Да краще вообще масло не міняй, щоб довго не мучиласьApokalipsis писав:а чо в фабію мінералку лити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Да краще вообще масло не міняй, щоб довго не мучиласьApokalipsis писав:а чо в фабію мінералку лити?
sergey писав:Да краще вообще масло не міняй, щоб довго не мучиласьApokalipsis писав:а чо в фабію мінералку лити?
я думаю, що той мотор і так мучиться на тій мінералціsergey писав:Да краще вообще масло не міняй, щоб довго не мучилась
А 10w40 це і є мінералька, правда з присадками, хоча Shell взагалі пише навіть ен semi-synthetic, a synthetic просто, маркетинг то все.Base-T писав:10w40 переважно, ніяких мінералок..
ну так взагалі вся півсинтетика це і є масло на мінеральній основі + присадки :)Fobos писав:А 10w40 це і є мінералька, правда з присадками,
Залежить від виробникаFobos писав:А 10w40 це і є мінералька, правда з присадками, хоча Shell взагалі пише навіть ен semi-synthetic, a synthetic просто, маркетинг то все.Base-T писав:10w40 переважно, ніяких мінералок..
І для чого ти то сказав?Base-T писав:Масло Шелл - якщо мотор не шкода то лийте..
його у феррарі лиють, а фабія тим більше поїде.Base-T писав:Масло Шелл - якщо мотор не шкода то лийте..
Масло замінити можуть, а питання було про одну фігню в комп'ютеріmikyjan писав:вже масло самі змінити не можуть питають поради
mister_X писав: що там є якась мулька в бортовому комп'ютері...
Хто така "мулька", що то за прікол? Поясніть хоч хтось що то за фігняVusiko писав:щоб ним стерли ту мульку в борт компі
та ти би з того почав. я б тобі розказав як її самому відключитиmister_X писав:а питання було про одну фігню в комп'ютері
Замінити масло самому це 5 хв роботи.. все залежить від доступу до фільтра, і болта в картері.mikyjan писав:ну блін я в полнейшому шоці з тоі теми люди вже масло самі змінити не можуть питають поради. люди ви куди котитесь?, а що дальше буде? форум деградує![]()
![]()
так зливати масло теж не так вже й легко без ями чи естакади .... щоб той болт в піддоні відкрутити ... ну хіба на срати там де відкрутиш болт .... і в більшості захистів є отвір під зливну горловинку ...Base-T писав:Якщо нема захисту, то ще спрощує роботу, а от якщо він є, то зняти його без ями чи естакади це не так вже і легко,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей