Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Buts писав:Ніхто ж не проконтролює що туди лиють, на яке міняють і чи міняють взагалі. Що машина робить на вихідних,
ти гарантуєш що все проконтролюєш ?OKKO писав:не погоджуюсь на 100%
Я гарантую, що проконтролюю!!!!ти гарантуєш що все проконтролюєш ?
Авенсіс ТурбоД 2001, більше 250штук пробіг, про яку капіталку двигуна ти говориш не розумію)OKKO писав:екілька Авенсісів. Ну шо можна сказати. на 100 тис при абсолютно різних водіях і манері їзди - капіталка двигуна.
OKKO писав:Buts написав:
Ніхто ж не проконтролює що туди лиють, на яке міняють і чи міняють взагалі. Що машина робить на вихідних,
не погоджуюсь на 100%. Для того э технічна служба і служба експлуатації відповідно. Знаєш в чому перевага капіталізму від совка? В тому, шо нормальний господар рахує гроші і знає на шо він їх витрачає. Для мене, наприклад здивувала твоя фраза. Шо машина робить на вихідних? То саме шо і під час робочих днів: або з Замовником, або стоїть на базі під охороною. 3-го варіанту не дано.Ремонт не рахуєм.
2004 рік. реальна капіталка на 3-х автомобілях.Must Drive писав:Авенсіс ТурбоД 2001, більше 250штук пробіг, про яку капіталку двигуна ти говориш не розумію)
На 1,8 змішаний робочий режим. По місту відсотків 70 роботи - в 10 вкладаються легенько.vovik писав:І хто експлуатував таке авто (двиг 1.6) яка насправді витрата палива.
ок. Згідний.Buts писав:Тому 100% тут недоречне.
дякую.Buts писав:то честь вам і хвала, але на загал таке є як виключення, а не як правило.
Спорити не буду,(може то вони реально якісь дєрмові, а може в вас прокладки) але маюсь безпосередній контакт з Авенсісом 1999, 2001 і Королою Версо 2002, такшо мені то шо ти кажеш реально якось дивно. Всі машини накатують по 50-60 т/р. Нові затестим розкажуOKKO писав:2004 рік. реальна капіталка на 3-х автомобілях.
+1vovik писав:все одно люблю я ці машинки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей