Igor_87 писав:Авто: Shkoda Oktavia 1.9tdi

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Igor_87 писав:Авто: Shkoda Oktavia 1.9tdi
Про порівняння 2108 і откавії я не писав, почитай про що писав nazikey на першій сторінці і те, що написав я.Vexler писав:порівнювати 2108 і октаву якось не культурно
Так само в знайомого.Зимою 9л\100 км.І то він її не глушить практичноIgor_87 писав:В мене виходить в районі 7 (+- 0,5) 1,9tdi
Лукойл, зимою любить на ОККО Pulls Diesel АРКТИКА до -33 вроді тримає.Speedo писав:де заправляєшся?
Там гена 140А, заводилась в морози після 5-ти секундної роботи свічок накалу без великих труднощів.Speedo писав:В морози проблем з заводкою не було?
різниці практично немає.Що в україні що в європі.Якщо є то вона мінімальна.Speedo писав:Знайомому пригнали з Європи 2,0ТД А5
Смотря який рік і мотор.BJB - насос-форсунки.Критичний пробіг 200тис.км.Якщо переживуть - жити ще будуть.Speedo писав:Наскільки я поняв то не насос-форсунки, а простий дізель з турбіною.
Під час тих сильних морозів проблем не було, один раз сів акумулятор, прикурив і поїхав. Заправлятись стараюсь на шелі простим дизелем, коли були морози то лив (-32) дизель.Speedo писав:Igor_87 де заправляєшся? В морози проблем з заводкою не було?
а фабія яка седан чи універсал ?Buts писав:nazikey, romanbelyj, міряли вчора через обід ланос, фабію і сандеро...
В ширину, ланос і фабія "можна сказати" однакові. У фабії відстань між вікнами більша ланоса на 3 см, але сідуха задня і на рівні ліктя (карт дверей) вужча на 2см. Стеля на 1-2 см нижча.
Сандеро по ширині на 7см ширший. І по картах дверей, і по вікнах, сідухах.
По довжині.
Від низу педалі газу до осі заднього підголовника ланос найбільший, потім сандер, фабія - відповідно 223, 217, 213 см.
Від верху руля до осі заднього підголовника та сама картина - відповідно
169, 163, 160.
Можливо така картина за рахунок нахилу спинки.
Переміряємо ще від педалі і руля до основи задньої спинки, щоб знехтувати нахилом спинки.
незнаю. тре все дивитись і мірятиButs писав:Думаю в універсала відстань задньої сідухи до стелі може бути інша.
Buts писав:фієсти
Buts писав:октавії
сюда в список еще ПАЗик добавте... чтобы полный разброс по класам былSpeedo писав:омеги Б
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей