як то не німецьT5-R писав:Форд це не німець

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як то не німецьT5-R писав:Форд це не німець
німець німець) я просто думав що афтар має гроші на нове авто :)T5-R писав:Форд це не німець тебе самого ше не тошнить, тулити всім Форд?
то не так легко взяти десь три тисячі американців,коли збираєш,всі такі модні,а по-суті ніхто нічого не порадить толкомApokalipsis писав:доложи 2-3 тисячі і бери
Figaro писав:яб за такі гроші взяв шкоду октавію.
Та там передачами маслати треба ого-го якOldschooller писав:2.5тді 6ст.мкпп...і буде краще ніж то акпп...
Чесно кажучи я і сам почав задумуватись про Октавію, але ж знову на автоматі їх майже нема. Да й не хочеться якось в старики записуватись, все таки октавія не виглядає на молодіжне авто.cat-yellow писав:Figaro писав:яб за такі гроші взяв шкоду октавію.
О! Не хотів відписуватись, щоб не сказали, що я суб"єктивний, але в даному разі скажу +1!
PS: іноді мені просто здається, що октавія - це машина для людей, що люблять ауді, але не готові платити за бренд
Astra H перевірена часом і львівськими дорогамиWolk писав:Чесно кажучи я і сам почав задумуватись про Октавію, але ж знову на автоматі їх майже нема. Да й не хочеться якось в старики записуватись, все таки октавія не виглядає на молодіжне авто.
чо палиш кантору? орел то не машина, ти що не знаєш?T5-R писав:Astra H
Wolk писав:Перша думка була BMW 5 серії
Wolk писав:Да й не хочеться якось в старики записуватись, все таки октавія не виглядає на молодіжне авто.
А їдуть як?vovka писав:- жеруть менше бензину так як мотори вже сучасніші з системами зміни фаз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість