Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А де друга половина коляски? Ми по взрослому! Каляска фул вбагажнику, а не 50 в салоні, а 50 в багажнику!Kritik писав:Lyubomyr, да ладно барсєтка
[/img]
+1cat-yellow писав: Та причому тут бульба?
При наявності однієї дитини - то вже жопа
Самий оптімальний на данний час я бачу 2.0 метановий і з невеликими зусиллями зразу переробити на пропан.Мотор вже під газ так що виходить досить немало та й звичайний атмосферник-проблем не буде.Це я про б.у.пишу.Коробку в любому Фольксвагені якщо треба автомат 6ст.ДСЖ.Не 7 тількіmathst писав: САХАР, воно то так, але який мотор там вибрати і коробку(автомат бажано)? Ну і ціна на них...
«Двигун року»: Audi 2.5 TFSI знову визнаний кращим в своєму класі
«Audi Центр Львів на Липинського» повідомляє: компанія Audi отримала дванадцяту перемогу в міжнародному конкурсі «Двигун року».
Силовий агрегат Audi 2.5 TFSI переміг в міжнародному конкурсі
«Двигун року». Уже сьомий рік поспіль Audi отримує заповітну премію в категорії двигунів робочим об'ємом від 2,0 до 2,5 л.
«П'ятициліндровий двигун - це одна з наших найдавніших розробок, він постійно вдосконалюється, - сказав д-р Штефан Кнірш (Stefan Knirsch) член правління AUDI AG відповідальний за технічний розвиток.- Двигун 2.5 TFSI моделі Audi RS Q3 performance дарує неймовірні відчуття від водіння завдяки надзвичайній тязі, збільшеним оборотам і характерному звуку. Ми укомплектуємо новий Audi TT RS сучасним пятицилиндровим двигуном з алюмінію, щоб випереджати майбутнє вже сьогодні ».
Члени журі, які проголосували за силовий агрегат Audi, визнали: «Є всього лише кілька двигунів з таким яскраво вираженим спортивним характером, але цей п'ятициліндровий силовий агрегат навіває спогади про унікальний звук ралійних моторів групи В 1980-х років. Двигун Audi 2.5 TFSI не тільки вражає своїми чудовими динамічними характеристиками, але і є відмінно впізнаваним елементом спортивних Audi. Завдяки йому бренд втілює мрію 1980-х років ».
Крім Audi RS Q3 performance, силовий агрегат 2.5 TFSI встановлюється на моделях Audi RS Q3 і Audi RS 3 Sportback. Для нового автомобіля Audi RS performance інженери в черговий раз підвищили віддачу цього двигуна.
Завдяки вдосконаленому радіатору і оптимізованому паливному насосу вдалося отримати додаткову потужність в 27 л. с. і збільшити максимальний крутний момент з 450 до 465 Н • м. В результаті найкраща модель сегмента потужних компактних кросоверів розганяється до 100 км / год за 4,4 секунди - на 0,4 секунди швидше, ніж Audi RS Q3. Максимальна швидкість автомобіля в базовому виконанні становить 270 км / ч.
Міжнародна премія «Двигун року» присуджується щорічно з 1999 року. Журі в складі 65 журналістів автоспортивних видань з різних країн вибирає кращі силові агрегати в декількох категоріях. Компанія Audi удостоїлася цієї престижної нагороди вже в дванадцятий раз.
Вони салон забули апдейтнути з 90-хT5-R писав: Volvo
А що Вольво не мають проблем з надійністю? Думаю мають... Та і це настільки нудні тачки, що хіба на пенсії їх купувати...T5-R писав: Volvo
хз... я мав нагоду прокататись на RS3 - то ракета... який [цензура] ЛексусCAT писав: толку з того всього якщо воно все ніфіга не надійне
я як їхав в шацьк, то в багажник преля спакував 9 сумок, 4 з яких були дівочими, кожна з яких везла сушку-хуюшки, тривідри косметки і т.д. а ше був привіз комплект опалення на 2-кімнатну квартиру, повністю, включно з котлом і батареямиcat-yellow писав: Я як згадаю, скільки маю клумаків їдучи у відпустку або вікенд, то мені плакати хочеться, коли дивлюсь на багажник того акорда
таких проблем, які мають німці, точно ні!CAT писав: А що Вольво не мають проблем з надійністю?
нові v40, s60 не такі вже й нудні, тим паче у версіях Heico sportiv, R-design або Ocean RaceCAT писав: Та і це настільки нудні тачки, що хіба на пенсії їх купувати...
ага, так само кажуть про БМВ Х5М, а потім "рєбята, пріводу піз..а"antik писав: хз... я мав нагоду прокататись на RS3 - то ракета... який [цензура] Лексус
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість