нє, в 2,2 рази - точно не обжене... Максимум вдвічіaxel писав: Хонда 2,2 обжене субу WRX чи нє?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє, в 2,2 рази - точно не обжене... Максимум вдвічіaxel писав: Хонда 2,2 обжене субу WRX чи нє?
ти казав шо ти все про Хонди знаєш!AnGeL писав: axel, я відки знаю
а weber тільки лампочки міняєCAT писав: Все по чесному. Нічого не скривав.
Це як так натекло? В баці навколо горловини чи вже в горловині під самим верхом?CAT писав: - Через заправку під горло (наші заправщики ідіоти і лиють не до першого відстрілу, а до моменту як бачуть бензу в горловині ) в адсорбер натекло бензи і він не правильно пропускав пари, загорявся чек інколи, відповідно прийшлось розібрати і висушити вугілля яке там всередині.
а я вже хотів гольф купувати в Польшу ганяти, а його навіть заправити нормально не можнаweber писав: CAT, о дякую, та і нормально. Тільки от цього не розумію
CAT написав:
- Через заправку під горло (наші заправщики ідіоти і лиють не до першого відстрілу, а до моменту як бачуть бензу в горловині ) в адсорбер натекло бензи і він не правильно пропускав пари, загорявся чек інколи, відповідно прийшлось розібрати і висушити вугілля яке там всередині.
Це як так натекло? В баці навколо горловини чи вже в горловині під самим верхом?
ну я один раз зловив заправщика як він там доливав мені аж чуть не під саму кришку! так не можна робити, навіть в інструкції до багатьох тачок написано, що заливати до першого відстрілу! там десь вверху горловини є отвір який звязаний з системою вентиляції парів бензину, і якщо його заливати то з часом адсорбер набере в себе дофіга бензи і перестане нормально пропускати...weber писав: Це як так натекло? В баці навколо горловини чи вже в горловині під самим верхом?
У Вебера овощ ще той... Було б 200+ к.с. то б говорилиA1 писав: а weber тільки лампочки міняє
тим більше без турбіни з 1.8 атмосфери.Fobos писав: 140 НР не назовеш дуже овочем.
ага... супер кар [цензура]Fobos писав: 140 НР не назовеш дуже овочем
Ага, якраз на 1 к.с. більше ніж в VW Golf Mk2 1986 року з 1.8 16V на допотопному механічному інжекторіvovka писав:тим більше без турбіни з 1.8 атмосфери.Fobos писав: 140 НР не назовеш дуже овочем.
треба ще уточнити скільки би жер той гольфівський мотор на допотопному інжекторі в кузові вагою як в хонди, і з чистотою вихлопу як в хонди. а не з якимсь там ЄВРО-0 чи скільки там в тому раритетному гольфіRULES писав: Ага, якраз на 1 к.с. більше ніж в VW Golf Mk2 1986 року з 1.8 16V на допотопному механічному інжекторі
а крутний момент?280 нм при 1800 об ,це більше ніж в бмв 328 є46 ,при тому розхід на багато менший .всі знають шо турбою не проблема і 400 сил зняти з 2л ,але на низах вона не буде їхатиvovka писав: гольф 2.0 з турбіною на якісь всього лиш 200 сил ?![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість