Ромко Горган забув про ще одного Ромка на сірій Тіпі, яка також може скоро їздити...

доречі декілька раз бачив твою Дедру універсал -

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую за сайти, але я вже на всіх них давно зареєстрований :)Speedo писав:+1
Супер!!!
Давно для себе хочу 155-ку
а що заважає? продавай сеат купуй 155!!!
t309
пораджу ще пару цікавих сайтів:
www.alfaromeo-club.org.ua
www.alfisti.com.ua
http://fiat-club.org.ua
О то не дивлячись на секрет в профілі ти знаєш мою Дедру :) приємно!Romko писав:t309,
Ромко Горган забув про ще одного Ромка на сірій Тіпі, яка також може скоро їздити...![]()
доречі декілька раз бачив твою Дедру універсал -
інтеграле має чувак з ніком RomanHF на цьому форумі.t309 писав:Інтеграле як я розумію твоя, так?
дякую, він на альфістах теж з ніком RomanHF мені просто важко було повірити що у Львові аж три Романа Італоманьяка :)vovka писав:інтеграле має чувак з ніком RomanHF на цьому форумі.
шо тут дивногоt309 писав:мені просто важко було повірити що у Львові аж три Романа Італоманьяка
t309 писав:Дякую за сайти, але я вже на всіх них давно зареєстрований
То шо коли робимо зустріч італянос автомобільос?t309 писав:Так це ж добре що активність є!!! давайте почекаємо ще пару днів, народу ще трошки підтягнется і організуємо зустріч!!!
Шукай колегу з бравою.Speedo писав:Хіба візьму із собою колєгу на "уно"
рахуєтся стан душі!!!Andrej писав:а "Сеат" з фіатовським мотором рахується?
Впринципі мені всерівно я не привязаний до робочого дня у мене вільний графік можна і у пятницю о 18:00 ввечері навіть краще.Andrej писав:t309, а як нарахунок пятниці о 18.00 за мрев, день тепер довший встигнемо поганяти і
Знаю одного ("Брава" 1,4 інжектор), це мій бувший шефAndrej писав:Шукай колегу з бравою.
t309 писав:з якими ті дві 155 моторами!
Yelik писав: італоси вміють дизайнити машини!
ну от непоганий варіант, правда сам її не бачив.Speedo писав:якщо щось будеш чути - давай знати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей