Не знаю в мене варіатор переключаєBOXER писав:чи на 3000 завжди переключаєш передачу на вищу?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не знаю в мене варіатор переключаєBOXER писав:чи на 3000 завжди переключаєш передачу на вищу?
супер набагато краще і потужніше німаківBOXER писав:а як же "високооборотисті японські двіжки"?
в мене самого є фієста,але там не має шумки(цей факт не всторону німців,навіть не німців а людей з форуму які кричать шо німці це шумка бомба і тп. і тугий руль,так як я проїжджаю за день деколи по 300 км,то мені тугий руль не подобається,Вовка ж каже шо тугий руль то круто,може для треку і круте але не для повсякденної їзди.Fobos писав:Ну так э фыэста
Мазда 6, 2006 року. тут багато пишуть всякого. Машину брав нову. Всі, хто брав б/в нарікають на різні проблеми... В мене цих проблем жодного разу не було. Єдиний раз, підрізаний маршруткою, піймав бордюр з Сахарова но кн.Ольги в 2007 році: поміняв підшипник ступиці, ричаг з шаровою (одне ціле), ну і диск відкатав. За 5 років всі проблеми...BOXER писав:руль від руху пальцем літає в різні сторони
Агаа, от воно, в угоду інформативності в угоду керованості. Тепер все ясно. Тугий руль це круто бо інформативно а легкий руль то Logitech і need for speed.DNK писав:мені тугий руль не подобається,Вовка ж каже шо тугий руль то круто,може для треку і круте але не для повсякденної їзди.
Я в середньостатистичній німецькій машині кінця 80-х маю більшу потужність з літри ніж нові скажімо ніж 2-3 річні Тойоти.DNK писав:супер набагато краще і потужніше німаків
А руль реально легкий на малій швидкості, а на високій - чуєш кожен виступ дороги, особливо но 18 радіусі...Fobos писав:Тугий руль це круто бо інформативно а
що краще? загальна якість автомобіля, відсутність дешевих матеріалів, тишина та комфорт?serega_l1 писав:Немає в німців гарних комплектацій, за нормальні гроші!!! Зажрались
Що ти мав на увазі під словом "фотель" я не знаю, але, знаю, що про гарну комплектацію знають всі власники БМВ...axel писав:Чи вагон пластику але зато є комп'ютери з функцією яка вказує коли тобі треба перданути в фотель?
В мене механічні з класною ергономікою, і комп"ютер не втикається в стиль їзди. Механічна коробка, яка дає вибір, і двіжок, який з 2-х літрів і 4-х циліндрів атмосфери видає 156 коней + повний комфорт з кондюком... Мало?axel писав: фотель це сидіння.
Це стереотипaxel писав: Японці дають електроніку, німці замість електроніки дають якість
Респект і уважуха!!!!!!!!!!!!! Моя Така думка: нова машина, навіть, не дуже модна, краща за за б/у за ті ж гроші!!! (Ну без крайностей, звичайно). Myself, зараз напишу в тему "хто як отримав права", там від тебе цікава думка!Myself писав: Найліпша машина - своя машина
ні, найкраща машина - службоваMyself писав:Найліпша машина - своя машина
![]()
ківалов отдихаєBOXER писав:Myself написав:
Найліпша машина - дойч машина
згоден
+100500 тищBOXER писав:іпоновідро на автоматі - ідеальний варіант викинути німецький тазік і отримати нормальну машину =))
Та что ти, давайте ви вже про салони говоріть а до моторів не лізьте вот в мене М50 і шо він собою являє?...axel писав:І взагалі, навіть по сьогоднішніх мірках в гамі японських двигунів з об'ємом скажімо 2.0 - 3.0 літри я не бачу двигуна який може стати в конкуренцію з будь-яким двигуном серії M50/M52, які зняли з виробництва вже більше 10-ти років тому.
Не треба, якшо М50 не вбитий то в нього мінусів немає як на мотор з початку 90х років...Stuff писав:Та что ти, давайте ви вже про салони говоріть а до моторів не лізьте вот в мене М50 і шо він собою являє?...
істина +100500cdrom писав:найкраща машина - службова
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість