Гарна нова 5ка, допів всяких є, двигуни динамічні, але хз, з нових машин які зараз є, я б купував мерседесantik писав:![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гарна нова 5ка, допів всяких є, двигуни динамічні, але хз, з нових машин які зараз є, я б купував мерседесantik писав:![]()
Kritik писав: And not Honda
Kritik писав: а то шо рейтинг 2017 року, складений в 4-му місяці 2017 року, тебе не дивує?
antik писав: Kritik написав:
And not Honda
![]()
![]()
А конкретніше ?xxfOxx писав: мійтесь далі, а поки
а то знаю я такі шини.. сліки з написом DOT, формально дозволені на дорогах. Але реально це слік ))) З такими навіть на драгрейсінг не всюда допускали в нас )))кроме того на хэтчбек были установлены шины, которые разрешено использовать на дорогах общего пользования.
Для обеспечения безопасности тест-пилота в салон хэтчбека установили каркас. По словам Рюичи Киджима, главного инженера по шасси Honda Civic Type R, дополнительная конструкция не повлияла на жесткость кузова, а для компенсации прибавки в массе из пятидверки убрали мультимедийную систему и задние сидения.
памятаю як тут Golf GTI Clubsport S бакланилиweber писав: В гольфа хоч там салон є чи просто заглушки в інтер'єрі?
для компенсации прибавки в массе из пятидверки убрали мультимедийную систему и задние сидения
а що конкретніше, перше місце вдруге за хонда, хіба ні?vovka писав: А конкретніше ?
vovka писав: І це також щось недуже схоже на серійну машину :)
Как сообщили в «Хонде», прототип полностью совпадал по характеристикам с серийными автомобилями
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей