Ну не овоч точно. Середньо статистична машина має в межах 100 к.с. і 140 коняк на 1.8 моторі то є дуже не зле, враховуючи ще розхід 8 літрів по місту, а то і менше.antik писав: ага... супер кар
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ford?
- weber
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Японці чи Німці
9-10.5 по місту.Fobos писав: враховуючи ще розхід 8 літрів по місту, а то і менше.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
кого ти смішиш? такого розходу у Львові навіть на екобусті 1.0 не буде, хіба по нічних спальних районах в режимі пенсіонера...Fobos писав: враховуючи ще розхід 8 літрів по місту, а то і менше.
а 140 сил і розгін до сотні більше 9 секунд це самий справжній овоч по сучасних мірках...
не далеко втік... в мене 11-12..weber писав: 9-10.5 по місту.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
pikach00
не сумуй, всі помиляються
не сумуй, всі помиляються

- xxfOxx
- Ім'я:fOx
CAT писав: У Вебера овощ ще той... Було б 200+ к.с. то б говорили

то ВАГ такий ламучий через турбіну і те що там 200+ к.с. ???
CAT писав: По поломках:
- Десь на 30 чи 40 тис почав підтікати радіатор, ну так не сильно, але рівень антифризу падав, судячи зі всього десь камінь попав невдало бо підтікання було посеред сот. Поміняли по гарантії.
- На 80 тис поміняв передні ричаги - виробітка на пальцях, то хвороба тих кузовів ВАГа, вони на наших дорогах довго не живуть
- Через заправку під горло (наші заправщики ідіоти і лиють не до першого відстрілу, а до моменту як бачуть бензу в горловині) в адсорбер натекло бензи і він не правильно пропускав пари, загорявся чек інколи, відповідно прийшлось розібрати і висушити вугілля яке там всередині.
- Порваний пильник однієї стойки стабілізатора, але вона не стукає тому поки не міняю...
- На турбіні є наліт масла, але хз шо то, машина масла на 10 тис бере рівно від верху щупа до нижче середини. Для турботачки то смішно.
а який в того гольфа євро стандарт ? евро 1 чи 2 ? і який в цівікаRULES писав: Ага, якраз на 1 к.с. більше ніж в VW Golf Mk2 1986 року з 1.8 16V на допотопному механічному інжекторі![]()
![]()

- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
такий, який був необхідний в тому році. А який мотор був в цивіка в 86-му??? Так, ВАГ ставив 16 клапанні мотори починаючи з початку 80-х. при цьому з гідрокомпенсаторами, а не на так як на жигулях.xxfOxx писав: а який в того гольфа євро стандарт ? евро 1 чи 2 ? і який в цівіка
а ваг ставив 16 клапанні мотори в 86 році ? такі як хонда? ото технології, потім правда почали ставити 8-ми клапанні
І так, ВАГ випускав в т.ч. і 8-клапанні мотори(паралельно з 16-клапанними) для базових версій. А 16V (і навіть 20-клапанники(в кінці 90-х)) випускав весь час починаючи з початку 80-х.
В 90-х додався 2.0 атмосферний 16V на 150 к.с. (з задушеним впуском і випуском) під ЄВРО-2.
Потім пішли доволі надійні 1.8T 20V на 150, 180 і 225 сил і з нормальною витратою під ЄВРО3,4
VAG вже не той
- xxfOxx
в хонди були 16клапанні мотори в тому році, якщо ти про то, а який мотор був в 86 році 16клапанним в фольца? можна модель?RULES писав: акий, який був необхідний в тому році. А який мотор був в цивіка в 86-му??? Так, ВАГ ставив 16 клапанні мотори починаючи з початку 80-х. при цьому з гідрокомпенсаторами, а не на так як на жигулях.
І так, ВАГ випускав в т.ч. і 8-клапанні мотори(паралельно з 16-клапанними) для базових версій. А 16V (і навіть 20-клапанники(в кінці 90-х)) випускав весь час починаючи з початку 80-х.
В 90-х додався 2.0 атмосферний 16V на 150 к.с. (з задушеним впуском і випуском) під ЄВРО-2.
Потім пішли доволі надійні 1.8T 20V на 150, 180 і 225 сил і з нормальною витратою під ЄВРО3,4
І перше питання ти процитував, а не відповів
Який там євро стандарт ? Якщо привести той мотор до стандарту хоча б євро4 скільки в ньому к.с. лишиться - половина чи менше?RULES писав: Ага, якраз на 1 к.с. більше ніж в VW Golf Mk2 1986 року з 1.8 16V на допотопному механічному інжекторі
- CAT
- Контактна інформація:
та капєц ломучий)) не то шо японська надійність, як в мене знайомий на ланцері за 50 тис вже поміняв всі 4 амортизатори і мотор відкапіталивxxfOxx писав: то ВАГ такий ламучий через турбіну і те що там 200+ к.с. ???

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
RULES, на наприклад в 86 році в хонди був В20А 2.0 - 160 к.с. була D-серія двухвальна 16-клапанна, 1.6 - 122 к.с. під кінець 80-их появився В16А - 1.6 - 160 к.с.
якось так.
CAT, скільки можна розказувати ужастіки про той ланцер) і так всі знають шо то ненайкраще авто.
якось так.
CAT, скільки можна розказувати ужастіки про той ланцер) і так всі знають шо то ненайкраще авто.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
VW Engine KR 1.8 139 сил 16V 1985 рікxxfOxx писав: а який мотор був в 86 році 16клапанним в фольца? можна модель?
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- xxfOxx
я на аккорді при пробігу скоро 170 тисяч, ще нічого не міняв, крім втулок стабілізатора, і стійок стабілізатора, бо одна чуть розбовталась, а по партномеру привезли стійки для американського аккорда. Ну масла, фільтри, колодки і тормозні диски не рахую.CAT писав: та капєц ломучий)) не то шо японська надійність, як в мене знайомий на ланцері за 50 тис вже поміняв всі 4 амортизатори і мотор відкапіталив
а ти вже ричаги на 80 перебрав то як так

- xxfOxx
M@sTeR писав: VW Engine KR 1.8 139 сил 16V 1985 рік

- RULES
KR мотор. Який там євро? хз, мабуть такий ж як в хонд в 86 роціxxfOxx писав: можна модель?
І перше питання ти процитував, а не відповів
RULES написав:
Ага, якраз на 1 к.с. більше ніж в VW Golf Mk2 1986 року з 1.8 16V на допотопному механічному інжекторі
Який там євро стандарт ? Якщо привести той мотор до стандарту хоча б євро4 скільки в ньому к.с. лишиться - половина чи менше?
VAG вже не той
- xxfOxx
а ти тут писав про цівік 86 року? бо я думав то про 1.8 вебераRULES писав: KR мотор. Який там євро? хз, мабуть такий ж як в хонд в 86 році
Може досить із хворої голови на здорову перекидати?RULES писав: Ага, якраз на 1 к.с. більше ніж в VW Golf Mk2 1986 року з 1.8 16V на допотопному механічному інжекторі![]()
![]()

- RULES
щось подібне і у VAG було 1.6 на 110к.с. на 8 клапанів і це в 76 році на мех інжекторі. EG моторAnGeL писав: 1.6 - 122 к.с.
VAG вже не той
- RULES
так, я порівнював динамічні характеристики мотора хонди 2000-х (тіпа спортівного) і VAG середини 80-х без врахування еко стандартів.xxfOxx писав: а ти тут писав про цівік 86 року? бо я думав то про 1.8 вебера
VAG вже не той
- AnGeL
RULES, сорі, хонда мінімум випускала 3 клапани на циліндр, не можу похвалитись чимось аналоігчним

RULES, і який то тіпа спортивний двигун? то самий овошч який тільки ставиться. нє, брешу, ше ставлять 1.6/125к.с. на сівіки в сінгапурі, єгипті і туреччині...
О як ти заспівав. Тобто цівік 1.8 спортивнийRULES писав: так, я порівнював динамічні характеристики мотора хонди 2000-х (тіпа спортівного) і VAG середини 80-х без врахування еко стандартів.

1. цівік 8ого покоління такий як в вебера коли став/був спортивним?
2. Рівняти однакових стандартів треба, а то так можна багато чого нарівняти

3. Ти взяв один з найпотужніших 1.8 GTI двигунів і порівняв із цивільним, задушеним євронормами двигуном

Тут треба тоді порівняти із стандартним 1.8 гольфа 90 PS (89 hp; 66 kW) @ 5200 rpm

інфа звідси https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mk2
Більше не пиши дурниць таких
- CAT
- Контактна інформація:
ну і яка різниця? ти міняв стійки стабілізатора і втулки, а я міняв ричаги, але не міняв стійки і втулки.. в мене спереду макферсон, тому ричагів тільки по одному на колесо, я не вважаю то страшною ломучістю ходової... якщо б ти сказав що в тебе нічого не мінялось взагалі то тоді би була інша розмова... а то власники тойот і хонд люблять ходити і розказувати, що в них по ходовій взагалі нічого, ну крім втулок і стойок стабілізаторів, але то не рахується (чого не рахується зрозуміло тільки мозку японоводаxxfOxx писав: а ти вже ричаги на 80 перебрав то як так

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей