8k$ новий ланос в салоні по заданих параметрах цілком підходить :)Felix писав:а вот коли хтось починає шукати по заданих параметрах машину, шоп не труп - то скільки далжна вона коштувати, а?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Розшукується авто до 8500 у.о.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Розшукується авто до 8500 у.о.
я просто висловив свою думку, що за 5к ланос з кондеєм врятлі буде в норм стані, хіба шо років 98, що знову ж таки - х3 в якому стані, бо тоді ті машини переважно брали на підприємства.Felix писав:вот мены ынтересна позицыя многых форумчан - по заданих чуваком парментрам - тока труп і з цим в принципі всі сагласні...
а вот коли хтось починає шукати по заданих параметрах машину, шоп не труп - то скільки далжна вона коштувати, а?

- sergey
- Контактна інформація:
Тема:Вибіра авто до.. по... за... баксів.
Відповідь по-умолчанію:Ланос
, форд, опель, аа...забув Б....М....В 
І так кожну тему, і то вьо розтягується на дискусію на сторінок надцать.
Вузько мислите товаріщі.

Відповідь по-умолчанію:Ланос

І так кожну тему, і то вьо розтягується на дискусію на сторінок надцать.
Вузько мислите товаріщі.
це треба ким бути щоб його зараз купити?vovka писав:8k$ новий ланос в салоні по заданих параметрах цілком підходить :)

труп можна купити і за 10, 20, 30 тис баксів.LEgEnDA писав:adron написав:
авто до 5000 $
труп

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
sergey, це треба бути не меншим "тим самим" щоб купити б.в. дісятку за 6 кусків залепухиsergey писав:vovka написав:
8k$ новий ланос в салоні по заданих параметрах цілком підходить
це треба ким бути щоб його зараз купити?

Impossible is Nothing
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
посани, всьо спакуха, я реально з вами сагласін, шо за 5-рік хєр шо купиш - не труп і з кандюком і гідраком )))) б/п
но вот атвєта, за яку суму такє вже можна купити (даже з шерахаватостями) я нк палучив
а то дивлюся на псіхалогію - то за 5-рік трупах, а коли вже 8 штуцерів хтось просить за шось тіпа нармальне - то вже ціна зависока... шота я нічого не панімаю...
а... нє - панімаю - просто ми всі бідні реально, а колі бідні, то і капирсаємся в гамні старому і про ціни размишляєм, по шротам шляємся ((((( а були б не бідні, то б і ціни на карчі були б нижчі, і люди купували б нового більше (я тут маю на увазі реально нові машини тіпа фокуса, астри, мегана, а не логани всякі і форци).
ПиСИ: а ланоса з з кандюком за 8 штук нема;-) берітє вище )))
ПиПиСи: і не нада розказувати шо такого ланоса не взяли б - канєшно, релаьно лучше взяти 10-ку за б/у за 6 касарєй )))
но вот атвєта, за яку суму такє вже можна купити (даже з шерахаватостями) я нк палучив

а то дивлюся на псіхалогію - то за 5-рік трупах, а коли вже 8 штуцерів хтось просить за шось тіпа нармальне - то вже ціна зависока... шота я нічого не панімаю...
а... нє - панімаю - просто ми всі бідні реально, а колі бідні, то і капирсаємся в гамні старому і про ціни размишляєм, по шротам шляємся ((((( а були б не бідні, то б і ціни на карчі були б нижчі, і люди купували б нового більше (я тут маю на увазі реально нові машини тіпа фокуса, астри, мегана, а не логани всякі і форци).
ПиСИ: а ланоса з з кандюком за 8 штук нема;-) берітє вище )))
ПиПиСи: і не нада розказувати шо такого ланоса не взяли б - канєшно, релаьно лучше взяти 10-ку за б/у за 6 касарєй )))
- shpila
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Ну і нафлудили...
Тепер по темі. Дивився я значить поки такі авто (описую тільки те, що мінімально варте уваги):
1. Volvo S40 1999 - труп, трупом, навіть плюнути нема на що.
2. Opel Astra 2005 1,7 diesel - машина хороша, в прекрасному стані, але по грошах не стяну, бо треба ще не пасажира переробити і поставити на нормальні документи;
3. VW Golf3 1998 2,0 - машина в хорошому стані, де-не-де починає лізти корозія, коробка спортивнаі т.д. Але мені чомусь машина не припала до душі;
4. Ford Focus 2000 1,8D - є ньюанси по кузову, по ціні для мене задорого;
5. Seat Ibiza 2004 1,2 - в дуже хорошому стані, ньюанси: бита в праву сторону, тріснуте лобове, невідомі звуки при повертанні керма, задні габарити - живі (кріплення тріснуті), озвучив ціну у 7500, нехай власники думають (хотіли 8300);
6. Skoda Fabia 2006 1,2 - в дуже хорошому стані, тільки двигун чомусь дуже шумний, по невідомій мені причині, пробіг 60000, правда нема склопідйомників
. Цінять 8400, це наразі найкращий варіант, пошуки продовжуються.
Пропонуйте.

Тепер по темі. Дивився я значить поки такі авто (описую тільки те, що мінімально варте уваги):
1. Volvo S40 1999 - труп, трупом, навіть плюнути нема на що.
2. Opel Astra 2005 1,7 diesel - машина хороша, в прекрасному стані, але по грошах не стяну, бо треба ще не пасажира переробити і поставити на нормальні документи;
3. VW Golf3 1998 2,0 - машина в хорошому стані, де-не-де починає лізти корозія, коробка спортивнаі т.д. Але мені чомусь машина не припала до душі;
4. Ford Focus 2000 1,8D - є ньюанси по кузову, по ціні для мене задорого;
5. Seat Ibiza 2004 1,2 - в дуже хорошому стані, ньюанси: бита в праву сторону, тріснуте лобове, невідомі звуки при повертанні керма, задні габарити - живі (кріплення тріснуті), озвучив ціну у 7500, нехай власники думають (хотіли 8300);
6. Skoda Fabia 2006 1,2 - в дуже хорошому стані, тільки двигун чомусь дуже шумний, по невідомій мені причині, пробіг 60000, правда нема склопідйомників

Пропонуйте.
063два453один92
- sergey
- Контактна інформація:
shpila писав:тільки двигун чомусь дуже шумний,

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
спасіба, прачіталі і прапанавать перехацєліshpila писав:Пропонуйте.

- shpila
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
http://auto.ria.ua/auto_seat_ibiza_6522214.html хто що скаже про те чудо? там об'єм 1 л
063два453один92
- T5-R
- Контактна інформація:
зміст в 5 місній машині в якої немає мотора, вона хоть на Високий Замок виїде з 3ма пасажирами?
таку будку розглядай хоча б з 1.4
А що ти хотів від Вольво, в нас майстри "криві" до таких машин, та й власники жлобляться на нормальні з.ч. а ті екземпляри що доглянуті ніхто не продає...
таку будку розглядай хоча б з 1.4
А що ти хотів від Вольво, в нас майстри "криві" до таких машин, та й власники жлобляться на нормальні з.ч. а ті екземпляри що доглянуті ніхто не продає...
Impossible is Nothing
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
1,2л-одноразовий мотор в Шкодi! Вiн не капiталиться. Не раджу Тобi з ним звязуватися. Може пiдшукаеш Фабiю 1,4 в унiверсалi?
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
вотT5-R писав:в нас майстри "криві" до таких машин, та й власники жлобляться на нормальні з.ч. а ті екземпляри що доглянуті ніхто не продає...

счітаю шо після етого цю тему можна закривати

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
та похєр яка машина! вибирати треба ту, яка в кращому стані буде за ті гроші і та, яка буде німецькою 

Sad, but true.
- T5-R
- Контактна інформація:
BOXER, Шведський автопром попрошу не ображати

Impossible is Nothing
дуже надійні автівки, чи не так ?:)BOXER писав:і та, яка буде німецькою
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
головне, щоб машину не гробили до тебе...а чи італія, чи німці, чи японія- то вже другорядне 
якщо переважно міняєш масло і бензин - значить машину купив вдало :)

якщо переважно міняєш масло і бензин - значить машину купив вдало :)
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Buts
vovka, Я також так ланоса купував, повірив знайомому на слово, і не лякало, що я 4 власник. Досі жодних сюрпризів. Я не сподівався, що ланос такий надійний.
Але на стороні машину однознаяно би шукав тільки у області і гнав на перевірений сервіс дивитися все. Чув, що у Києві навіть з базару на сервіс не їдуть, або купуєш, або наступний клієнт.
Але на стороні машину однознаяно би шукав тільки у області і гнав на перевірений сервіс дивитися все. Чув, що у Києві навіть з базару на сервіс не їдуть, або купуєш, або наступний клієнт.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей