jon писав:Угу матізи дорогі бо дуже популярні.
як мій тато каже: - залив повний бак і їздиш пів року

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
jon писав:Угу матізи дорогі бо дуже популярні.
Fobos писав:я б сам на матізі їздив
Колєга продає Матіс (кінець 2006 року, автомат, кондюк, литі диски - $6000)guest_yellow_cat писав:шкода... бо сам думав для своєї коханої якогось матіза взяти на автоматі, щоб мала можливість завжди дитину в садок завезти/на базар поїхати/до подруг в незалежності від того, де я
ну ну,для матіз 0,8 АТ навіть в буклетах пишеться розхід 9 л. по місту...andy_m писав:як мій тато каже: - залив повний бак і їздиш пів року
Ну гольфи двойки в нас всі так добряче убиті, а за ті, що не вбиті народ 4-5 штук хоче!AndrewK писав:Гольф-2
ого, а чо так? чи то жарт?Vitalik-first писав:AndrewK, то в межах якої такої суми шукати Гольф 2/3?...За 3000 уйо?нормальну взяти анріал
ну ну,для матіз 0,8 АТ навіть в буклетах пишеться розхід 9 л. по місту...andy_m писав:як мій тато каже: - залив повний бак і їздиш пів року
що ви з тим матізом?? заправ повний бак бензину,кинь 2 кулька з супермаркету, посади 2 хлопа на зад і будеш рівняти нам дороги...AndrewK писав:Ага, Матіз жере як танк. По місту на АТ та з кондюком розхід спокійно 10л пересікає
Да, точно.Fobos писав:Взагалі по темі скажу так, для жінки, машину, за 3к? Це самовбивство. Для жінки брати треба тільки нову машину. Бо зі старою, будеш кожен вечір чути, там щось паленим смердить, там щось скрипить і тд. Автомати всі в роках будуть вбиті скоріш за все.
Причьом там як іздить, машина всерівно потребуватиме ремонту.Тим більше за 3 штуки.Demyan писав:А ще залежить від того що за жінка і як їздить.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей