі останній раз вони тестували Ваген Поло седан (зібраний в росії) і по надійності він проявив себе на дуже високому рівні...
Особисто для мене найкращи показником надійності чи не надійності машини є те коли в одного і того ж власника одна машина ламається, а друга ні... або незалежні тести на надійність які проводять автомобільні видання - як скажемо Авторевю. Вони купують тачку і нещадно ганяють її по полігону, в різних режимах, по різних покриттях і крім того постійно юзають всі елементи - відкривають закривають двері, вікна, багажник і т.п... і для всіх машин які тестуються умови одинакові - відповідно рівень надійності визначається обєктивно..
доречі останній раз вони тестували Ваген Поло седан (зібраний в росії) і по надійності він проявив себе на дуже високому рівні...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
от ці для мене зовсім не надійними виглядаютьCAT писав:або незалежні тести на надійність які проводять автомобільні видання
-
CAT писав:або незалежні тести на надійність які проводять автомобільні видання - як скажемо Авторевю. Вони купують тачку і нещадно ганяють її по полігону, в різних режимах, по різних покриттях і крім того постійно юзають всі елементи - відкривають закривають двері, вікна, багажник і т.п...
Незалежне і адекватне в Україні та ще й журнал "Авторевю". Не сміши.

Всім башляють за гарні слова і їм начислюють $$$ ! Ти цього не знав - відкрий очі.
Цікаво виходить з твоїх слів - автовидавництво купляє кожного тижня по декілька дорогих автомобілів і товчать, товчать... Багатский $$$ журнал по ходу...

Наівний ти чувак...
A1,
Цікаво чо їм ще надо? Надійність - самі ж німці признали, що пасуть останніх.
Так ні зараз знайдуть якусь пластмаску в салоні Японської машини і почнуть тут флудити.

- CAT
- Контактна інформація:
гггг))) тобі походу 12 років) бо то ти тут наївний)Novel писав:Цікаво виходить з твоїх слів - автовидавництво купляє кожного тижня по декілька дорогих автомобілів і товчать, товчать... Багатский $$$ журнал по ходу... Наівний ти чувак..
машини не купляють кожен тиждень, бо якшо це тести на надійність то вони тривають по пів року, а то і більше.
крім того вони там не дорогі, а дешеві, ті які найбільше купують.
тести проводяться не в Україні, а в Росії, і як не дивно найменша надійність в тих тестах саме в російського автопрому...Novel писав:Незалежне і адекватне в Україні та ще й журнал "Авторевю"
взагалі не бачу змісту тобі щось доказувати томущо ти не знаєш справи, а вже пишеш якісь безглузді власні роздуми на тему обєктивності, або не обєктивності певного автовидання.
візьми краще сам почитай і зроби висновки.
http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=4995
http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=1912
де ти бачив шо німці пасуть останніх по надійності?Novel писав:Цікаво чо їм ще надо? Надійність - самі ж німці признали, що пасуть останніх.
тести ТЮВу які А1 запостив дивився? в першій 10 до 3 років 6 японців і 4 німці, а в першій 10 до 5 років 6 німців і 4 японці.
ці тести хіба показують те, що кількість заїздів на сервіс в одних і других приблизно одинакова...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Я не є різким критиком тих чи інших виробників, але так склалось що володів тільки німецькими авто, з японцями справ немав.
Хочу тільки відмітити, що їхав щойно в 8-ми річному Мітсу Лансер 8, з пробігом в 482 000 км
везли мене з Суецу в Каїрський аеропорт. Був здивований пробігу, бо зовнішній стан і комфорт/потрепаність салону не відповідає пробігу, і загалом за час поїздки 1.5год небуло замічено проблем з тех.сторони, рівномірна робота двигуна і т.д.
Хочу тільки відмітити, що їхав щойно в 8-ми річному Мітсу Лансер 8, з пробігом в 482 000 км

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
от я вчора їздив на е30, яка тут рахується як меготачка. думаю з клубу е30 і з бмв клубу хлопці здогадаються чия то машина, шоб мати приблизне уявленя про її технічний стан... які враження??? задній привід то круто... а так, то в порівнянні машина дуже комфорно відпрацьовує ямки, хонда в порінянні то страшна табуретка... а взагалом машинка як така, досить напогана... просто її тре порівнювати з третім прелюдом... тре покататись на е36, шоб адекватно оцінити...
Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
Е36 ще на голову комфортніша від Е30!AnGeL писав:тре покататись на е36, шоб адекватно оцінити...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей